- Konu Sahibi xsxehrazat35
Kızlar bulaşık makinesinde ne zaman bulaşık yıkasam bardaklardan su içesim gelmiyor, kokuyor.Tablet ve biraz da domestos döküyorum.Kullandığınız ve bulaşıklarınızın mis gibi olduğu marka var mı,aynı zamanda su izi de yapmayan?
bak canım benimde makinem yeni olduğu halde bulaşıklarım yıkandıktan sonra kokuyordu kaç kere servis çağırdım adamla kavga bile ettim makinede sorun yok siz bizi boşuna uğraştırıyordunuz diye neyse her marka yı denedim. ama bi netice alamadım hep aynı sorun koku ve bazaende lekeli çıkarıyordu bide hamileydim çok rahatsız oluyordum bende bütün deterjanlar kötü değil ya kesin makinam kötüdür dedim ve artık makina kullanmamaya başladım sonra biyerde alışveriş yaptım ve hediye olarak fairy deterjanlarını verdiler bulaşık makinası için. dedim bi bu kaldı bide bunu deniyim daha ilk kullanımda makinam muhteşem yıkamıştı bardaklara elimi dokkununca gıcırdıyordu inanamadım ve temizlik kokuyordu makinamın içi pırıl pırıldı inamadım eşimi çağırdım oda şaşırdı çünkü oda çok rahatsızdı bu durunmdan benim sana tafsiyem fairyden başkasını alma gerçekten dene farkı gör ben denedim sonuç harika gerisi hikaye verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor