• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Bi dahaki kategori ne olacak acaba? Kız ne zevkliymiş şu oylama işi, evde oturduğum yerden adrenalin geldi kaç kişi beğenecek diye :KK70:

Bi dahaki ne zamana ki? :KK70:
Oylama biter bitmez başlarız inşaallah:KK45:

Eeennnnnn sevdiğim ve vazgeçemediğim parfümümmmm :KK68:
Benimde favorimdi bir zamanlar ama cok pahalı olduğu icin daha makul fiyatlı guzel parfumler kesfettim :)) coconun da bazen doldurmalarini alıyorum.1 defa orjinalini almıştım parami biriktirip 2014 senesinde :D

Benimde favorimdi bir zamanlar ama cok pahalı olduğu icin daha makul fiyatlı guzel parfumler kesfettim :)) coconun da bazen doldurmalarini alıyorum.1 defa orjinalini almıştım parami biriktirip 2014 senesinde :KK70:
Ayy merak ettim nd kadar ki??

Ayy merak ettim nd kadar ki??
Ben aldığım zaman bu kadar pahali degildi suan 500 küsür fiyati var.ama ben 100 liraya hem orjinal hem cok kalıcı hemde misss gibi kokan bi parfüm kesfettim.ustelik sisesi 1 sene götürüyor öyle diyim :))

Ben aldığım zaman bu kadar pahali degildi suan 500 küsür fiyati var.ama ben 100 liraya hem orjinal hem cok kalıcı hemde misss gibi kokan bi parfüm kesfettim.ustelik sisesi 1 sene götürüyor öyle diyim :))
Oo baya pahalıymış.. ben parfüm kullanamıyorum.. çocukları rahatsız ediyor kokusu :(

Benimde favorimdi bir zamanlar ama cok pahalı olduğu icin daha makul fiyatlı guzel parfumler kesfettim :)) coconun da bazen doldurmalarini alıyorum.1 defa orjinalini almıştım parami biriktirip 2014 senesinde :KK70:
Valla bende dört beş sefer aldım,uzun süre kullandım zaten. Bir fısı yetiyor zaten,coco kadını bambaşkadır ;) :süslü::super: Kimseye benzemez,özeldir :))
İki üç kerede gümrük mallarından aldım,tester ;)
Artık eşimden hediye olarak isterim bittikçe :21:

Oo baya pahalıymış.. ben parfüm kullanamıyorum.. çocukları rahatsız ediyor kokusu :KK43:
Aman o paraya değmez bence yazık günah.simdiki aklim olsa vermezdim.gerci ben 500 e değil daha uygun bi fiyata almıştım.evlenmeden 2 ay once falan almistim hatta.heves etmistim o zamanlar maas biriktirmistim illa alcam diye :D ama suan deseler alir misin hayatta almam o drece pahali bi parfum

Valla bende dört beş sefer aldım,uzun süre kullandım zaten. Bir fısı yetiyor zaten,coco kadını bambaşkadır :KK66: :süslü::super: Kimseye benzemez,özeldir :))
İki üç kerede gümrük mallarından aldım,tester :KK66:
Artık eşimden hediye olarak isterim bittikçe :21:
Suan instagram da yada bu gümrük mallari sitesinde cok satılıyor orjinal tester adı altında parfümler.mesela cocoyu 90 100 lira gibi bi fiyata satiyorlar ama ben çevremde alanlara da bakiyorum hic biri orjinal değil.replika.ustelik ünlülere reklamlarını yaptiriyorlar parfumlere.gelen ürünler ise faturasiz dogal olarak.fatura isteyincede kdv yi senden kesiyorlar,zaten sirket adı degil şahıs adına kesiyorlar.ben pek inanmiyorum tester olayına.sağlığa zararli olabilir.hangi sartlarda uretiliyor kim bilir.iyisimi doldurmaya devam :)

Suan instagram da yada bu gümrük mallari sitesinde cok satılıyor orjinal tester adı altında parfümler.mesela cocoyu 90 100 lira gibi bi fiyata satiyorlar ama ben çevremde alanlara da bakiyorum hic biri orjinal değil.replika.ustelik ünlülere reklamlarını yaptiriyorlar parfumlere.gelen ürünler ise faturasiz dogal olarak.fatura isteyincede kdv yi senden kesiyorlar,zaten sirket adı degil şahıs adına kesiyorlar.ben pek inanmiyorum tester olayına.sağlığa zararli olabilir.hangi sartlarda uretiliyor kim bilir.iyisimi doldurmaya devam :)
Konu dagıldı ama :))) Ben sitedeki tester ürünlerden memnun kaldım,hatta parfüm konusunda da paylaşmıştım tecrübelerimi. Tabi orjinali her zaman en iyisidir ;)

Konu dagıldı ama :))) Ben sitedeki tester ürünlerden memnun kaldım,hatta parfüm konusunda da paylaşmıştım tecrübelerimi. Tabi orjinali her zaman en iyisidir :KK66:
Aynen konu makarnalardan parfumlere döndü:D neyse bu konuda susalim bari :-)ben kacayim:)

Back