• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Maiberf'' kitap okuma günleri 5. anket

seçin bakalım kmeirgenler

• Harold LAMB ''Büyük İskender''

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
saolun kızlar çok şükür anane olabileceği kadar iyi:nazar:
bu anketi ben de kaçırdım içimden okumakta gelmedi öyle bir hal aldım yani artık bi daha ki ankete saklıorum kendimi ama bu kitabı bitiren çok arkadaşımız yok galiba herkes nerde?
burcucum bebişini çok merak ediorum resmini eklermisin :emir_bebek:

kılzar selamlar hayırdır yaa ne olduk biz böle bu anket sekteye uğradı nedendir acep bu arada hastası olanlara allah şifalar versin diyorum ve üzülerek söylüyorum bende kitabı bitiremedim bu ara feci yoğunum yazılılarla boğuşuyorum daha bir ton iş çıktı okuldan aynadan kendimi zor görüyorum desem azıcık abartmış olurum ama öle işte safsalak olsum yaa pc başına oturamıyorum bile.

burcukuuuuum küçük tankeriiiim çok ösledik güzel suratım seni yaaa yanş ben ösledim işte çok hemde çok meraktayım.mis kokulun bi lokma huysuz sanırım ama ama anlaşılan annelik bambaşka bişeyki hiç şikayetçi değilsin tatlım Rabbim acısını göstermesin hep güzel günler yaşatsın size.öpüyorum çok ama seni değil o minnak prensesi taaam mı

saolun kızlar çok şükür anane olabileceği kadar iyi:nazar:
bu anketi ben de kaçırdım içimden okumakta gelmedi öyle bir hal aldım yani artık bi daha ki ankete saklıorum kendimi ama bu kitabı bitiren çok arkadaşımız yok galiba herkes nerde?
burcucum bebişini çok merak ediorum resmini eklermisin :emir_bebek:

Tamam canım, eklerim.

kılzar selamlar hayırdır yaa ne olduk biz böle bu anket sekteye uğradı nedendir acep bu arada hastası olanlara allah şifalar versin diyorum ve üzülerek söylüyorum bende kitabı bitiremedim bu ara feci yoğunum yazılılarla boğuşuyorum daha bir ton iş çıktı okuldan aynadan kendimi zor görüyorum desem azıcık abartmış olurum ama öle işte safsalak olsum yaa pc başına oturamıyorum bile.

burcukuuuuum küçük tankeriiiim çok ösledik güzel suratım seni yaaa yanş ben ösledim işte çok hemde çok meraktayım.mis kokulun bi lokma huysuz sanırım ama ama anlaşılan annelik bambaşka bişeyki hiç şikayetçi değilsin tatlım Rabbim acısını göstermesin hep güzel günler yaşatsın size.öpüyorum çok ama seni değil o minnak prensesi taaam mı

Güzel gözlü arkadaşım ben de seni çok özledim. Uzun zamandır kaynatamadık seninle, msn de görüşelim bir gün. Yavruşum bir lokma değl baya bir huysuz :))) Geceleri bizi nöbete tutuyor :) Bazen sinirlerim boşalıyor oturup ağlıyorum ben de onunla beraber ama bir gülümsemesiyle herşeyi unutuyor insan. Annelik çok güzel bir duygu hiç şikayetçi değilim Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, amin. Kız insan minnak prensesin anasını da öperdi ben yeni doğum yaptım ilgiye sevgiye ihtiyacım var :))) heheheh :54:

Ben hala kitabı bitiremedim.
Aslında hafta sonu bitirmeyi planlamıştım ama okulda unutmuşum:((

Prensesi kitapları hazırladıysan anketi aç istersen.
Böylece bir araya gelmiş oluruz.
Bu ay çok koptuk sanki. :26:

kızlar ben bitridim kitabı beğendiğimi söyliyebilitrim kişiliklerin kendi geçmişleriyle ve kendi iç hesaplaşmalarının yoğunlukta olduğu kitapları hep sevdiğim için benim için bir düğün gecesi biçilmiş kaftan oldu valla:61:

Kızımın fotoğrafını albüme ekledim arkadaşlar. Daha fazla eklemek isterdim ama tek tek fotoğrafları küçültmeye üşendim :)) boyutları epey büyükmüş.
Yeni anketi prensesi sen mi açacaksın? Ne zaman açılacak yeni anket? Biraz kitap okuyayım da havam değişsin :)) Eski kemirgen günlerime geri döneyim.

Kızımın fotoğrafını albüme ekledim arkadaşlar. Daha fazla eklemek isterdim ama tek tek fotoğrafları küçültmeye üşendim :)) boyutları epey büyükmüş.
Yeni anketi prensesi sen mi açacaksın? Ne zaman açılacak yeni anket? Biraz kitap okuyayım da havam değişsin :)) Eski kemirgen günlerime geri döneyim.

Maşallah yaa kocaman olmuş :nazar:
Tulumuna bayıldım:))

Allah'ım ne kadan tatlı bi bebiş bu böle:nazar: yerim ben onu kırk bir kere maşaallah tulumunada bayıldımmm:65:

Maşallah yaa kocaman olmuş :nazar:
Tulumuna bayıldım:))

:nazar: Teşekkür ederiz teyzesi maşallahı var kızımızın biraz toraman doğmuştu zaten :))

Allah'ım ne kadan tatlı bi bebiş bu böle:nazar: yerim ben onu kırk bir kere maşaallah tulumunada bayıldımmm:65:

:nazar: Teşekkürler canım, tulumumuz babamızın zevki :) tavşancık kızım :)

kızlar nereden baktınız bebişin resimlerine nbende bakayım ne şirindir şimdi:61:

Albümümde kızımın fotoğrafı canım. Sana teklif gönderdim oradan bakabilirsin. Maşallah sen bebişini büyütmüşsün 23 ay 2 hafta olmuş. Allah hep birlikte uzun mutlu ömürler versin inşallah.

Albümümde kızımın fotoğrafı canım. Sana teklif gönderdim oradan bakabilirsin. Maşallah sen bebişini büyütmüşsün 23 ay 2 hafta olmuş. Allah hep birlikte uzun mutlu ömürler versin inşallah.

zaman o kadar hızlı gidiyorki anlamıyorsun bile nasıl büyüyor ilk aylar bir geçsin işler dahada yoluna girecek, senin prensesde büyüyüp çok şirin bir küçük hanım olacak :71:

burcu_brc maşallah canım çok tatalı bir prensesin tulumuna da bayıldım valla:71:

Sağol canım. Şimdilik biraz telaşlı, yorgun ve acemiyiz. İnşallah dediğin gibi olur ve bu ilk zamanlardan sonra herşey yoluna girer canım. :emir_bebek: Zamanla alışacağız ve sanırım bebişimiz de zamanla yaygara yapmayı bırakacak :))

Sağol canım. Şimdilik biraz telaşlı, yorgun ve acemiyiz. İnşallah dediğin gibi olur ve bu ilk zamanlardan sonra herşey yoluna girer canım. :emir_bebek: Zamanla alışacağız ve sanırım bebişimiz de zamanla yaygara yapmayı bırakacak :))

canım zamanla gaz sancıları falan bitecek o zaman gece uykularıda artacak, sende biraz daha rahat uyuyacaksın..:61:

Back