• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Maiberf'' kitap okuma günleri 5. anket

seçin bakalım kmeirgenler

• Harold LAMB ''Büyük İskender''

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
iyi haberlerle gel tatlım
yok cnm ya bnm yoğunluğum hiç bitmezzz bir de şimdi bayram öncesi daha yoğunum hastanede çalışmak çok zor hele bi de ssk hastanesi olunca dahada zor

kızlar madem serinin 2. kitabıysa 1.sinden mi başlasaydık ?

Sağ ol canım.
Dün gittim, her şey yolunda çok şükür. :nazar:
Allah sana da kolaylık versin canım.

kitap ilk başta karmaşık gibi gelsede şuanda elimden bırakamıyorum
insanların zihinlerinden geçen gerçek düşüncelerin görünüşlerinde yansıttıklarının ne denli farklı olduğu hani biliriz de aslında sadece bizde varmış gibi başkasında ise düşüncenin gerçekten mimikler surat ifadesi söyledikleri sanırız ya işte onun yanlış olduğunu resmen çarptı suratıma :))
hepinizin çabucak okuyup bitirmesini isterim açıkçası çünkü siizlne konuşup tartışmak için sabırsızlıktan ölüyorum kitabı yarıladım hatta baya sona yaklaştım :))

ben 50 li sayfalardayım.
şimdilik tezelin iç çatışmalarını anlatıyor yazar.
tezeli ben ilk sayfalarda erkek olarak düşünmüştüm nedense :))
kadınmış
kadın olduğunu anlayınca baştan bir daha okudum :))
kesinlikle 5 10 dk.lık aralarda okunabilecek sadece konu odaklı bir kitap değil
sessiz bir ortamda okunmalı okuduğunun üstünde düşünülmesi gereken bir kitap.
bazen aynı sayfayı 2 kere filan okuyorum.
neden derseniz sayfanın sonuna gelmişim sadece kaptırmış okumuşum düşüncem aklım tamamen başka yerde böyle olunca mecburen bir daha okuyorum.
birde edebi açıdan doğru ifade edebilecekmiyim bilmiyorum ama
yazar hani bazı yerlerde çizgi içince (-) ara konuşmalar yapıyor ya
işte onlar benim hızımı çok etkiliyor metinden koparıyor beni o cümleyi ara yazıyı görmeden bir daha okuyorum çoğu zaman
neticede kesinlikle boş bir kitap değil
severek okuyorum

Son düzenleme:
Ben de başladım kitaba.
Şimdilik ağır lerliyor.
Henüz olayın içine giremedim.
Gerçi daha 35 sayfa filan okudum ama muhtemelen araya tati girecek ve yarım bırakmak zorunda kalacağım.

Sarissa
maiberf
burcu_brc
prensesi
Maip
MissA
orchidea
hande80
ameli
sliuistu
gnydn64
smoker
glntpl
Punchshe
daisy
kelebek_84

orchidea
daisy

Arkadaşlarımızı hiç uğramadıkları için listeden çıkarıyorum arkadaşlar.
Uğradıkları halde ben yanılıyorsam uyarın lütfen.

Listemizin son hali şöyle:

Sarissa
maiberf
prensesi
Maip
MissA
hande80
ameli
sliuistu
gnydn64
smoker
glntpl
Punchshe
burcu_brc
kelebek_84

Kelebek_84 aramıza hoş geldin. Umarım kalıcı olursun.
Sonraki anketi prensesi sen açacaksın canım.

Smoker'ın uğramadığını düşünüp çıkarmıştım.
Tekrar düzelttim.

herkes kitaba başlamış
ben daha alamadım bile alsam hemen okurum aslında
bayram tatili de var hazır önümüzde :61:

merhabalar kızlar ben kitabı yarıladım ama bu ara nedense hiç okuma havamda değilim çünkü okulda idare ile ilgili bazı problemler var artı kütüphaneyi şekle sokmaya çalışırken kitaplarla sadece şeklen ilgilenebildim.En vahimi kitabımı okulda dolabımda unuttum yani bayramda en azınsan yolda okumayı düşünüyordum ama yattı bu düşünce şu aşamada.şimdilik herkese iyi bayramlar diliyorum hımmm bir de uyarı; kitap dışında başka şeyleri fazla kemirmeyin bayramda emi kemirgen dostlarım

hanımlar kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum anneannem hastanede ona bakmak zorundayım o nedenle kitabıda temin edemedim..bir günlügüne eve geldim..geri tekrar gidecem..bu hafta ie beraber üç hafta hasranede kamp kurmuş oluyorum

hanımlar kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum anneannem hastanede ona bakmak zorundayım o nedenle kitabıda temin edemedim..bir günlügüne eve geldim..geri tekrar gidecem..bu hafta ie beraber üç hafta hasranede kamp kurmuş oluyorum

Allah şifa versin canım sen anneannenle ilgilenmeye bak
Rahatsızlığı ne bilmiyorum ama kitabı temin edip hastanede ona da okuyabilirsin eğer müsaitsen

geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşa:26:llah aneannen :( çok üzüldüm..

