Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bizim kitap Dar Boğazlar üçlemesinin ikinci kitabıymış.
Yani bir kitabın devamı niteliğinde.
Keşke imkan olsaydı da ilk kitaptan başlayarak üçünü de okusaydık.
İlk başladığımda tereddüt ettim hatta ikinci el olması dolayısıyla eksik sayfa mı var diye baktım açıkcası he he he ama yokmuş doğal hali bu imiş romanımızın o anlaşılmaz kim kimin nesi olur kısmını geçtim neyse fena gitmiyor şimdilik ama açıkçası ben ödül kısmıyle hiç ilgilenmiyorum,neden derseniz bizim ülkemizde ne kadar ödül alan eser varsa film ya da kitap genelde saçma ve anlamsız oluyor,bu benim şahsi fikrim tabi
Punc senin branş nedir ehe ehe bide sorucam yoksa çatlarım kadrolu musun??? niye sordum bil bakalım puhaha çünkü ben ücretliyim kendime kader ortağı arıyorum sanırım
Selam.
Ben kitabı edindim ama hala başlamadım.
Kısmet diyelim:))
Çok olumsuz yorum yazmayın ama soğuyorum:))
sağolasın tatlım prensesi he he dinleniyorum desem yalan olur duramıyorumki bi yattığım yerde sıkılıyorum geziniyorum hemen,ama kitaba başladım bugün en iyi dinlenme yöntemi sanırım bu..burcukumdan haber yok dimi annoş oldu bizi unuttu güzel surat
cnm şimdi nasılsın?
kitabada başlamışssın ben daha başlayamadım
sıkıcı değildir umarım?
burcunun artık önemli bri görevi var o da anne olmak ne tatlıdır şimdi bebişiiii
sarissa senin nasıl gidyor cnm hamilelik
Teşekkür ederim canım.
gayet iyi gidiyor.
Bugün randevum var, bakalım ne durumda bebiş
Sen nasılsın canım, geçti mi yoğunluğun?