How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

''Maiberf'' kitap okuma günleri 5. anket

seçin bakalım kmeirgenler

• Harold LAMB ''Büyük İskender''

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
forumun en tezcanlılarından biri benim galiba, oyumu kullandım bile, adalet ağaoğlu dedim, çünkü okumak isteyeyipde bir türlü okuyamadığım bir yazardır, :bbo:ankette çıkarsa okuma fırsatıda elime geçecek böylecea.s.

forumun en tezcanlılarından biri benim galiba, oyumu kullandım bile, adalet ağaoğlu dedim, çünkü okumak isteyeyipde bir türlü okuyamadığım bir yazardır, :bbo:ankette çıkarsa okuma fırsatıda elime geçecek böylecea.s.

bende onu okumak istiyorum umarım ağaoğlu kazanır

slm kızlar yeni anketimiz hayırlı olsun maiberfcim ama ben daha öbür kitabı bitirmedim yinede oyumu kullandım kitapların hepsi çok güzel kaydirigubbakcemile2

slm kızlar yeni anketimiz hayırlı olsun maiberfcim ama ben daha öbür kitabı bitirmedim yinede oyumu kullandım kitapların hepsi çok güzel kaydirigubbakcemile2

doğru diyorsun yavrus amma velakin ben devamsız öğrenci modunda iyice sabıka yemeden bari şu işimi vakit varken aradan çıkarayım dedim malum sınavlar başlıycek soru hazırlıycam daha,siz bakın keyfinize ben acele ettim biraz

29.istanbul kitap fuarı
30 ekim-07 kasım (tütap'ta)

o fuardan bir de Ankara'ya istiyorum

Ben de oyumu Bir Düğün Gecesine verdim.
Bugünün Saraylısı'nı okumuştum.
İskender Pala'nın pek çok kitabını okudum. Bu kitabını okumadım ama nedense onu okumak istemedi canım.
Büyük İskender de şu anda pek ilgimi çekmedi.
O nedenle oyum bir süredir okumak istediğim Adalet Ağaoğlu'na gitti.

Ben de oyumu kullandım ben de ben de :ecrin_bebek:
Çok hızlısınız kızlar hemen geçmişsiniz yeni ankete maşallah...
Takipçinizim bakınıyorum ben de buralarda kaydirigubbakcemile4

Malesef yine katilamiyorum.
Öngörülen kitaplar bende yok ulasmamda zaman alir.
Peki bir daha ki sefere anketi kim acacak ?
Yani siraya girebilmek icin ne yapmamiz gerekiyor?

Yukardaki listeye göre gidiyoruz.
Listeyi katılım sırasına göre yapmıştık.
Yani son katılan son anketi açacak şekilde oldu, özel bir kural belirlemedik.
Tek farkla Burcu doğum yaptığı için onu sona aldık ve sırada Prensesi var.

Malesef yine katilamiyorum.
Öngörülen kitaplar bende yok ulasmamda zaman alir.
Peki bir daha ki sefere anketi kim acacak ?
Yani siraya girebilmek icin ne yapmamiz gerekiyor?

bence sen kadınların kitap mekanına katıl çünkü orada istediğin kitabı okumakta özgürsün eğer bu şekilde kitaplara ulaşamıyorsan..
üzüldüm senin için çünkü gerçekten burda çok eğlenceli oluyor herhangi bir kitap belirleniyor ve hiç tarzın olmasa bile yorum yapabilmek için okuyorsun olumunekankayizsmile

bence sen kadınların kitap mekanına katıl çünkü orada istediğin kitabı okumakta özgürsün eğer bu şekilde kitaplara ulaşamıyorsan..
üzüldüm senin için çünkü gerçekten burda çok eğlenceli oluyor herhangi bir kitap belirleniyor ve hiç tarzın olmasa bile yorum yapabilmek için okuyorsun olumunekankayizsmile

Kadinlarin kitap mekaninda da belirli bi zamanda katilabiliyoruz heralde degilmi?

Bende aslinda bu yüzden buraya katilmak istemisim. Hani herkes ayni kitabi okuyor bir kitab hakkinda konusuluyor : )

Ama olsun napalim bende diger konuyu bulup oraya katilmaya calisirim mümkünse..

:1hug:

yani sen bilirsin :) ben istediğin ve bulabildiğin kitabı okuman açısından söyledim
burda ankette oyu çok alan kitap seçilecek ve sen temin edemeyebilirsin o yüzden

bir düğün gecesini okudum diye hatırlıyorum okuldayken kütüphaneden almıştım ama okuyamadan geri vermek zorunda mı kaldım okudum mu o konuda emin değilim içerikle ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum
gene de iskender pala'yı işaretledim
ama adalet ağaoğlu önde sanırım onu okuyacağız

bir düğün gecesi kesin gibi sanırım. bende ona vermiştim oyumu
ben bugün siparişi vericem 3 - 4 güne anca geliyor zaten

bende bir düğün gecesine verdim oyumu ama ben kütüphaneden bulabilirim diye verdim çünkü eski bir kitap :)) yeni kitapları kütüphaneden edinemiyorum :2:

bende bir düğün gecesine verdim oyumu ama ben kütüphaneden bulabilirim diye verdim çünkü eski bir kitap :)) yeni kitapları kütüphaneden edinemiyorum :2:

