mahkeme

Konumu tekrar okursanız sizce eşim suçlu mu değil mi diye mi konu açmışım .hayır. ben ve bütün ailemiz eşime güveniyorum. Ha aksi çıksa zaten boşanırım. Konuyu açma sebebim bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyiz. İki aydır bu konuyu açmama sebebim de bilip bilmeden yapılacak olan yorumlardı. Teşekkür ederim.
Esiniz yapmistir demiyorum asla ama her tacizcinin tecavuzcunun bir ailesi var unutmayin. Evet zor zamanlarda esinizin yaninda durun tabii ki ama gozunuzu de kapatmayin.

eşinize çok güveniyorsunuz ama kendini kanıtlamak için 2 aylık sürede ağlayıp başı öne gezmekten başka ne yaptı?
mobeseler belli bir süre saklanıp sonra siliniyor yol üstünde dükkan market vb. varsa onlar da siliniyor
dava zaten kamu davasına dönüşür para için olduğunu düşünmüyorum..nasıl ispatlayacak kendini eşiniz delliller de yok olurken? gereksiz bir güven içindesiniz bence.
kızın ailesini de takdir ettim biz anlatamıyorduk ailemize babamız katil olmasın diye ne oldu yapanlar yaptıklarıyla kaldı.

benim bildigim kadariyla savcinin dava acmaya deger gormesi gerek bir olayi. bana isaret yapti diye dava acilmaz bildigim kadariyla. hayatin normal akisina aykirilik diye bir durum vardir hukukta. akla mantiga sikmak manasinda. bu olayda bir seyler eksik. ben esiniz yalan soyluyor demiyorum belki sizi uzmemek.icin anlatmiyordur ama bu olayin tamami degil bence. sikayetci olmuslar esinizden. bunun icin sebep lazim. kamu davasi mi ceza davasi mi ne davasi acilan? cok uzucu bir durum sizin adiniza uzuldum umarim hemen cozulur.

E ama ya iftiraysa? Babanıza yarın birinin bu şekilde iftira atmayacağının garantisi var mı? Benim eşime böyle bir dava açılsa hayatta inanmam. Ben bu adama güveniyorum ki evlendim kocam dedim. Ne bekliyorsunuz konu sahibinden " evet ben de bekliyordum eşimden böyle birşey" demesini mi? Kim bekler kim umar eşinden babasından oğlundan böyle rezilliği? Ama birilerinin eşi babası oğlu yapıyor her gün maalesef. Konu sahibinin eşi de yapmış olabilir. Yapmamıştır diyemem ben ama konu sahibi yapmış olabilir dese neden evli kalsın aklınız alıyor mu bunu?

Gerçekler nasıl ortaya çıkar diye soruyor ve kocasına inandığı için de ( normal olarak) iftira olduğunu düşünüyor. Olayı nasıl kapatırızın derdinde mi sizce? Çok yükleniyorsunuz konu sahibine

Çocuk tacizi konusunda bile para için yapılıyor gibi bir kullanılıyorsa ben de tavrımı gösteririm
bakın hukuk sisteminde ve toplumda gösterilmesi gereken tavir bu konularda mağdurun beyaninin esas alınmasıdır.
Yani adamın suçu araştırılır
mağdurun yalancı olup olmadığı değil
Kaldı ki konudaki adam zaten düzgün biri değil
zamanında nasıl kurtulurum diye hesap yapan kadının şimdi can hiras kocasını savunmasıni hem de koru körüne benim aklım almıyor
Benim bu konudaki dileğim isteğim
gerçek ortaya çıksın Suçlu cezasını bulsun
Ama benim kocam yapmaz Kemalim yapmaz gibi bir tavırla da gerçek arastirilmaz

bu nasil bir olay hic anlamadim
bu adam bana isaret yapti bu adam beni takip etti diyince paat diye dava mi aciliyor. demek ki esinizden sikayetci olmuslar ki dava aciliyor. eger para isteyeceklerse para verin sikayetten vazgecelim demezler mi? bir insan kizinin adini bu davaya neden karistirir? hangi karakol oldugunu ogrenip ( sizin muhitin karakoludur ayni sokakta oturdugunuza gore) oraya gidip konusun ben olsam oyle yapardim. cok ama cok garip bir olay bu. eksik biseyler var gibi bu olayda. bir tuhaf yani oturmuyor hic bir sey
İnanın tam olarak bu kadar..karakola gittik bilgi kesinlikle vermiyorlar. Sadece birinden başkası içinde taciz etti diye şikayet ettiğini öğrendik. Benim şaşırdığımda zaten takip etti diye dava açılması.. mahkeme celbi elime geçsin daha net bilgiler veririm

Çocuk tacizi konusunda bile para için yapılıyor gibi bir kullanılıyorsa ben de tavrımı gösteririm
bakın hukuk sisteminde ve toplumda gösterilmesi gereken tavir bu konularda mağdurun beyaninin esas alınmasıdır.
zamanında nasıl kurtulurum diye hesap yapan kadının şimdi can hiras kocasını savunmasıni hem de koru körüne benim aklım almıyor
Bende bazen eşime takılarak söylüyorum kemalim yapmaz demiyorum tarzı ama şöyle düşünün sizin eşinize böyle bir şikayetle gelseler napardınız??

