Oda iyi değil keşke izin verseydi ben kızlaara izin veriyorum.Ne öğrenirlerse kendine faydaları olacak ben o yaşlarda başlamıştım yemek yapmayaheves ettim abla :) evlennce yumurta bile kiramiyordumannem saolsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda iyi değil keşke izin verseydi ben kızlaara izin veriyorum.Ne öğrenirlerse kendine faydaları olacak ben o yaşlarda başlamıştım yemek yapmayaheves ettim abla :) evlennce yumurta bile kiramiyordumannem saolsun
![]()
op opKıyamam ya çocuk yanını öperim çok![]()
ver tabi abla ya sonra zorluk cekmezler sanada yardimci olurlar ^^Oda iyi değil keşke izin verseydi ben kızlaara izin veriyorum.Ne öğrenirlerse kendine faydaları olacak ben o yaşlarda başlamıştım yemek yapmaya![]()
Yine iyisin maşaallah ve daha çok gençsin zamanla çok daha güzel yaparsınver tabi abla ya sonra zorluk cekmezler sanada yardimci olurlar ^^
abla evde kalmadigimdan yemek yapcak ve ev yemegi yicek firsatim olmazdi pek sevmem de ev yemeklerini![]()
insaAlalh diyelim :) bu arada dolmama bayilir esim haric herkesYine iyisin maşaallah ve daha çok gençsin zamanla çok daha güzel yaparsın![]()
naptin sonra pilav mi sutlac mi :)Ben de yemek yapmaya öğrenciyken başladım. İlk kez pirinç pilavı yapacaktım. pirinçleri yıkadım süzdüm o sırada telefonum çaldı unuttum pirinçleri, uzunda konuştum geri döndüğümde pirinçler sütlaçlık kırık pirinç olmuştu![]()
İlk zamanlar öyle kazalar oluyor.Ben de çok meraklıydım .Annem dışarı ben mutfağa koşardım yoksa annem izin vermezdiBen de yemek yapmaya öğrenciyken başladım. İlk kez pirinç pilavı yapacaktım. pirinçleri yıkadım süzdüm o sırada telefonum çaldı unuttum pirinçleri, uzunda konuştum geri döndüğümde pirinçler sütlaçlık kırık pirinç olmuştu![]()
O zamanlar sütlaç yapmayı bilmiyordum mecbur pilav yaptımnaptin sonra pilav mi sutlac mi :)
iyi yapmissin :)saat te geciyor hala bildirim gozukmuyorO zamanlar sütlaç yapmayı bilmiyordum mecbur pilav yaptım![]()
Annem yemek yaptırmazdı ama pasta börek yapmama izin verirdiİlk zamanlar öyle kazalar oluyor.Ben de çok meraklıydım .Annem dışarı ben mutfağa koşardım yoksa annem izin vermezdi![]()
Ben bildirimden ümidimi kestimiyi yapmissin :)saat te geciyor hala bildirim gozukmuyor
Benim ki hiç birşeye izin vermezdi.Ben o gidince hemen mantı,börek falan yapmak için hamur yoğururdumAnnem yemek yaptırmazdı ama pasta börek yapmama izin verirdi![]()
Bugün beklemeyin yarın olsun gelir inşaallahiyi yapmissin :)saat te geciyor hala bildirim gozukmuyor
Çok cesurmuşsun ben hala hamur açamıyorumBenim ki hiç birşeye izin vermezdi.Ben o gidince hemen mantı,börek falan yapmak için hamur yoğururdum![]()
Şu diyetten bi çıkayım en kısa zamanda deneyeceğim inşallah oyum sebze suyuna domates soslu makarnaya gitti.Elinize sağlıkYokuspokus
Denemeden açamıyorum olmazÇok cesurmuşsun ben hala hamur açamıyorum![]()
tühhhh yarinda geceyi bulurBugün beklemeyin yarın olsun gelir inşaallah![]()
yarin gelfekmisBen bildirimden ümidimi kestim![]()