kitapları okul kütüphanesinden mi yoksa belediye kütüphanesinden falan mı temin ediyorsun
kitapları kütüphaneden almak güzel birşey ama satın almakta çok güzel kitaplığımdaki kitaplar çoğaldıkça kendimi daha bilge hissediyorum-tatlicadiarzu-

kitapları okul kütüphanesinden mi yoksa belediye kütüphanesinden falan mı temin ediyorsun
kitapları kütüphaneden almak güzel birşey ama satın almakta çok güzel kitaplığımdaki kitaplar çoğaldıkça kendimi daha bilge hissediyorum-tatlicadiarzu-

belediye kütüphanesinden alıyorum
hem kütüphaneden kitap almayı severim hem de maddi imkanlar nedeniyle yeni kitap alabilecek durumum yok
bende bu sebeple param yok ozaman okumayım demiyorum kütüphaneden alarak okuyorum,bu arada belediye küütphaneleri biz kitapseverlerin bağışladığı kitaplarla ayakta duruyor evet kitaplığımızda duran kitaplar çok güzel duruyor ama sadece duruyor
sizden başka en fazla yakın çevreniz faydalanabiliyor
kütüphaneye bağışladığınız bir kitap ise benim gibi maddi imkanı olmayıpta okumak isteyen bir sürü insana ulaşıyor..
hep şikayet ederiz türkiyenin kitap okuma oranından
bunun yanı sıra kütüphanelerde de gerçekten yeterli sayıda kaynak yok
aradığınız her kitabı bulamıyorsunuz
sıkıntı burada başlıyor bizler paylaşmazsak eğer bişeylerin kendiliğinden düzelmesini bekleyemeyiz çorbada benimde tuzum olsun deyip kitap bağşlamanızı tavsiye ederim

özellikle birdaha okumayacağınız rafta öylece eskiyecek kitaplarınızı paylaşınız
tabiki benim ki sadece bir ricadır
:1hug::1hug:

belediye kütüphanesinden alıyorum
hem kütüphaneden kitap almayı severim hem de maddi imkanlar nedeniyle yeni kitap alabilecek durumum yok
bende bu sebeple param yok ozaman okumayım demiyorum kütüphaneden alarak okuyorum,bu arada belediye küütphaneleri biz kitapseverlerin bağışladığı kitaplarla ayakta duruyor evet kitaplığımızda duran kitaplar çok güzel duruyor ama sadece duruyor
sizden başka en fazla yakın çevreniz faydalanabiliyor
kütüphaneye bağışladığınız bir kitap ise benim gibi maddi imkanı olmayıpta okumak isteyen bir sürü insana ulaşıyor..
hep şikayet ederiz türkiyenin kitap okuma oranından
bunun yanı sıra kütüphanelerde de gerçekten yeterli sayıda kaynak yok
aradığınız her kitabı bulamıyorsunuz
sıkıntı burada başlıyor bizler paylaşmazsak eğer bişeylerin kendiliğinden düzelmesini bekleyemeyiz çorbada benimde tuzum olsun deyip kitap bağşlamanızı tavsiye ederim

özellikle birdaha okumayacağınız rafta öylece eskiyecek kitaplarınızı paylaşınız
tabiki benim ki sadece bir ricadır
:1hug::1hug:

çok haklısın canım bende sana bu konuda katılıyorum o yüzden nerden aldığını sordum kitapları
kütüphanede eski kitapların olmasının sebebi eskiden ne internet bu kadar yaygındı ne de korsan
insanlar birşey araştırmak için kütüphaneye giderlerdi
şimdi herşey elimizin altında
belediyelerin birbirleri arasında rant sağlama gibi bi dertleri olmasa o kütüphanelerde kaldırılırdı çoktan:1ninca:

Punchshe çok güzel diyorsun da benim kitaplarım çok kıymetlidir.
Birine verirken bile düşünerek veriyorum. :kedi:
Bir sürü kitabım yine de kayboldu, birileri aldı getirmedi.

Punchshe çok güzel diyorsun da benim kitaplarım çok kıymetlidir.
Birine verirken bile düşünerek veriyorum. :kedi:
Bir sürü kitabım yine de kayboldu, birileri aldı getirmedi.

bende öyleydim :) öğrenciyken hele alırdım kitapları koli ile kitap aldığımı biliyorum bir kütüphanem olacaktı bir odamın bütün rafları dolu dolu hemde okduğum kitaplarla dizilecekti
ama ne zamanki istediğim halde birşeyi alamamaın ve ödünç almanın acımasızlığı ile yüz yüze geldim
ozaman paylaşmayıda öğrendim
gerçekten ihtiyacınız olan bir şeyi alamadığınızda ona ulaşmanın bir çok yolunu arıyorsunuz
o yüzden karar verdim evde sevip okşayacağıma benimle beraber başkalarıda bundan yararlansın
bir kaç tane kıyamadığım ve tekrar dönüp okuduğum kitaplarım hariç diğerlerini kütüphaneye verdim :))opuyorumnanaktan
yani bu pek anlatılabilecek birşey değil bence bunu zamanı geldiğinde sizde hissedip umarım bir girişimde bulunursunuz
sonuçta kitaplar sizin kütüphanenizin raflarında tozlanıp küflenecek
yıllarca orada sizden başkası sayfasını açmadığı için bu tozlu kadere mahkum oluyorlar
oysa bir başkasının yüzünde küçük bir tebessüm oluşturabilirsiniz
nice okullarda kitap yok okumak istiyorlar ama kaynak yok
yani paylaşmak güzel bir şey
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back