mahkeme

Ben başıma gelse bunu diyebilir miydim eşime bilmiyorum. Ya masumsa ve ben de onu yüz üstü bırakıyorsam? Konuyu anlamaya çalışıyorum beni çok rahatsız etti. Eksik birşeyler var gibi. Umarım gerçek açığa çıkar. Taciz varsa da en ağır cezayı alır.

Benim için en büyük suç
çocuk tacizi ötesi var mı

Benim için en büyük suç
Benim için de net odur. Hele bir de küçük oğlum var. Neler düşündüğümü tahmin bile edemezsiniz günlük hayatta. Ama ya yanlış anlaşılma ise. Bu nasıl ispatlanır ki. Kendim ve eşim üzerinden düşünüyorum tabiki. Konu sahibinin eşi hakkında bir fikrim yok.

Ben başıma gelse bunu diyebilir miydim eşime bilmiyorum. Ya masumsa ve ben de onu yüz üstü bırakıyorsam? Konuyu anlamaya çalışıyorum beni çok rahatsız etti. Eksik birşeyler var gibi. Umarım gerçek açığa çıkar. Taciz varsa da en ağır cezayı alır.

(Allah göstermesin) Ben kesinlikle , asla diyemezdim. Bu başka bir suçlamaya benzemez ki, hırsızlık , adam yaralama şu bu değil.. ilk işim bulabildiğim en iyi avukatı bulmak olurdu, ne kadar görüntü kamera varsa araştırıp olay gün saatinde eşim nerde imiş bulmak olurdu. Sonra da iftira için karşı dava açardım.

Ben eşimden bunu umacak olsam nasıl evli kalırım?? Ve sonuç olarak eğer ki yaptığı ortaya çıkarsa dakika durmazdım aynı ortamda. Derhal boşanırdım tabiki..

Mahkeme olmamis savcilik ifade almamis sahitler dinlenmemis delillere bakilmamis ama bazi yorumcular adam yuzde yuz suclu olduguna eminmis gibi yaziyorlar nerden biliyorsunuz komiksiniz gercekten.iftira da olabilir gercekte olabilir bilemeyiz.ortaya cikacaktir siz bu kadar nasil eminsiniz hayret.

(Allah göstermesin) Ben kesinlikle , asla diyemezdim. Bu başka bir suçlamaya benzemez ki, hırsızlık , adam yaralama şu bu değil.. ilk işim bulabildiğim en iyi avukatı bulmak olurdu, ne kadar görüntü kamera varsa araştırıp olay gün saatinde eşim nerde imiş bulmak olurdu. Sonra da iftira için karşı dava açardım.

Ben eşimden bunu umacak olsam nasıl evli kalırım?? Ve sonuç olarak eğer ki yaptığı ortaya çıkarsa dakika durmazdım aynı ortamda. Derhal boşanırdım tabiki..
Çok pis konular bunlar ya. Gerçeklerin açığa çıkmasını umuyorum konu gece gece iyi gelmedi. Lisede bir öğretmenime aynı şekilde mahkeme açıldı bir öğrenci tarafından. Adamın ailesi dağıldı mesleği bitti. Bir yıl sonunda kız itiraf etti hoca bunu sınıf içinde azarladığı için yapmış.

Benim için en büyük suç
Zaten büyük suç olduğu için inanmasını beklemeyin insanın eşinden. Başka bir suç olsa ne bileyim işte kavga etmiş biriyle dense olabilir belki der ama çocuk tacizine eşi nasıl inansın delil olmadan? Eşim , babam, oğlum çocuk tacizcisi olabilir diyecek tek bir kadın tanıyor musunuz? Ama bir sürü çocuk tacizcisi var malesef..

Kadının iftira olmasına inanması şaşırılacak , kızılacak bir durum değil. Senin kocan silah taşıyormuş zaten çocuk da taciz etmiştir denecek bir suçlama değil.

Evli miydiniz siz bu arada hatırlayamadım da?

Zaten büyük suç olduğu için inanmasını beklemeyin insanın eşinden. Başka bir suç olsa ne bileyim işte kavga etmiş biriyle dense olabilir belki der ama çocuk tacizine eşi nasıl inansın delil olmadan? Eşim , babam, oğlum çocuk tacizcisi olabilir diyecek tek bir kadın tanıyor musunuz? Ama bir sürü çocuk tacizcisi var malesef..

