- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. Vaktin olduğunda mutlaka denemelisin.Herkesin eline koluna sağlık,makarna olunca her çeşidini yerim ayırmam. Keşke bu kadar tarifin oldugu bir kategoride en azından iki tarife oy verebilseydik. Çünkü aralarında seçim yapmak çok zor oldu benim açımdan :))
Oyum tarifini hiç yapmadığım ama değişik bulduğum bir tarife gittihttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ioli-sek-beyaz-peynir-sponsorlugunda.1035766/
alimiyon
Hayırlı olsun,hak eden kazansın
Not: Vakit bulamadığım için katılamadım,katılsaydım şansınız yoktu![]()
Tabiki,değişik ve damak tadıma uygun gördüğüm her tarifi yaparımÇok teşekkür ederim. Vaktin olduğunda mutlaka denemelisin.![]()
Değişik ama bizim damak tadımıza uygun bir lezzet patlıcanlı mantı gibi düşünebilirsinTabiki,değişik ve damak tadıma uygun gördüğüm her tarifi yaparım![]()
Teşekkür ederimHerkesin eline sağlık ve bol şanslar..
İlk kez oy verirken zorlandım hepsi şahane bol emekli olanalimiyon un tarifini seçtim..
Yokuspokus sunumuna bayıldım
![]()
Herkesin eline sağlık ve bol şanslar..
İlk kez oy verirken zorlandım hepsi şahane bol emekli olanalimiyon un tarifini seçtim..
Yokuspokus sunumuna bayıldım
![]()
Bi dahaki kategori ne olacak acaba? Kız ne zevkliymiş şu oylama işi, evde oturduğum yerden adrenalin geldi kaç kişi beğenecek diye
Bi dahaki ne zamana ki?![]()
Hosgeldin canimNapiyonuz minnoşlar![]()
Hoşbuldum efemHosgeldin canimseni görünce yüzümde gülücükler olusuyo istemsizce
![]()
O nasil nick kiz öyle? Hep boyle okuyorum = cocomococucuProfil fotondan olsa gerek![]()