konu beni inanılmaz rahatsız etti ama merak ediyorum özellikle de polislerin tavırları ortadayken bir kişi sadece baktı ya da takip etti diyerek akşama kadar karakollarda tutulur mu? konuda eksik bi şeyler var ya da konu sahibi ya birşeyleri eksik biliyor

Kk kesinlikle kaçmıyorum ama bebeğim var yatmaya gidiyorum. Bütün hepsine yarın cevap vericem inş. .iyi geceler

konu beni inanılmaz rahatsız etti ama merak ediyorum özellikle de polislerin tavırları ortadayken bir kişi sadece baktı ya da takip etti diyerek akşama kadar karakollarda tutulur mu? konuda eksik bi şeyler var ya da konu sahibi ya birşeyleri eksik biliyor

savcilik dosyası açılırsa o zaman her şeyi öğrenirler ayrintisiyla polisler mecburen bu konuda bir fezleke hazırlayıp savcılığa yolluyorlar onların değerlendirme yetkisi yok
tahminimce daha savcilik dosyası açılmamış o yüzden ayrıntı bilinmiyor

İnanın tam olarak bu kadar..karakola gittik bilgi kesinlikle vermiyorlar. Sadece birinden başkası içinde taciz etti diye şikayet ettiğini öğrendik. Benim şaşırdığımda zaten takip etti diye dava açılması.. mahkeme celbi elime geçsin daha net bilgiler veririm
aslinda haklisiniz hicbir seye sasirmayim diyorum yine sasiriyorum. adalet mi var ulkede. hersey olabilir. ya peki esiniz onlardan simayetci olmayi dusunmuyor mu? IFTIRA hukukta da suc cunku. bildiginiz cezasi var iftira atmanin. ismini lekemekten tutun aile duzenini bozmaya calismaya kadar bir cok maddeli.dava acabilir karsi tarafa. bu arada sikayetci olan tarafin adini veremiyoruz ne demek .sizden cinler sikayetci oldu mu demisler fbi mi bu? Turkiyede boyle bir sey hic duymadim.eve kagit gelince zaten davali ve davaci taraf yaziyor kimi kimden koruyor saka mi bu? cildirirdim ben kiyamet kopardi bana biri boyle bir iftira atsa asil ben onlara dava acar rezil ederdim herkese. bu ifitra ise igrenc otesi bir iftira. omur boyu gitmez lekesi kimse cocugunu evinize yollamaz sizinle gorusturmez bile. bu cok buyuk bir olay .cok.

Bende bazen eşime takılarak söylüyorum kemalim yapmaz demiyorum tarzı ama şöyle düşünün sizin eşinize böyle bir şikayetle gelseler napardınız??

gerçeği bana ispatlayan kadar benden uzak ol derdim
gitsin kendini aklasın gelsin

savcilik dosyası açılırsa o zaman her şeyi öğrenirler ayrintisiyla polisler mecburen bu konuda bir fezleke hazırlayıp savcılığa yolluyorlar onların değerlendirme yetkisi yok
tahminimce daha savcilik dosyası açılmamış o yüzden ayrıntı bilinmiyor

ama avukat tutsalardı en azından konu sahibi ifadeleri görebilirdi bence belki de yanlış biliyorumdur tabi

Canım bak sözlü taciz yada temas yok. Sadece takip deniyor. Aynı sokakta oturuyormuşuz yanlış anlama olabilir diyorum. Yoksa başka türlü bişey olsa tabiki yanlış anlaması olmazdı. Şikayet etmekte en doğal hakları.. ama daha önce de bu şekilde başka birini şikayet etmişler.
Takip etmek,yalamak şeklinde tabir ettiğiniz hareket tacize giriyor.taciz için illa fiziksel temas aranmaz.cinsel taciz için; cinsellik içeren söz ve hareketlerin rıza dışı yapılması yeterlidir.
İnşallah eşiniz masumdur. Aksi halde sizin için çok zor bir durum olur.
Eşinizin masumiyetini mobese kameraları ya da dükkanların kameralarından ispat etmeye çalışın,

Mağdurun ailesini bulup konuşun diyenlere de kulak asmayın bence. Şikayetimizi geri almamız için baskı ve tehdit uyguluyorlar deseler alın bir sıkıntı daha.

Son düzenleme:

Konu sahibi araştırmayack ki bunu, gerekli yerlere gitmiş gerekli işlemler başlatılmış zaten. Adam suçluysa çıkar ortaya, kızın psikolojik durumu da uzmanlar tarafından değerlendirilir. Karakoldaki polisin dediğine mi bakıyorsunuz yani, bunu akıllarına o sokmuş para için olabilir diye. Konu sahibi de eşine -tabiki - güvendiği için buna inanmış. Konu sahibinin buna inanmış olması yada inanmamış olması neyi değiştirecek gidişatta? Hakim konu sahibine mi soracak bırakın delilleri eşi ne diyor hele ona bakalım diye.