Kadının iftira olmasına inanması şaşırılacak , kızılacak bir durum değil. Senin kocan silah taşıyormuş zaten çocuk da taciz etmiştir denecek bir suçlama değil.

Evli miydiniz siz bu arada hatırlayamadım da?

Son kez yazıyorum
öncelikle evli değilim
bi suç başka bir şeye benzemiyor benim açımdan en kabullenilmez olan
beni rahatsız eden kesinlikle iftiradir cümlesi
böyle bir şikayet varken hiç mi şüphe oluşmaz insanda
hala aynı evi aynı yatağı paylaşmaya devam edebilir mi insan ben etmem

Son kez yazıyorum
öncelikle evli değilim
Kesinlikle iftiradır demedi hiç kimse. Benim başıma gelse aklım bulanır tabiki ve hiç birşey olmamış gibi günlük yaşantıma devam edemem. Aksine herşey ortaya çıksın diye çabalarım. Ama masumiyet karinesi denen bi gerçek var.

Kesinlikle iftiradır demedi hiç kimse. Benim başıma gelse aklım bulanır tabiki ve hiç birşey olmamış gibi günlük yaşantıma devam edemem. Aksine herşey ortaya çıksın diye çabalarım. Ama masumluk karinesi denen bi gerçek var.

konu sahibi konuda öyle dedi
telefondan yazdığım için o kısmı gosterenedim

Son kez yazıyorum
öncelikle evli değilim

Peki bekarlığınıza veriyorum o zaman olay kanıtlanmadan konu sahibinden beklediğiniz tepkileri...

Burda zaten kimse basit bir suç demedi olaya , basit olmadığı için kimse eşine yakıştırmaz , yakıştıran da evli kalmaz. Eşime günün birinde(Allah göstermesin) böyle bir suçlama yapılsa , ben de yapmış olabilir diyeceksem nasıl evli kalırım şu anda bu adamla?

Evet siz ,ben eşi yapmış olabilir , çocuk niye iftira atsın diye düşünebiliriz , mahkeme olayın tanığını delilini uzman görüşlerini inceler, ama konu sahibi olay ıspatlanmadan "eşim yapmış olabilir" diyemez. Diyorsa zaten olayın ıspatlanmasını beklemesin gitsin yarın boşansın..

Konu sahibine yüklenenler yarın öbürgün sizin babanıza abinize de iftira atılabilir...böyle bi iftira atılması durumunda demek ki dogru olup olmadigi kesinlesmeden hemen onlarla baglantıyı koparicaksiniz..ne saçma...bi sikayet var diye cocugun kesin dogru söylemis olmasi beklenemez...etrafta boyle olaylar çok duydum ...olmayacak is degil yani iftira olayı...bi sürü psikolojisi bozuk insan var...daha önce de başkasinı sikayet etmis üstelik...yani cocugun psikolojik sorunları olabilir....insallah ya iftira ya da yanlis anlamadır....yoksa cok buyük bi zan...

Bende bazen eşime takılarak söylüyorum kemalim yapmaz demiyorum tarzı ama şöyle düşünün sizin eşinize böyle bir şikayetle gelseler napardınız??
Mesela ben eşime inanırım ama 10 yıldır geçenler de ağzından küfürlü bir laf çıkması hariç hiç kötü birşey yaşamadım hatta burada ki konuları gördükçe kocamı başımın üstünde gezdirmem gerek diye düşünüyorum.
Sizin konularınız hiç iç açıcı değil karısına öyle davranan elaleme nasıl davranır bu kadar güvenmeyin siz gene tetikde olun :KK66: para için olsa şimdiye kadar çokdan karşınıza çıkarlardı polisler saçmalamış

Arabanızın ön ve arka camlarına kamera takmanızı öneriyorum. Araba çalıştığı sürece kayit eder. Olasi kazalar icinde guzel bir cozum oluyor. Tekrar benzer bi suçlama yaşarsanız çıkarır kayıtları gösterirsiniz kimi takip etmişim diye.

Araba ile takip ve arabanın içinden dondurma yalama hareketi. Hep içinde araba var. Kız karıştırıyor olabilir mi?

