- 20 Ocak 2010
- 45.336
- 154.956
- 43
-
- Konu Sahibi cicekportresi
Fena değil ama ben uğraşamam onla benceFiliz akın gibi mi yapiyor
Mıknatıslı kirpik tam da benim icin icat edilmis bir urun gibi cok az ve acik renk kirpiklerim rimelle falan anca normal oluyor.Ben pandemi ile beraber azalttım makyajı.
İlk önce ağır kapatıcılı ürünleri, bb krem ve hafif örtücü şeylerde değiştirdim.
Sonra göz altına sadece aydınlatıcı kullanmaya başladım.
Pudrayı çıkardık hayatımdan, kontur için daha hafif belli belirsiz yapmaya başladım.
Göz makyajını bıraktım desem yeridir.
Bazen koyu bir farı kirpik dibine dipliner şeklinde sürüyorum, o kadar.
Kaşımı doldurmak yerine jel sabitleyiciye geçtim.
Ama mıknatıslı kirpiklerimi bırakamıyorum.
Allık rimel sadece gözaltı aydınlatıcısı ve cilde bb, mıknastıslı kirpik.
Bu kadara düştüm, umarım devam ettiririm
İşte bendeki durum da buBenimki daha çok şahtı şahbaz oldu durumu
Ahahahabunu böle zank diye orta yere bırakmışın..
ne sürmüş ortaya? yanlardaki beyaz şey ne?
Jel sabitleyici ya jöle gibi ya da tamamen şeffaf rimel formunda, kaşların tarandığı gibi durmasını sağlıyor.Çok afedersiniz hanumefendücum jel sabitleyici nedir
Tamamen cahillikten soruyorum affola
Benimki de diyor zaten ama alıştı artık, ‘sahne sıran geldi seyirciler seni alkışlıyor, bitti mi makyajın’ der her sefer.Ben senin yaptiklarini yapsam kocam hayrola dugune mi gidiyoruz der
Mıknatıslı kirpik, takma kirpiğin mıknatıslı olanı.
Rutininiz mi böyle yoksa bugün de makyaj yapayım dediğinizde yaptıklarınız mı bu? Merak ettim heheAllık rimel sadece gözaltı aydınlatıcısı ve cilde bb, mıknastıslı kirpik.
Bu kozmetik marketlerde oluyor sıklıkla, trenyolda da var.Mıknatıslı kirpik tam da benim icin icat edilmis bir urun gibi cok az ve acik renk kirpiklerim rimelle falan anca normal oluyor.
Nerden temin edebiliriz acaba?
Pandemi öncesi günlük makyajı yazsam ohoo maddeler bitmez.Rutininiz mi böyle yoksa bugün de makyaj yapayım dediğinizde yaptıklarınız mı bu? Merak ettim hehe
Cok tesekkur ederim trendyoldan bakayim belki iyisi denk gelirBu kozmetik marketlerde oluyor sıklıkla, trenyolda da var.
Şöyle bir handikap var orada, en beğendiğim hudabeauty bendeki trendyoldan 30 tl ye mi be aldım.
Tüm çevrem istedi, onlara sipariş verdim bir daha aynısı değil bayağı sahtesi geldi.
Yani deneyip yanılma yöntemi biraz.
Sen bu mıknatıslı kirpik satısına gir al sana is kapısıBu kozmetik marketlerde oluyor sıklıkla, trenyolda da var.
Şöyle bir handikap var orada, en beğendiğim hudabeauty bendeki trendyoldan 30 tl ye mi be aldım.
Tüm çevrem istedi, onlara sipariş verdim bir daha aynısı değil bayağı sahtesi geldi.
Yani deneyip yanılma yöntemi biraz.
Sorma ya.Sen bu mıknatıslı kirpik satısına gir al sana is kapısı
500e botox var mı yaBotoks yaptırabilirsin 500 tl fln o iyi oluyor
Bu çift aşamalı kore usulü temizlik nasıl oluyor acaba?Ama ben kore bakımı yapıyorum çift aşamalı temizlik yapıyorum. O yüzden cildimde problem yok
Ya ben mıknatıslı kirpik almıştım böyle bir garip durdu kendimi övmiyimde göz şeklim türkan şoray gözü ama kaldırmadı kirpik gözümde intihar ediyorduBen alıştığım için rahat ediyorum, birçok marka denedim huda en iyisi.
Şöyle diyeyim, kirpiksiz ben bir hiçim.
Stüdyo makyajı yapsam ama kirpik takmasam ‘ee makyajlı işte’ diye duruyor.
O kirpiği takıp baskın taraf göze çekilince ‘bugün bir hoş olmuşsun’ a dönüyor
Lifting falan hikaye, bayağı 3d ipek kirpik gibi duruyor mıknatıslı.
Bu çift aşamalı kore usulü temizlik nasıl oluyor acaba?