Adam düzgün biri mi değil mi bilmiyorum. Konu sahibinin eski konularını hatırlamıyorum , eşine şiddet göstermiş, baskıcı imiş bir de silah taşıma ruhsatı varmış satır aralarından okuduğum kadarıyla. Eeee bunlar çocuk tacizcisi olduğu anlamına mı geliyor? Öncesinde problemleri varmış şimdi aştıklarını söylüyor. Ki aşmasalar bile bir insan bir kötü huya sahip diye bütün kötü şeyleri yapar ihtimali mi oluyor? Bu mu dayanak?

Tabiki suçlu kimse çıksın ortaya, adam sapıksa siciline işlesin her türlü cezayı da çeksin, kız iftira atıyorsa o da cezasını çeksin. Ama bir insan kendi seçtiği insana güvenmeyecek de kime güvenecek? Konu sahibinin eşine güvenmesi zaten doğru olan, delillerle tacizi doğrulanırsa bir dakika durmam boşanırım diyor, yine de yok gözümle görsem inanmam demiyor ki

Bu konuyu açıp açmama konusunda çok kararsız kaldım kızlar ama en son dayanamadım. Hatta ikinci bir üyelik alıpta yazacaktım ama ondan da vazgeçtim.

Eşim bazen iyi bir eş olmasa da gerçekten iyi bir insan. Namazlı, abdestli, dışardan gören herkesin çok efendi diye tarif ettiği biri ki öyledir. Bundan bikaç ay önce bütün gün eşime ulaşamadım. En son telefonu akşam açınca karakoldan çıktım geliyorum dedi. En iyi ihtimal kazaya mı karıştı, biriyle kavga mı etti diye düşündüm. Eve gelince anlattı.

Arabasının plakasından polis telefonunu bulmuş ve karakola çağırmış. Eşimde gitmiş. 13 yaşındaki bir kız çocuğu beni taciz etti diye şikayet etmiş. Eşim orda neye uğradığını şaşırmış. Nasıl yani diye sorunca ilk 1 ay önce görmüş sizi (ki bu tarif eşinin arabasını değiştirdiği tarihe geliyor. Orta sınıf arabasını değiştirip lüks bir araba aldı)..kızı görünce dondurma yalar gibi bir hareket yapmış eşim kıza.. kız o zaman polise şikayete gitmiş ama plakayı vermemiş. Sonra aradan 1 ay geçmiş bu sefer eşim onu arabayla okuluna kadar takip etmiş. Bu sırada plakayı alıp annesi ile karakola şikayet etmişler. Eşimi de aynalı camın ardından ağlayarak teşhis etmiş.

Eşim bana bu olayı anlatınca yanlış anlamış olmasınlar dedim. Yani eşim sakalları ile oynamayı sever belki onu gördü.takip etme mevzunda ise kız bizim sokakta oturuyormuş, eşimin işyeri ile evimiz arasında bikaç okul var belki işe giderken kız öyle sandı diye tüm iyi niyetimle akıl yürüttüm. Polis kıza sormuş ne sözle sataşmış nede temas yok diyormuş.

Polisler eşime biz neler gördük demişler ve kıza inanmamışlar. Arabanız lüks diye para koparmak istiyor olabilirler demiş. Bide kız sadece annesi ile gelmiş karakola.

Şimdi ben eşime kesinlikle güveniyorum. İki çocuğumuz var 9 yıllık evliyiz. Öle kocam yapmaz diyen bi kadın kesinlikle değilim. Eşim gelse dese ki biriyle kavga ettim yaraladım inanırım ama böyle bi şeye inanmam mümkün değil. En ufak bi şüphem olsa zaten boşanırım.

Bu olay olalı 2 ay oldu ve geçen eşimi tekrar karakoldan çağırıp adres istemişler 2 ay sonra dava açılacakmış.bu olay hayatımızı çok kötü etkiledi. Yani kızın iddiaları bu kadar ve kesinlikle iftira.gerçek olsa kızın ailesi eşimi görüp konuşmaz yada ne bilim ben olsam biri kızıma böyle bişey yapsa aynı sokakta oturuyorsam adamın karşısına çıkıp hesap sorarım. Yani siz olsanız öyle yapmaz mısınız?

Mahkemede ne olur bilmiyorum. Suçlu olsa tabi en ağır suçu hakediyor ama yani sonuç ne olur? Ben eşime karşı dava açalım iftiralarından dolayı dedim çünkü Allah korusun duyulsa tanımayan bilmeyen inanır rezalet.. çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayın ama çok doluyum
kızın idaaları doğruysa okul çevresinde birçok markette kamera var sizi anlıyorum yanlış anlamayın iftiraysa eğer ortaya çıkması açısından

gerçeği bana ispatlayan kadar benden uzak ol derdim
gitsin kendini aklasın gelsin
Ben başıma gelse bunu diyebilir miydim eşime bilmiyorum. Ya masumsa ve ben de onu yüz üstü bırakıyorsam? Konuyu anlamaya çalışıyorum beni çok rahatsız etti. Eksik birşeyler var gibi. Umarım gerçek açığa çıkar. Taciz varsa da en ağır cezayı alır.

X