Makinede yıkadığım bulaşıklar kokuyor,yardım!

ilk defa senden duydum cnm. herkes memnun olduğunu söylüyor.
ben hiç kullanmadım bilmiyorumdaa

ayy annem kullandı bende alacaktım tam vazgeçtim
yanlışta kullanmadı ki asmış makinya neen öyle oldu bende anlmadım ??

ilk defa sen dedin böyle bişeyi canım kokmuyor ben kaç yıldır kullanıyorum hatta olan kotü kokularıda alıyor ben kokulara çok hassasımdır ben duymadıysam öyle koktuğunu kolay kolay kımse o kokuyu alamaz

Ben de kullanmıştım o koku gidericiden gerçekten fena siniyor bardakların çatal bıçakların üstüne yemek yerken mide bulandırıyor.

Ben de kullanmıştım o koku gidericiden gerçekten fena siniyor bardakların çatal bıçakların üstüne yemek yerken mide bulandırıyor.

Katılıyorum.Bi de düşünün o bardakların öyle kokmasını sağlayan ne acaba? Gözle göremediğimiz mikro boyuttaki zerrecikler.Onların hepini bardakla tabakla midemize gönderiyoruz.Mümkün olduğunca doğalını tercih edin arkadaşlar. Varsın limon kokmasın, hiçbişey kokmasın nolur sanki? Yumuşatıcı konusunda da aynı şeyi düşünüyorum. Firmalar satmak için lüzumlu lüzumsuz biçok şey üretecek tabii ki, illa lazım olanı mı üretecek? lmaz:

calgonit'in tablet deterjanlarından kullanıyoruz biz gayet hoş bi şekilde çıkıyor bulaşıklar tavsiye ederim yerimseniben bir de üst rafa yarım limon tak makinenin içindeki yıkanmadan önce ve yıkandıktan sonraki kokuyu tamamen alıyor:) onun dışında makineye hiç koku kullanmıyoruz her şeyin doğalı güzel

canım ben bim'de satılan 2.5 liralık makine deterjanı kullanıyorum bindaktif ve iki ayda bir makine temizleyici kullanıyorum , sıfır koku ve tertemiz bulaşıklaryerimseniben [/B

Benim makinada hiç koku olmuyorr.zemuszemusdomestosuuu içine sıkıyorumm ışıl ışıl oluyorrr:))

hah aferin sana bende öle yapıyodum arkadaşımın eşi beyaz eşyacıda tekniker olarak çalışıyor demiştim sakın haa dedi yapma çünkü lastiklerini çürütyormuşş

makinem de hiç koku olmuyor diyen arkadaşlar makinelerinin markasını ve model,nide yazabilirmi
çünkü ben beyaz eşya şans işidir diye düşünüyorum
bi kere kötü oldumu kötü gidiyor

bende bimin deterjanından kullanıyorum. ucuz olduğu için almadım. calgonit ve prili bende kullandım ama bardaklarımın hepsi leke leke oldu. elde ovalaya ovalaya yıkadım genede çıkmadı. bu kadar kaliteli 2 markada bardaklarım böyle oldu diye kızdım o yüzden bind aktiv aldım. ama makinada yumurta yediğim bir kabı koyunca kötü kokuyor. en iyisi koymamak. prilin makina temizleme jelleri var. arada alıp onla yıkıyorum makina temizlenip mis gibi oluyor. ama bimden aldım temizleme sıvısını beğenmedim. pril daha iyi. birde ben hergün açmıyorum makinayı 4-5 günü buluyor. ne kadar ön yıkamada yapsam durunca kokuyor bulaşıklar. bu yüzden yumurtalı birşeyi elde yıkayacağım.

