How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

''Maiberf'' kitap okuma günleri 5. anket

seçin bakalım kmeirgenler

• Harold LAMB ''Büyük İskender''

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
sağolasın tatlım prensesi he he dinleniyorum desem yalan olur duramıyorumki bi yattığım yerde sıkılıyorum geziniyorum hemen,ama kitaba başladım bugün en iyi dinlenme yöntemi sanırım bu..burcukumdan haber yok dimi annoş oldu bizi unuttu güzel surat

Aslında bizim kitap Dar Boğazlar üçlemesinin ikinci kitabıymış.
Yani bir kitabın devamı niteliğinde.
Keşke imkan olsaydı da ilk kitaptan başlayarak üçünü de okusaydık.

anam herkesler başlamış okumaya bu ay tembelliğim mi tuttu ne sipariş verdim ama daha gelmedi gelir gelmez başlayayımda yetişeyim size.:26:

açık söyleyeyim ki ilk başta konuya giremedim gerçi daha ilk 50 sayfa ama belki serinin 2. kitabı olmasından da kaynaklanıyor olabilir olayları hemen kavrayamadım acaba edim ilk seride herşeyden bahsettilerde bunun üzerine mi devam ediyorlar
yalnız ilerleyen sayfalarda kitabın dili yormuyor konuda merak uyandırıyor yalnız ve yalnız beni sıkan birşey oldu bakalım hele bir başlayında sizede olacak mı
önyargı oluşturmamak için söylemiyorum
bu arada kitap yazıldığı dönemin bütün ödüllerini almış yani bunu okuyunca beklentim çok yüksek oldu ilerleyen sayfalar umarım beni tatmin eder..

İlk başladığımda tereddüt ettim hatta ikinci el olması dolayısıyla eksik sayfa mı var diye baktım açıkcası he he he ama yokmuş doğal hali bu imiş romanımızın o anlaşılmaz kim kimin nesi olur kısmını geçtim neyse fena gitmiyor şimdilik ama açıkçası ben ödül kısmıyle hiç ilgilenmiyorum,neden derseniz bizim ülkemizde ne kadar ödül alan eser varsa film ya da kitap genelde saçma ve anlamsız oluyor,bu benim şahsi fikrim tabi

İlk başladığımda tereddüt ettim hatta ikinci el olması dolayısıyla eksik sayfa mı var diye baktım açıkcası he he he ama yokmuş doğal hali bu imiş romanımızın o anlaşılmaz kim kimin nesi olur kısmını geçtim neyse fena gitmiyor şimdilik ama açıkçası ben ödül kısmıyle hiç ilgilenmiyorum,neden derseniz bizim ülkemizde ne kadar ödül alan eser varsa film ya da kitap genelde saçma ve anlamsız oluyor,bu benim şahsi fikrim tabi

:60::60::60::60: koptum ama gerçekten gülmekten koptum ve gerçekten son derece haklısın :9::9: zaten okadar ödül aldığını görünce bende dedim bu kesin o anlaşılmaz ödüllü filmler gibi olacak diye

:9::9:

kitabın girişinde benimle aynıı fikirde olan 2 kişi :)) hakkatten ya dedim kesin ilk romanda anlatılıyor herşey yada benim kitabın sayfaları eksik :9::9::9:

Punc senin branş nedir ehe ehe bide sorucam yoksa çatlarım kadrolu musun??? niye sordum bil bakalım puhaha çünkü ben ücretliyim kendime kader ortağı arıyorum sanırım

Selam.
Ben kitabı edindim ama hala başlamadım.
Kısmet diyelim:))
Çok olumsuz yorum yazmayın ama soğuyorum:))

Punc senin branş nedir ehe ehe bide sorucam yoksa çatlarım kadrolu musun??? niye sordum bil bakalım puhaha çünkü ben ücretliyim kendime kader ortağı arıyorum sanırım

fen bilgisi öğretmenliği :)) ama yok ne ücretli ne kadrolu ben hepten perişanım :)) yükseklisansa hazırlanıyorum o yüzden çalışmıyorum :))

