Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
heves ettim abla :) evlennce yumurta bile kiramiyordum :KK70: annem saolsun :p
Oda iyi değil keşke izin verseydi ben kızlaara izin veriyorum.Ne öğrenirlerse kendine faydaları olacak ben o yaşlarda başlamıştım yemek yapmaya:KK45:

Oda iyi değil keşke izin verseydi ben kızlaara izin veriyorum.Ne öğrenirlerse kendine faydaları olacak ben o yaşlarda başlamıştım yemek yapmaya:KK45:
ver tabi abla ya sonra zorluk cekmezler sanada yardimci olurlar ^^
abla evde kalmadigimdan yemek yapcak ve ev yemegi yicek firsatim olmazdi pek sevmem de ev yemeklerini :D

ver tabi abla ya sonra zorluk cekmezler sanada yardimci olurlar ^^
abla evde kalmadigimdan yemek yapcak ve ev yemegi yicek firsatim olmazdi pek sevmem de ev yemeklerini :KK70:
Yine iyisin maşaallah ve daha çok gençsin zamanla çok daha güzel yaparsın;)

Ben de yemek yapmaya öğrenciyken başladım. İlk kez pirinç pilavı yapacaktım. pirinçleri yıkadım süzdüm o sırada telefonum çaldı unuttum pirinçleri, uzunda konuştum geri döndüğümde pirinçler sütlaçlık kırık pirinç olmuştu :halay:

Ben de yemek yapmaya öğrenciyken başladım. İlk kez pirinç pilavı yapacaktım. pirinçleri yıkadım süzdüm o sırada telefonum çaldı unuttum pirinçleri, uzunda konuştum geri döndüğümde pirinçler sütlaçlık kırık pirinç olmuştu :halay:
naptin sonra pilav mi sutlac mi :)

İlk zamanlar öyle kazalar oluyor.Ben de çok meraklıydım .Annem dışarı ben mutfağa koşardım yoksa annem izin vermezdi:70:

Back