- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
O nasil nick kiz öyle? Hep boyle okuyorum = cocomococucu
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasil nick kiz öyle? Hep boyle okuyorum = cocomococucu
Oylama biter bitmez başlarız inşaallahBi dahaki kategori ne olacak acaba? Kız ne zevkliymiş şu oylama işi, evde oturduğum yerden adrenalin geldi kaç kişi beğenecek diye
Bi dahaki ne zamana ki?![]()
Oyyy oyyy kimler gelmişNapiyonuz minnoşlar![]()
Eeennnnnn sevdiğim ve vazgeçemediğim parfümümmmmsadece coco de canim herkes öyle diyo:) turkce okunuşu koko şanel matmazel :)
Benimde favorimdi bir zamanlar ama cok pahalı olduğu icin daha makul fiyatlı guzel parfumler kesfettim :)) coconun da bazen doldurmalarini alıyorum.1 defa orjinalini almıştım parami biriktirip 2014 senesindeEeennnnnn sevdiğim ve vazgeçemediğim parfümümmmm![]()
Ayy merak ettim nd kadar ki??Benimde favorimdi bir zamanlar ama cok pahalı olduğu icin daha makul fiyatlı guzel parfumler kesfettim :)) coconun da bazen doldurmalarini alıyorum.1 defa orjinalini almıştım parami biriktirip 2014 senesinde![]()
Ben aldığım zaman bu kadar pahali degildi suan 500 küsür fiyati var.ama ben 100 liraya hem orjinal hem cok kalıcı hemde misss gibi kokan bi parfüm kesfettim.ustelik sisesi 1 sene götürüyor öyle diyim :))Ayy merak ettim nd kadar ki??
Oo baya pahalıymış.. ben parfüm kullanamıyorum.. çocukları rahatsız ediyor kokusuBen aldığım zaman bu kadar pahali degildi suan 500 küsür fiyati var.ama ben 100 liraya hem orjinal hem cok kalıcı hemde misss gibi kokan bi parfüm kesfettim.ustelik sisesi 1 sene götürüyor öyle diyim :))
Valla bende dört beş sefer aldım,uzun süre kullandım zaten. Bir fısı yetiyor zaten,coco kadını bambaşkadırBenimde favorimdi bir zamanlar ama cok pahalı olduğu icin daha makul fiyatlı guzel parfumler kesfettim :)) coconun da bazen doldurmalarini alıyorum.1 defa orjinalini almıştım parami biriktirip 2014 senesinde![]()
Aman o paraya değmez bence yazık günah.simdiki aklim olsa vermezdim.gerci ben 500 e değil daha uygun bi fiyata almıştım.evlenmeden 2 ay once falan almistim hatta.heves etmistim o zamanlar maas biriktirmistim illa alcam diyeOo baya pahalıymış.. ben parfüm kullanamıyorum.. çocukları rahatsız ediyor kokusu![]()
Suan instagram da yada bu gümrük mallari sitesinde cok satılıyor orjinal tester adı altında parfümler.mesela cocoyu 90 100 lira gibi bi fiyata satiyorlar ama ben çevremde alanlara da bakiyorum hic biri orjinal değil.replika.ustelik ünlülere reklamlarını yaptiriyorlar parfumlere.gelen ürünler ise faturasiz dogal olarak.fatura isteyincede kdv yi senden kesiyorlar,zaten sirket adı degil şahıs adına kesiyorlar.ben pek inanmiyorum tester olayına.sağlığa zararli olabilir.hangi sartlarda uretiliyor kim bilir.iyisimi doldurmaya devam :)Valla bende dört beş sefer aldım,uzun süre kullandım zaten. Bir fısı yetiyor zaten,coco kadını bambaşkadır![]()
Kimseye benzemez,özeldir :))
İki üç kerede gümrük mallarından aldım,tester
Artık eşimden hediye olarak isterim bittikçe![]()
Konu dagıldı ama :))) Ben sitedeki tester ürünlerden memnun kaldım,hatta parfüm konusunda da paylaşmıştım tecrübelerimi. Tabi orjinali her zaman en iyisidirSuan instagram da yada bu gümrük mallari sitesinde cok satılıyor orjinal tester adı altında parfümler.mesela cocoyu 90 100 lira gibi bi fiyata satiyorlar ama ben çevremde alanlara da bakiyorum hic biri orjinal değil.replika.ustelik ünlülere reklamlarını yaptiriyorlar parfumlere.gelen ürünler ise faturasiz dogal olarak.fatura isteyincede kdv yi senden kesiyorlar,zaten sirket adı degil şahıs adına kesiyorlar.ben pek inanmiyorum tester olayına.sağlığa zararli olabilir.hangi sartlarda uretiliyor kim bilir.iyisimi doldurmaya devam :)
Aynen konu makarnalardan parfumlere döndüKonu dagıldı ama :))) Ben sitedeki tester ürünlerden memnun kaldım,hatta parfüm konusunda da paylaşmıştım tecrübelerimi. Tabi orjinali her zaman en iyisidir![]()
Sen veremeyeceksin bu gidişle herhalde nevoşBen karar veremiyorum![]()
Hiç böyle olmamıştıSen veremeyeceksin bu gidişle herhalde nevoş![]()