- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.929
- 508
keskeee ama nerdee :)Bende öyle tahmin ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keskeee ama nerdee :)Bende öyle tahmin ediyorum![]()
Hayırlı Cumalar canımhos gelduuuun ablosuuum hayurli cumalar :*![]()
Her an hersey değişebilirkeskeee ama nerdee :)
kazen abiden bugun bildirim bekleniyor ama yine de belli olmaz onun isiHer an hersey değişebilir
Biz çatlicaz bu gidişle, bakalım hayırlısı![]()
kazen abiden bugun bildirim bekleniyor ama yine de belli olmaz onun isi![]()
:) şimdilik oyle görünüyo canım ama değişecek eminim hatta sen birinci olacaksın gibi bi his var patlıcanı çok seviyor kk hatunları
Sağol kuzum bende iyiyim cok şükür![]()
hayirli cumalar canim ❤❤❤Hayırlı cumalar kızlar bildirim gitmemiş hala durgun oylama :) baya kaynatmışssınız gece ben katılamadım oğlanı uyuturken bende uyuyakalmışım![]()
cok skıcı gercekten
Beklemek mi canım ilk kez uzadı bu kadar eminim önemli bi işleri çıkmıştır yoksa gününü şaşmazdı kötü bşy olmasın da gidecektir bu gün 4 gün kaldıcok skıcı gercekten![]()
hersey sikıcı ya. burda da hakkimizda hayirlisi olsun :)Beklemek mi canım ilk kez uzadı bu kadar eminim önemli bi işleri çıkmıştır yoksa gününü şaşmazdı kötü bşy olmasın da gidecektir bu gün 4 gün kaldı
bana yokVuhuuuuuu bildirim geldi bana şimdi ,heyecan başlasın![]()
gelir hayirli olsun :)Vuhuuuuuu bildirim geldi bana şimdi ,heyecan başlasın![]()
Eli kulağındadır gelir,belki alfabeye göre gidiyordur,oylamaya bak arttı bilebana yok![]()
geldiEli kulağındadır gelir,belki alfabeye göre gidiyordur,oylamaya bak arttı bile![]()