En mantıklısı avukat tutmak olay yeri ve saatinde mobese kayıtlarından delil bulmaya çalışmak sonra kızın ailesine iftira sebebiyle karşı dava açmak.

Kıza üzüldüm bu arada bahsettiği şeyler biraz absürt geldi. belki kiz ailesi içinden birileri tarafından taciz ediliyor veya daha küçükken edildi. Benzer bir arabaya sahip biri olabilir. Ama ben aynı mahallede oturduğu birine para koparmak için iftira atma olayını çok ama çok saçma buldum. Varsa böyle birşey polislerde daha önceki şikayetiniz kaydı da olmalı. Polisler de bir garip.

Hiçbi şey olmaz canım. Tehdit ve cinsel tacizle ilgili bi dava gördüm içinde tecavüze yeltenmek bile vardı ama adama hiçbi şey olmadı malesef. 2.5 sene hapis verdiler onuda ertelediler başka suç işlerse girecekti temyize de gitti ondan sonra ki karar ne bilmiyorum. Hapse filan girmedi yani suçlu olduğu şahitlerle de ispatlanmıştı

Konu sahibine yüklenenler yarın öbürgün sizin babanıza abinize de iftira atılabilir...böyle bi iftira atılması durumunda demek ki dogru olup olmadigi kesinlesmeden hemen onlarla baglantıyı koparicaksiniz..ne saçma...bi sikayet var diye cocugun kesin dogru söylemis olmasi beklenemez...etrafta boyle olaylar çok duydum ...olmayacak is degil yani iftira olayı...bi sürü psikolojisi bozuk insan var...daha önce de başkasinı sikayet etmis üstelik...yani cocugun psikolojik sorunları olabilir....insallah ya iftira ya da yanlis anlamadır....yoksa cok buyük bi zan...

İftira atılabilir de, 35 yaşındayım atılmadı kimseye iftira. Ne ailemde ne çevremde. Ama otobüste, okulda, iş yerinde, metroda her yerde taciz edildim, tacize uğrayan kadınlar gördüm. İftira diye korkuyoruz ama belki binde 1 belki 10 binde 1 oluyor. İftira illa taciz için değil başka suç için de atılabilir halbuki.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Şimdi kadın cinayetleri, kadına cinsel suçlar vs o kadar arttı ki artık herhangi bir kız, kadın , bayan her neyse farketmiyor, gidip polise şu kişi bana laf attı dese, kötü baktı, şöyle böyle hemen dosya oluşturuluyor. Kanunlar artik böyle. Hatta kız uzaklaştırma bile talep edebilirdi fakat bu eşini evet yüzde yüz suçlu yapmaz.

Mobese deniyor ama mobeseler şikayet zamanı alınmadıysa onun belli bir süresi var diye biliyorum. Okul kamerası mesela, 3 ay falan olması lazım. 3 ay sonra siliniyor ona göre bence gerekli yerlerle görüşün.

Mahkemeye çıkmaktan korkmayın ama mahkeme için de en azından savunma için hazırlıklı olun. Ayrıca öyle her olayda mahkemeye çıkmıyorsunuz. Savcı incelemesini yapacak, hakime sevk etmeden takipsizlik kararı da verip dosyayı kapatabilir. Bence bu olay takipsizlik ile sonuçlanabilir.

Ayrıca burda yazılanlar ile kendini yıpratma :) herkes olayın farklı yönünden bakıyor sonuçta.

Bana sorarsan olay mahkeme boyutunda sonuçlanana kadar aile ile görüşme, eğer siz haklı çıkarsanız karşı dava açıp neden iftira attığı ile ilgili görüşebilirsin.
Onlar haklı çıkarsa da, ki sanmıyorum, o zaman da karar senin tabi.

Ay canım bak aklıma ne geldi. Mahallenizde Suriyeli var mı? Çünkü hatay da yaşıyorsunuz. Şimdi polisler para için dediyse demek ki az çok bazı şeyleri tahmin edebiliyorlar. Bunlar Suriyeli bir aile olabilirler.
Yani erkekleri evlenme vaadi ile kandırıp soyup soğana çeviren Suriyeliler, size de bunu çok rahat yapabilirler diye düşünüyorum.

X