Canim dedigin gibi beyaz esya tamamen sans 800€camasir makinesi aldim anneme 1sene icinde 20kere tamire gitti ve attim 300€ luk aldim memunum yani cok pahali yani temiz cikar uzunsure kulaniriz diyoruz ama belli olmuyo bulasik makinemiz boch onuda 300€ya aldim ama memunuz negerek var okadar pahali birsey benim cok agzim yandi

bende pril in toz deterjanını kullanıyorum ve çok memnunum, annemde bingo gördüm çok güzel kokuyordu.elimdekiler bitince bingoyu da denemek istiyorum.makinelerde zaman zaman koku oluyor, calgonitin bulaşık makinası temizleyicileri var arada bir boş olarak onunla makineleri temizlemek gerkiyor.ufak bir paket marketlerde bulabilirsiniz yılda 1 yapsanız yeter.

akşam 12 den sonra bulaşık makineni çalıştır.
elektirik daha yüksek ve suda daha çok aktığı için bulaşıkların daha temiz olabilir. Ben bazen gece 3 te 4te kalkıp makinemin çalıştırma düğmesine basıp yatıyorum

bulasık makınemı ilk aldıgımda kurulum için gelen servis yetkilisine en iyi deterjan hangisi
tabletmı toz mu jel mi kullanayım dedim
oda pahalı markalarınkını kullanmaya gerek yok bim in toz deterjanını al kullan dedi
almaz olaydım... o deterjanlar oldgugu gibi bulasıklarımın uzerinde kaldı. hiçbir lekeyı cıkartmadı.
bende normalde markaya para verilmesi taraftarı değilim ama sonucu gorunce hemen gidip calgonitin tabletlerinden aldım. şimdi çok memnunum. koku falanda olmuyor...

arkadaşlar bulaşık makinası hangi marka olursa olsun mutlaka ayda bir defa bulaşık makinası temizleycisi ile makineyi içi boş yıkayın. ondan sonraki bulaşıklardaki farkı görün . ayrıca parlatıcı yerine elma sirkesi kullanın ve güzel kokması için kullandığımız limon kabuğunu (her bulaşıkta değiştirmek şartıyla, yarım limon) asın inanın mis gibi kokuyor .ve parlıyor size tavsiyem kesinlikle parlatıcı kullanmayın . çünki parlatıcılar özellikle camlarda film tabakası gibi renk oluşturuyor .önerimi deneyin . inşaallah faydalı olmuşumdur . iyi günlerkaydirigubbakcemile5buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
ben mikrotemin parlatıcısını kullanıyorum. parlatıcılar makinada deterjandan sonra devreye girer bu yüzden doğalk parlatıcılar kullanıyorum ve o koku olmuyor. mikrotem marketlerde satılmıyor malesef. internetten bilgi edinin. hanımlar pazarlıyor daha çok..

ben finish jel deterjan kullanıyorum ve 2 saatlık programda 65 derecede yıkıyorum bulaşıklarımı. ama malesef bardaklar parfüm kokuyor resmen. kötü bir koku değil ama deterjan kokması da rahatsız edici. bimin deterjanı, pril tablet, finish hepsi aynı.... hepsinde bir deterjan kokusu var. acaba makineye astığım koku gidericilerin mi kokusu siniyor tek şüphelim o kaldı. onsuz deneyeceğim.

makinam arçelik 5 yıla yakındır kullanıyorum
bugüne kadar hiç koku şikayetim olmadı
migrenim var kokulara karşıda çok hassasımdır
calgonit ve piril tablet kullandım pril daha iyiydi
ama bir arkadaşım tavsiye etti bimin tabletini
sırf denemek için aldım çok köpürdü makinanın pervaneleri dönmekte baya zorlandı
akşamda makinayı çalıştırıcaktım yine yarım attım tableti bu sefer normal yıkadı bi sorun yok gibi gözüküyor ama
bilmiyorum aslında jel denemek istiyorum ama oda tablet gibi ekonomik olurmu acaba
sirkeyi bende çok denemek istedim parlatıcı gözüne koyup kullananlar varmış
ama mikanaya zararı olur diye korktum koku alıp astım iğrençti ölüyodum miyde bulantısından çıkarıp attım
bir arkadaşımda aynı sorundan yakınıyor kokuyor diye oda sürekli asılan kokulardan kullanıyor
çamaşur suyunu asla asla mutfakta kullanmam çüni kalıntısı kalıyor çok zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…