Canım öncelikle geçmiş olsun. Şimdi kadın cinayetleri, kadına cinsel suçlar vs o kadar arttı ki artık herhangi bir kız, kadın , bayan her neyse farketmiyor, gidip polise şu kişi bana laf attı dese, kötü baktı, şöyle böyle hemen dosya oluşturuluyor. Kanunlar artik böyle. Hatta kız uzaklaştırma bile talep edebilirdi fakat bu eşini evet yüzde yüz suçlu yapmaz.
Mobese deniyor ama mobeseler şikayet zamanı alınmadıysa onun belli bir süresi var diye biliyorum. Okul kamerası mesela, 3 ay falan olması lazım. 3 ay sonra siliniyor ona göre bence gerekli yerlerle görüşün.
Mahkemeye çıkmaktan korkmayın ama mahkeme için de en azından savunma için hazırlıklı olun. Ayrıca öyle her olayda mahkemeye çıkmıyorsunuz. Savcı incelemesini yapacak, hakime sevk etmeden takipsizlik kararı da verip dosyayı kapatabilir. Bence bu olay takipsizlik ile sonuçlanabilir.
Ayrıca burda yazılanlar ile kendini yıpratma :) herkes olayın farklı yönünden bakıyor sonuçta.
Bana sorarsan olay mahkeme boyutunda sonuçlanana kadar aile ile görüşme, eğer siz haklı çıkarsanız karşı dava açıp neden iftira attığı ile ilgili görüşebilirsin.
Onlar haklı çıkarsa da, ki sanmıyorum, o zaman da karar senin tabi.