Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forumun en tezcanlılarından biri benim galiba, oyumu kullandım bile, adalet ağaoğlu dedim, çünkü okumak isteyeyipde bir türlü okuyamadığım bir yazardır, :bbo:ankette çıkarsa okuma fırsatıda elime geçecek böylecea.s.
slm kızlar yeni anketimiz hayırlı olsun maiberfcim ama ben daha öbür kitabı bitirmedim yinede oyumu kullandım kitapların hepsi çok güzel kaydirigubbakcemile2
29.istanbul kitap fuarı
30 ekim-07 kasım (tütap'ta)
Malesef yine katilamiyorum.
Öngörülen kitaplar bende yok ulasmamda zaman alir.
Peki bir daha ki sefere anketi kim acacak ?
Yani siraya girebilmek icin ne yapmamiz gerekiyor?
bence sen kadınların kitap mekanına katıl çünkü orada istediğin kitabı okumakta özgürsün eğer bu şekilde kitaplara ulaşamıyorsan..
üzüldüm senin için çünkü gerçekten burda çok eğlenceli oluyor herhangi bir kitap belirleniyor ve hiç tarzın olmasa bile yorum yapabilmek için okuyorsun olumunekankayizsmile
bende bir düğün gecesine verdim oyumu ama ben kütüphaneden bulabilirim diye verdim çünkü eski bir kitap :)) yeni kitapları kütüphaneden edinemiyorum :2:
kitapları okul kütüphanesinden mi yoksa belediye kütüphanesinden falan mı temin ediyorsun
kitapları kütüphaneden almak güzel birşey ama satın almakta çok güzel kitaplığımdaki kitaplar çoğaldıkça kendimi daha bilge hissediyorum-tatlicadiarzu-
belediye kütüphanesinden alıyorum
hem kütüphaneden kitap almayı severim hem de maddi imkanlar nedeniyle yeni kitap alabilecek durumum yok
bende bu sebeple param yok ozaman okumayım demiyorum kütüphaneden alarak okuyorum,bu arada belediye küütphaneleri biz kitapseverlerin bağışladığı kitaplarla ayakta duruyor evet kitaplığımızda duran kitaplar çok güzel duruyor ama sadece duruyor
sizden başka en fazla yakın çevreniz faydalanabiliyor
kütüphaneye bağışladığınız bir kitap ise benim gibi maddi imkanı olmayıpta okumak isteyen bir sürü insana ulaşıyor..
hep şikayet ederiz türkiyenin kitap okuma oranından
bunun yanı sıra kütüphanelerde de gerçekten yeterli sayıda kaynak yok
aradığınız her kitabı bulamıyorsunuz
sıkıntı burada başlıyor bizler paylaşmazsak eğer bişeylerin kendiliğinden düzelmesini bekleyemeyiz çorbada benimde tuzum olsun deyip kitap bağşlamanızı tavsiye ederim
özellikle birdaha okumayacağınız rafta öylece eskiyecek kitaplarınızı paylaşınız
tabiki benim ki sadece bir ricadır
:1hug::1hug:
Punchshe çok güzel diyorsun da benim kitaplarım çok kıymetlidir.
Birine verirken bile düşünerek veriyorum. :kedi:
Bir sürü kitabım yine de kayboldu, birileri aldı getirmedi.