- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
benim kelimelerimi üzerine alınanlar olmuş benim niyetim burda kimseye akıl vermek değil sadece araştırıp öğrendiğim bir konuyu o makineye bulaşıkları koyduktan sonra üzerine bide ç.suyunu boca edip dökenlereydi sözüm.3 4 damladan zaten zarar olmaz.onu bizde biliyoruz.ayrıca uslubumu sizden öğrenecek değilim:kimseye öyle olmaz böyle olur dediğim yok ayrıca desemde bu seni alakadar etmez çünkü muhatamım sen değilsin düşündüğümü bildiğimi yazarım akıl alacakta değilim:umursamaz:.herkesin özgür düşüncesi..ayrıca burasıda ring değil.herkes senin dediklerine onay vermek zorunda değil.ben böyle düşünüyorum.okey anladıkmı??? ayrıca o kokulardan bende kullandım sadece bulaşığı pis makineye koyarsanız çok fazla işe yaramadığını öneri almak isteyen arkadaşa anlatmaya çalıştım lafımı anlamadan cevap yazma lütfen.büyük yazmaya gelince yanlışlıkla capslock bastım ve daha sonralarıda büyük yazmanın yasak olduğunu bilmediğim için düzeltme gereği duymadım.ayrıca büyük yazı yazmanın neresi saygısızca buda ayrı tartışılır.bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.sadece makineyi iyi yıkayalım derken bozmayalım diye yazmış olduğum birşey neyse daha fazla yazacak değilim isteyen istediği gibi kullanır...herkesin kendi cebi kendi makinesi...bu konu kapanmıştır benim için...
canım öcelikle aradığım soru benim ayağıma gelmiş.Sana şunu söylemeliyimki benimde bazı komşularım sen sakın üzerine alınma seni tanımıyorum lafım ortaya ucuz diye gidip bimin o toz yada tablet deterjanlarından kullanıyor.neymiş efendim o kadar para verilirmiymiş.Biz bu makinenin içinden çıkan kaşıklarla yemek bardaklarla su içiyoruz.Hepsi hemen hemen ağzımıza giriyor.İçinde mikrop olurmu? olmazmı? diyen yok...ondan sonra dün komşumunda bana sorması gibi bulaşıklarımda tencerelerimde leke var.Bardaklarımda buharlaşmış gibi demezmi? bende deterjanın ne dedim cevap aynı bimin deterjanından...Hemde makinesi daha 2 hafta önce aldı.Benim bu konuda cimri davrananlara önerim Allah aşkına elinizi biraz cebinize gitsinde şu bimin dandik ürünlerinde vazgeçin.:sinifsinif: Canım sana gelincede 2 senedir makinem var ve sadece calgonitin tabletlerinde leke bırakma olayıyla karşılaştım oda 30 40 da eriyemediği içinmiş sonradan anladım.şimdi tek 2 favorim var ikiside hala kullanıyorum.Biri pril biride bingo toz.muhteşem.tozu düşük derecelerde daha çabuk eridiği için aldım.Pril tabletide 50 70 kullanmak için aldım.paraya kıydım bingonun 2 kilo tozuna indirimde 10 ytl verdim.prilede 14 falandı sanırım tablet sayısını hatırlamıyorum ama çok şahane yıkıyor.bide lekelenme tabletdeki kireç çözücü yetersizse ondanda olabiliyor.Birazda toz dene derim.sonuçta 45 65 tabletler insana parası biraz pahalı ama 2 ay gidiyor.sende o üründen vazgeç derim.ayrıca makine kokuları calgonitin 2 renklisi kullandım çok güzel kokuyor.sana bir diğer tavsiyemde yumurta v.s gibi kokan yemek tabaklarını tavalarını iyi temizle ve aşağıya koy yukarı koyarsan bardaklara kaşıklarada koku ister istemez bulaşır canım sağlıcakla kal....opuyorumnanaktan
Kızlar bulaşık makinesinde ne zaman bulaşık yıkasam bardaklardan su içesim gelmiyor, kokuyor.Tablet ve biraz da domestos döküyorum.Kullandığınız ve bulaşıklarınızın mis gibi olduğu marka var mı,aynı zamanda su izi de yapmayan?
canım öcelikle aradığım soru benim ayağıma gelmiş.Sana şunu söylemeliyimki benimde bazı komşularım sen sakın üzerine alınma seni tanımıyorum lafım ortaya ucuz diye gidip bimin o toz yada tablet deterjanlarından kullanıyor.neymiş efendim o kadar para verilirmiymiş.Biz bu makinenin içinden çıkan kaşıklarla yemek bardaklarla su içiyoruz.Hepsi hemen hemen ağzımıza giriyor.İçinde mikrop olurmu? olmazmı? diyen yok...ondan sonra dün komşumunda bana sorması gibi bulaşıklarımda tencerelerimde leke var.Bardaklarımda buharlaşmış gibi demezmi? bende deterjanın ne dedim cevap aynı bimin deterjanından...Hemde makinesi daha 2 hafta önce aldı.Benim bu konuda cimri davrananlara önerim Allah aşkına elinizi biraz cebinize gitsinde şu bimin dandik ürünlerinde vazgeçin.:sinifsinif: Canım sana gelincede 2 senedir makinem var ve sadece calgonitin tabletlerinde leke bırakma olayıyla karşılaştım oda 30 40 da eriyemediği içinmiş sonradan anladım.şimdi tek 2 favorim var ikiside hala kullanıyorum.Biri pril biride bingo toz.muhteşem.tozu düşük derecelerde daha çabuk eridiği için aldım.Pril tabletide 50 70 kullanmak için aldım.paraya kıydım bingonun 2 kilo tozuna indirimde 10 ytl verdim.prilede 14 falandı sanırım tablet sayısını hatırlamıyorum ama çok şahane yıkıyor.bide lekelenme tabletdeki kireç çözücü yetersizse ondanda olabiliyor.Birazda toz dene derim.sonuçta 45 65 tabletler insana parası biraz pahalı ama 2 ay gidiyor.sende o üründen vazgeç derim.ayrıca makine kokuları calgonitin 2 renklisi kullandım çok güzel kokuyor.sana bir diğer tavsiyemde yumurta v.s gibi kokan yemek tabaklarını tavalarını iyi temizle ve aşağıya koy yukarı koyarsan bardaklara kaşıklarada koku ister istemez bulaşır canım sağlıcakla kal....opuyorumnanaktan
Arkadaşlar,bulaşıklarımı sirke de koyup yıkadım sonuç mükemmel,hem sirke kokusu olmadı hem de çatal-kaşıklarım yeni alınmış gibi gıcır gıcır oldu,sirkenin kullanım alanlarını faydalarını saymakla bitmez iyi ki varsın sirke alkisalkisalkis.Ben daha önce calgonit kullandım,cam bardaklarım hep lekeli çıkıyordu,onun için Bim'in ürününe döndüm tekrar. Bulaşıkları makineye koymadan önce muhakkak suyun altında fırçayla temizlerim,ara ara süzgeçi elden geçiririm,yıkama bittikten hemen sonra kapağı muhakkak aralarım,ama çözüm değilmiş,diğer işlerimde olduğu gibi bulaşık makinesinde de vazgeçilmezim sirke bundan sonra.
domestosa gerek var mı ki ? makine zaten el değmeyecek sıcaklıkta yıkıyor bulaşıkları, artı bir hijyen sağlamaya gerek yok bence...
kokuya o neden oluyordur muhtemelen..sonuçta bulaşık makinesi için üretilmiş
bir kimyasal değil CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?