çok teşekkürler hepinize..allah razı olsun..yaş 78 olunca ilgi istiyorlar çocuk gibi bakman gerekiyor ama çok şükür iyiye gidiyormuş..hastaneye iki kitap götürdüm. ikiside yarım kaldı etrafımda birileri olunca tam odaklanamıyorum okudugumdan bir şey anlamıyorum..gece okusam uykum geliyor..sabah altıda ayakta olmam gerekiyor çünkü..ama bu hafta çıkabilirsek temin eder okurum olmazsa bu aykinde beni azledin..bir sonraki kitap gününe dahil olurum..bu arada şah ve sultan isimli kitabı almıştım ben onu okuyordum hastanede yarım kaldı fakat güzel kitapmış tavsiyemdir..hepinizi mıncırdım..

slm kızlar ben de kaçgündür hastanelerdeyim eşimin ananesi yoğun bakımda bikaç gün çok kötüydü bitkisel hayata girmiş gibiydi makinalara bağlı nefes alıyordu herkes kendini hazırlarken dün uyandı hala yoğun bakımda ama şuru yerinde yani bayramımız iyi geçecek çok üzülmüştük..
herkese iyi bayramlar diliorum sevdiklerinizle,sağlıkla..
düğün gecesini başka bi zaman okuyacağım inş.
sluistu sanada geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin

Ben geldim canlarım, nasılsınız? Uzun zamandır uğrayamadım bebişle ilgilenmekten :) Bu anketi kaçırdım artık diğer ankette okumaya başlarım.

sliuisti ve prensesi geçmiş olsun kızlar, Allah yakınlarınıza acil şifalar versin.

Son düzenleme:
saol cnm yaa çok şükür yoğun bakımdan çıktı iyi şimdi
tatilde evle hastane arasında geçti bu anketi kaçırdım artık daha sonra okurum kitabı
bebiş napıo tatlım ya zaman ne çabuk geçiyor 40ı çıkacak şurda bikaç gün sonra
sliuisti senin hastan nasıl oldu cnm?

kızlar yeni anketi açalım mı ne diyorsunuz??

Geçmiş olsun kızlar.
Allah hastalarınıza acil şifalar versin.
Ben daha kitabı okuyamadım.
Okuyup bitiren sayısı da çok az sanırım.
Kitap hakkında da hiç konmuşamadığımıza göre Prensesi yeni anket için ay sonuna kadar bekleyelim istersen.
Önce bu kitabın değerlendirmesini yapalım.

selam kızlar benim az kaldı bitiririm 1 2 güne inşallah
bayramda okurum dedim ama hiç okuyamadım
eşimin memleketine gittik pek uygun bir ortam olmadı

kitaba ısındım
severek okuyorum
yazarın uslubunu dilini çok beğendim.

saol cnm yaa çok şükür yoğun bakımdan çıktı iyi şimdi
tatilde evle hastane arasında geçti bu anketi kaçırdım artık daha sonra okurum kitabı
bebiş napıo tatlım ya zaman ne çabuk geçiyor 40ı çıkacak şurda bikaç gün sonra
sliuisti senin hastan nasıl oldu cnm?

kızlar yeni anketi açalım mı ne diyorsunuz??

Hastanızın yoğun bakımdan çıkmasına sevindim.
Bebiş iyi çok şükür. Geceleri huysuzlaşıp ağlasa da sabahlara kadar uykusuz kalsam da bazen ben bunu doğurdum ama nasıl bakacağım diye tecrübesizliğime kızsam da dünyanın en güzel duygusunu yaşatıyor bana bebişim. Evet, zaman çok çabuk geçiyor canım kırkımızı da çıkardık çok şükür, yumurtalarımızı da aldık :))

Kitabı bayram sebebiyle pek okuyup bitiren yok sanırım. Yeni anket açıldığında bir aksilik olmazsa ben de kaldığım yerden kemirmeye devam etmek istiyorum.

Back