Oda iyi değil keşke izin verseydi ben kızlaara izin veriyorum.Ne öğrenirlerse kendine faydaları olacak ben o yaşlarda başlamıştım yemek yapmayaheves ettim abla :) evlennce yumurta bile kiramiyordum annem saolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda iyi değil keşke izin verseydi ben kızlaara izin veriyorum.Ne öğrenirlerse kendine faydaları olacak ben o yaşlarda başlamıştım yemek yapmayaheves ettim abla :) evlennce yumurta bile kiramiyordum annem saolsun
op opKıyamam ya çocuk yanını öperim çok
ver tabi abla ya sonra zorluk cekmezler sanada yardimci olurlar ^^Oda iyi değil keşke izin verseydi ben kızlaara izin veriyorum.Ne öğrenirlerse kendine faydaları olacak ben o yaşlarda başlamıştım yemek yapmaya
Yine iyisin maşaallah ve daha çok gençsin zamanla çok daha güzel yaparsınver tabi abla ya sonra zorluk cekmezler sanada yardimci olurlar ^^
abla evde kalmadigimdan yemek yapcak ve ev yemegi yicek firsatim olmazdi pek sevmem de ev yemeklerini
insaAlalh diyelim :) bu arada dolmama bayilir esim haric herkesYine iyisin maşaallah ve daha çok gençsin zamanla çok daha güzel yaparsın
naptin sonra pilav mi sutlac mi :)Ben de yemek yapmaya öğrenciyken başladım. İlk kez pirinç pilavı yapacaktım. pirinçleri yıkadım süzdüm o sırada telefonum çaldı unuttum pirinçleri, uzunda konuştum geri döndüğümde pirinçler sütlaçlık kırık pirinç olmuştu
İlk zamanlar öyle kazalar oluyor.Ben de çok meraklıydım .Annem dışarı ben mutfağa koşardım yoksa annem izin vermezdiBen de yemek yapmaya öğrenciyken başladım. İlk kez pirinç pilavı yapacaktım. pirinçleri yıkadım süzdüm o sırada telefonum çaldı unuttum pirinçleri, uzunda konuştum geri döndüğümde pirinçler sütlaçlık kırık pirinç olmuştu
O zamanlar sütlaç yapmayı bilmiyordum mecbur pilav yaptımnaptin sonra pilav mi sutlac mi :)
iyi yapmissin :)saat te geciyor hala bildirim gozukmuyorO zamanlar sütlaç yapmayı bilmiyordum mecbur pilav yaptım
Annem yemek yaptırmazdı ama pasta börek yapmama izin verirdiİlk zamanlar öyle kazalar oluyor.Ben de çok meraklıydım .Annem dışarı ben mutfağa koşardım yoksa annem izin vermezdi
Ben bildirimden ümidimi kestimiyi yapmissin :)saat te geciyor hala bildirim gozukmuyor
Benim ki hiç birşeye izin vermezdi.Ben o gidince hemen mantı,börek falan yapmak için hamur yoğururdumAnnem yemek yaptırmazdı ama pasta börek yapmama izin verirdi
Bugün beklemeyin yarın olsun gelir inşaallahiyi yapmissin :)saat te geciyor hala bildirim gozukmuyor
Çok cesurmuşsun ben hala hamur açamıyorumBenim ki hiç birşeye izin vermezdi.Ben o gidince hemen mantı,börek falan yapmak için hamur yoğururdum
Şu diyetten bi çıkayım en kısa zamanda deneyeceğim inşallah oyum sebze suyuna domates soslu makarnaya gitti.Elinize sağlık Yokuspokus
Denemeden açamıyorum olmazÇok cesurmuşsun ben hala hamur açamıyorum
tühhhh yarinda geceyi bulurBugün beklemeyin yarın olsun gelir inşaallah
yarin gelfekmisBen bildirimden ümidimi kestim