Gözüm hiç arkada bile değil %101 güven onlara hepBunlar her an yoldan çıkabilir miucan.. başlarında ol dedimdi :))
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözüm hiç arkada bile değil %101 güven onlara hepBunlar her an yoldan çıkabilir miucan.. başlarında ol dedimdi :))
Sağol Miu'mSeni de öperimmmmmm
Seni de öperiiiimmmmmmmmm
Minnoşlarıma güvenim tam ulen![]()
Gözüm hiç arkada bile değil %101 güven onlara hep![]()
HiçççççççOturdum şurada limonlu yeşil çay içiyorum
Ne kaçamağıymış
![]()
Aynen canımHiççççççç
Daha bizim yarınki menünüz belli zaten dimi :))
Günaydıngunaydiiiiiin bayanlar ❤❤❤❤
masaAllah kk hep erkenciGünaydın![]()
Valla bu sene işsizim ama eşimi yolcu ederken illa ki uyanıyorum. Sabah namazından sonra yatmak yok bizdemasaAllah kk hep erkenci![]()
oooo baya erkenmis kiz ..olmassa bi ogle uykusu yaparsin ^^Valla bu sene işsizim ama eşimi yolcu ederken illa ki uyanıyorum. Sabah namazından sonra yatmak yok bizde
Dün şehir dışına çıkacaktı eşim iş için günübirlik, onun için sabah 4te uyandım, geri de uyumadım. Bana bile erken geldi bu sefer![]()
Öğlen uyumayı da pek sevmiyorum, sersem gibi oluyorum ya. Faydadan çok zararı oluyor sankioooo baya erkenmis kiz ..olmassa bi ogle uykusu yaparsin ^^
esim ise gidiyir onun icin kalktim kahvalti hazirliyom cocuk ta engec 7 .30 da kalkiyor ben calismiyrum ^^Öğlen uyumayı da pek sevmiyorum, sersem gibi oluyorum ya. Faydadan çok zararı oluyor sanki
Sen de erkencisin. Bebekten dolayı mı, çalışıyor musun?
gunaydin :)
Günaydıngunaydin :)
Bende öyle tahmin ediyorumOlmaz olmazbenimki sadece tahmin canım,uyelerin oylarını kestiremiyosun cogu zaman.belki tahminimden bambaska biri birinci olacak.hayirlisi diyelim,keske hepiniz birinci olsaniz
![]()
Buradayım canımNevreste nerdesin abloş ❤❤❤