- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Kızlar bulaşık makinesinde ne zaman bulaşık yıkasam bardaklardan su içesim gelmiyor, kokuyor.Tablet ve biraz da domestos döküyorum.Kullandığınız ve bulaşıklarınızın mis gibi olduğu marka var mı,aynı zamanda su izi de yapmayan?
Bu arada yeni bir şey öğrendim fakat denemedim belki deneyenleriniz vardır bulaşık makinesindeki kokuyu gidermek için içini tamamen sıktıgınız yarım limonun kabuğunu çatal bıçak gözüne atıp bulaşıklarınızı her zamanki gibi yıkıyormuşsunuz içinde hiçbir kimyasal ve yabancı madde olmadan makineniz mis gibi kokuyormuş :) ilk fırsatta deneyeceğim sizlerlede paylaşmak istedim
Kızlar bulaşık makinesinde ne zaman bulaşık yıkasam bardaklardan su içesim gelmiyor, kokuyor.Tablet ve biraz da domestos döküyorum.Kullandığınız ve bulaşıklarınızın mis gibi olduğu marka var mı,aynı zamanda su izi de yapmayan?
amwayin bulaşık üurnleri çok güzel elde yıkama sıvı deterjan konsatre olduğu için 6-7 ay gidiyor ayrıca çok çabuk durulanıyor makinedetoz deterjanı var oda güzel yıkıyor kalıntı koku yapmıyor
cnm mrb bende amway kullaniyorum ama tablet olanini toz nekadar gidiyoramwayin bulaşık üurnleri çok güzel elde yıkama sıvı deterjan konsatre olduğu için 6-7 ay gidiyor ayrıca çok çabuk durulanıyor makinedetoz deterjanı var oda güzel yıkıyor kalıntı koku yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?