• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hande80 kitap okuma günleri 7. anket

1

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
ben daha başlayamadım kitaba arkadaşlar
başka bir kitap okuyordum buket uzuner - kumral ada mavi tuna
henüz onu bitiremedim
oda kalın bir kitap
2 sini birden okuyacağım artık yoksa yetiştiremeyeceğim bu kitabı

ben daha önce de yazmıştım, kitabı bitirdim ve çok zevk aldığım sürükleyici bir kitaptı.

yazar iç savaştan bir kesit almış ve onu işlemiş. savaşın savaşan her iki taraf içinde çok zor olduğunu okuyucuya ifade etmiş. bir de böyle 3 gün 3 gecelik bir küçük aşk öyküsü de katılmış kitaba. son kısımlarda artık heyecanla okudum ne olacak nasıl olacak diye.. hem mutlu hem nutsuz son gibi bitmiş kitap.

Sarissa
maiberf
burcu_brc
prensesi
hande80
ameli
sliuistu
gnydn64
smoker
Punchshe
arapsabunu
neyneyse

Listemizin son hali bu. Bakalım kaç kişiyle bitiricez. :50:

Bir sonraki anketi sen açacaksın canım.
Gerçi daha erken ama ben şimdiden hatırlatayım.

Kızlar bundan sonra peş peşe üç ankete katılmayanı otomatik olarak silelim mi? Ne dersiniz?
Şİmdi tek tek mesaj atıp devam edecek misin diye sormam gerekiyor.
Siz de fikrinizi yazın da ona göre hareket edelim.

canım sen bilirsin nasıl uygun görürsen öyle yapalım...

ben bi 60 sf falan okudum

neyneyse keşke yorumunu daha geç yapsaydın :( senin bitirmiş olabileceğini düşünmeden yorumunu direkt okudum ve kitabın sonu hakkında fikrim oldu.. :((
neyse canımız sağolsun keşke okumasaymışım senin mesajı atlasaymışım bitirdim dediğini görünce :27::27:

Sarissa sana katılıyorum.

Neyneyse kitabın sonunu söylemeseydin keşke :))

Ben daha kitabı bitiremedim. Bakalım bu hafta geçsin bitireceğim inşallah.

kitaba başladım,çok sürükleyi gerçekten...fakat birkaç günlüğüne ara veriyorum maalesef :((
hafta sonu yatılı misafirim var yemek,temizlik ve onlara istanbul u gezdirmek gerekiyor...misafirlerimi yolcu edip,pazartesi devam edeceğim...

canım sen bilirsin nasıl uygun görürsen öyle yapalım...

ben bi 60 sf falan okudum

neyneyse keşke yorumunu daha geç yapsaydın :( senin bitirmiş olabileceğini düşünmeden yorumunu direkt okudum ve kitabın sonu hakkında fikrim oldu.. :((
neyse canımız sağolsun keşke okumasaymışım senin mesajı atlasaymışım bitirdim dediğini görünce :27::27:

Sarissa sana katılıyorum.

Neyneyse kitabın sonunu söylemeseydin keşke :))

Ben daha kitabı bitiremedim. Bakalım bu hafta geçsin bitireceğim inşallah.
kızlar kusura bakmayın. sonuç hakkında çok açıklayıcı olmamaya çalışmıştım ama başarılı olamadım sanırım. daha önce bitirdiğimde yazmak istememiştim ama belki sonra gelip yazamam diye belli bir müddet sonra yazdım. bu aylık acemiliğe verin artık. bir dahaki sefere daha açıkça belirtirim.

kızlar kusura bakmayın. sonuç hakkında çok açıklayıcı olmamaya çalışmıştım ama başarılı olamadım sanırım. daha önce bitirdiğimde yazmak istememiştim ama belki sonra gelip yazamam diye belli bir müddet sonra yazdım. bu aylık acemiliğe verin artık. bir dahaki sefere daha açıkça belirtirim.

önemli değil canım :)) bizde bir an önce bitirsek iyi olacak zaten 9 gün kalmış :1: ben
130 lu sf lardayım herhalde bitirebilirim bu ay :27::27:

Punchshe ne yaptın canım, hayatını düzene sokabildin mi?

yok canımm ya nerdeee :( zaten o yüzden okuma performansım çok kötü bir şekilde düştü
kitabı okurken bir anda satırlardan çıkıp kafamdaki düşüncelerin içinde buluyorum kendimi konsantre olamıyorum..
bende karar verdim en azından sıkıntımı bir performansa dönüştüreyim dedim oturdum ingilizce çalışıyorum
burda bir topicte açtım :63:

Kolay değil tabii sorunlarla uğraşırken kitaba konsantre olmak.
Ama kafanı dağıtmak için bir şeylerle uğraşman iyi olmuş.
Açtığın topiği görmemiştim.
Bakarım şimdi.
Hakkında hayırlısını diliyorum.

Olsun canım önemli değil :)) ben şaka olsun diye dedim sonunu yazmasaydın diye. Eeee biz de tembellik etmeyip bitirelim artık kitapları değil mi ama :)
Ben bu hafta sonu hiç okuyamayacağım evde misafirlerim olacak. Artık hafta başında bitiririm.

Punchshe, aklına takılan canını sıkan ne sorunun var bilmiyorum ama Allah kalbini ferah tutsun ve sorunlarının üstesinden gelmen için sana gerekli gücü ve sabrı versin.
Farklı konulara yönelmen çok iyi olmuş, biraz da olsa sıkıntılarını hafifletir, unutturur umarım.

Punchshe, aklına takılan canını sıkan ne sorunun var bilmiyorum ama Allah kalbini ferah tutsun ve sorunlarının üstesinden gelmen için sana gerekli gücü ve sabrı versin.
Farklı konulara yönelmen çok iyi olmuş, biraz da olsa sıkıntılarını hafifletir, unutturur umarım.

teşekkür ederim :))
iyi dilekleriniz için gerçekten teşekkür ederim :16::16:

slm kızlar uğrayamadım kaç gündür iş yerinde bnmde sıkıntılarım var sinir stres kitap okuyasım bile kaçıyo izindeydim ben de kafamı dinledim biraz kitabı okuyamadım inş. bu hafta okuycam

bu ay bende ağır gidiyorum kızlar, şimdiye kadar çoktan bitmiş olurdu normalde ama bir tembellik hiç bir iş yapasım yok nedense,:26:

Back