burcu_brc kitap okuma günleri 10. anket

Nisan ayında hangisini okuyalım?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Listede adı olan bazı arkadaşlarımız özel mesaj göndermeme rağmen hala oy kullanmadıklarına göre anketin sonucu hemen hemen belirlendi sayılır. Topicimize de pek gelen giden yok maalesef.

mümin sekman olduğu belli artık sanırım. şimdi kitabı alma zamanı o halde.:81:

bu arada ben konuyu aboneliklerime eklemeyi unutmuşum, ekliyorum şimdi:KK34:

Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım ve an itibari ile oyumu da kullandım.. :KK34:

mümin sekman olduğu belli artık sanırım. şimdi kitabı alma zamanı o halde.:81:

bu arada ben konuyu aboneliklerime eklemeyi unutmuşum, ekliyorum şimdi:KK34:

Ben kitabı edindim arkadaşlar. Hadi hepimize keyifli okumalar. Şimdi kitabı eşim okuyor ondan sonra ben okuyacağım; ama yetişirim sizlere merak etmeyin.

Evet, kızlar anketimiz kapanmıştır. Mümin Sekman'la hepinize keyifli okumalar dilerim.

60 sayfa kadar okudum kızlar. Ben Mümin Sekman kitaplarını çok keyifle okuduğum için taraflı yazacağım :)çok beğenerek okuyorum.

Ben bitiremedim henüz. Evde tadilat vardı, kitap okumaya pek vaktim kalmadı. Gecikmeli de olsa bahar temizliğimi de yaptırdım mis gibi olduk :))

Bu hafta bitiririm sanırım kitabımı. Bitiren arkadaşlar yorumlamaya başlasınlar bence.

Yeni enketi kim açacak arkadaşlar? Listede bulunanların çoğu özel mesajla davet etmeme rağmen uğramadılar. Anket açma sırası da şaşırdı, listedekilerin bazılarının devam edip etmeyeceği bile meçhul. Aramızdan biri gönüllü olsun ve Mayıs anketini açsın derim. Siz ne dersiniz?

Yeni enketi kim açacak arkadaşlar? Listede bulunanların çoğu özel mesajla davet etmeme rağmen uğramadılar. Anket açma sırası da şaşırdı, listedekilerin bazılarının devam edip etmeyeceği bile meçhul. Aramızdan biri gönüllü olsun ve Mayıs anketini açsın derim. Siz ne dersiniz?
ben gönüllü olurum canım. ne zaman açmayı öneriyorsunuz? biraz daha bekleyelim mi?

Mümin Sekman'ın bu kitabı alıştığımız kişisel gelişim kitaplarından biri değil beynimizi tanıtmaya ve keşfetmeye yönelik yazılmış bir kitap.

Aşk kalpte başlar sananlardan biri olarak yeni bir bilgi daha edinmiş oldum :)

Kucağımda minik yaramazla şimdilik bu kadarcık yorum yazabiliyorum. Uyuttuktan sonra tekrar uzunca yazacağım yorumlarımı.

Kızlar nerelerdesiniz bu anketimiz de ilgi görmeyen anketlerden biri oldu.

kitapta en ilgimi çeken cümle beynimizin bedenimizdeki yeri %2 ama geri kalan %98İ yönetiyor oldu,:KK1: şimdi benim cadıyı doyurayım yorumlamaya devam ederim kızlar..:KK71:

yeni ankete gelince açalım derim mayısın sonundan sonra daha rahat okuyacağım belki biraz geç kalırım ama yeni anket kitabvını okurum çünkü açmamız sonuçlandırmamız herhalde 10 günü alır, biraz gecikmeli başlarım okumaya ama başlarım açalım derim ben..:KK71:

kızlar,
çok özür dilerim. yeni anketi açıcam dedim ortadan kayboldum. lütfen kusuruma bakmayın. şimdi anketi açmaya çalışacağım.:KK71:

X