Selam.
Ben kitabı edindim ama hala başlamadım.
Kısmet diyelim:))
Çok olumsuz yorum yazmayın ama soğuyorum:))

yok yok okadar olumsuz demeyeyim konu sardı akıcı hızlı okunuyor 100 sayfadan fazla okudum merak ettiğim şeylerde oluştu ama yani konu bir cinayet romanı bir aşk romanı gibi değil :)) ve anlatılış biçimi çok farklı
psikolojik mi dersniz sosyolojik mi dersiniz öyle birşey :))
şimdi benim kafamda sayısal çalışınca böyle tarzdaki kitabları kabul edersiniz ki bir sözelc gibi algılayıp okuyamıyorum :)
ben herşeyin hemen verilmesini hızlı gtmesini isterim o nedenle tarihi siyasi ve sosyojik romanlar beni çok yorarr :)) ondandır ki tarihimiz felsefemiz kötüyani buna yoruyorum
ama bir olay üzerine kurgulu olsa mesela aşk romanı macera romanı hemen bitirirdim hemde edebi hiçbir değeri olmasada :))
yani sarissacım değerlendirirken kişilerin lgi alanlarınıda göz önünde bulundurmak gerekli diye düşünüyorum
mesela ben tweetypınar ın okuduğu çoğu kitabı okuyamam kendisi psikolog olduğu için ilgi alanıda okuma alışkanlığıda kitaptan beklentileride farklıdır muhtemelen :12::12:
anam çenem düştü benim
tutmayın kitap okuycamm:9::9::82: :9::9::9: tamda heycanlı yerinde kaldım noldu acabına bir düğün gecesinde

sağolasın tatlım prensesi he he dinleniyorum desem yalan olur duramıyorumki bi yattığım yerde sıkılıyorum geziniyorum hemen,ama kitaba başladım bugün en iyi dinlenme yöntemi sanırım bu..burcukumdan haber yok dimi annoş oldu bizi unuttu güzel surat

cnm şimdi nasılsın?
kitabada başlamışssın ben daha başlayamadım
sıkıcı değildir umarım?
burcunun artık önemli bri görevi var o da anne olmak :66: ne tatlıdır şimdi bebişiiii
sarissa senin nasıl gidyor cnm hamilelik

Son düzenleme:
cnm şimdi nasılsın?
kitabada başlamışssın ben daha başlayamadım
sıkıcı değildir umarım?
burcunun artık önemli bri görevi var o da anne olmak :66: ne tatlıdır şimdi bebişiiii
sarissa senin nasıl gidyor cnm hamilelik

Teşekkür ederim canım.
gayet iyi gidiyor.
Bugün randevum var, bakalım ne durumda bebiş :emir_bebek:
Sen nasılsın canım, geçti mi yoğunluğun?

evet ya 3lü serinin 2. kitabıymış bizim kitap
keşke önceden bilseydik 1. den başlasaydık
ben bugün başladım. okuldaki edebiyat öğretmeni arkadaşlarım çok övdü kitabı
bakalım 10. sayfadayım daha :))

ben kitabı çok beğendim beni çok az kitap etki altına aldı sanırım buda onlardan biri olacak.tabi herkesin tarzı farklı beğenmeyenler mutlaka olacaktır bende çok okunan popüler olmuş kitaplardan bazılarını okumaya değer bulmuyorum.

Teşekkür ederim canım.
gayet iyi gidiyor.
Bugün randevum var, bakalım ne durumda bebiş :emir_bebek:
Sen nasılsın canım, geçti mi yoğunluğun?

iyi haberlerle gel tatlım
yok cnm ya bnm yoğunluğum hiç bitmezzz bir de şimdi bayram öncesi daha yoğunum hastanede çalışmak çok zor hele bi de ssk hastanesi olunca dahada zor

kızlar madem serinin 2. kitabıysa 1.sinden mi başlasaydık ?

merhaba kızlar, bende geldim.
benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
bu kasım ayının anketiymiş sanırım.
gnydn64 beni bilgilendirdi sağolsun.
Bir Düğün Gecesi artık bende de mevcuttur.
bugün okumaya başlıyorum inşallah. :31:

Sarissa
maiberf
burcu_brc
prensesi
Maip
MissA
orchidea
hande80
ameli
sliuistu
gnydn64
smoker
glntpl
Punchshe
daisy
kelebek_84

orchidea
smoker
daisy

Arkadaşlarımızı hiç uğramadıkları için listeden çıkarıyorum arkadaşlar.
Uğradıkları halde ben yanılıyorsam uyarın lütfen.

Listemizin son hali şöyle:

Sarissa
maiberf
prensesi
Maip
MissA
hande80
ameli
sliuistu
gnydn64
glntpl
Punchshe
burcu_brc
kelebek_84

Kelebek_84 aramıza hoş geldin. Umarım kalıcı olursun.
Sonraki anketi prensesi sen açacaksın canım.

Back