- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- Konu Sahibi hippotalamus
O olay ne olmuş peki? Sonuçlanmış mı?Bide bu kız daha önce de biri için beni taciz etti diye şikayette bulunmuş. Bunu da yeni öğrendik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O olay ne olmuş peki? Sonuçlanmış mı?Bide bu kız daha önce de biri için beni taciz etti diye şikayette bulunmuş. Bunu da yeni öğrendik.
Yok sonuçlanmamış. Biz bunu gizli öğrendik aslında. .O olay ne olmuş peki? Sonuçlanmış mı?
Cocugun annesiyle bi konussaniz.Bu konuyu açıp açmama konusunda çok kararsız kaldım kızlar ama en son dayanamadım. Hatta ikinci bir üyelik alıpta yazacaktım ama ondan da vazgeçtim.
Eşim bazen iyi bir eş olmasa da gerçekten iyi bir insan. Namazlı, abdestli, dışardan gören herkesin çok efendi diye tarif ettiği biri ki öyledir. Bundan bikaç ay önce bütün gün eşime ulaşamadım. En son telefonu akşam açınca karakoldan çıktım geliyorum dedi. En iyi ihtimal kazaya mı karıştı, biriyle kavga mı etti diye düşündüm. Eve gelince anlattı.
Arabasının plakasından polis telefonunu bulmuş ve karakola çağırmış. Eşimde gitmiş. 13 yaşındaki bir kız çocuğu beni taciz etti diye şikayet etmiş. Eşim orda neye uğradığını şaşırmış. Nasıl yani diye sorunca ilk 1 ay önce görmüş sizi (ki bu tarif eşinin arabasını değiştirdiği tarihe geliyor. Orta sınıf arabasını değiştirip lüks bir araba aldı)..kızı görünce dondurma yalar gibi bir hareket yapmış eşim kıza.. kız o zaman polise şikayete gitmiş ama plakayı vermemiş. Sonra aradan 1 ay geçmiş bu sefer eşim onu arabayla okuluna kadar takip etmiş. Bu sırada plakayı alıp annesi ile karakola şikayet etmişler. Eşimi de aynalı camın ardından ağlayarak teşhis etmiş.
Eşim bana bu olayı anlatınca yanlış anlamış olmasınlar dedim. Yani eşim sakalları ile oynamayı sever belki onu gördü.takip etme mevzunda ise kız bizim sokakta oturuyormuş, eşimin işyeri ile evimiz arasında bikaç okul var belki işe giderken kız öyle sandı diye tüm iyi niyetimle akıl yürüttüm. Polis kıza sormuş ne sözle sataşmış nede temas yok diyormuş.
Polisler eşime biz neler gördük demişler ve kıza inanmamışlar. Arabanız lüks diye para koparmak istiyor olabilirler demiş. Bide kız sadece annesi ile gelmiş karakola.
Şimdi ben eşime kesinlikle güveniyorum. İki çocuğumuz var 9 yıllık evliyiz. Öle kocam yapmaz diyen bi kadın kesinlikle değilim. Eşim gelse dese ki biriyle kavga ettim yaraladım inanırım ama böyle bi şeye inanmam mümkün değil. En ufak bi şüphem olsa zaten boşanırım.
Bu olay olalı 2 ay oldu ve geçen eşimi tekrar karakoldan çağırıp adres istemişler 2 ay sonra dava açılacakmış.bu olay hayatımızı çok kötü etkiledi. Yani kızın iddiaları bu kadar ve kesinlikle iftira.gerçek olsa kızın ailesi eşimi görüp konuşmaz yada ne bilim ben olsam biri kızıma böyle bişey yapsa aynı sokakta oturuyorsam adamın karşısına çıkıp hesap sorarım. Yani siz olsanız öyle yapmaz mısınız?
Mahkemede ne olur bilmiyorum. Suçlu olsa tabi en ağır suçu hakediyor ama yani sonuç ne olur? Ben eşime karşı dava açalım iftiralarından dolayı dedim çünkü Allah korusun duyulsa tanımayan bilmeyen inanır rezalet.. çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayın ama çok doluyum
Bakın bende olsam aynı yorumu yapardım belki ama.. eşim silah taşıyalı 2 sene oldu. Ve şikayet konusu sadece takip etti diye.. Allah aşkına kim kime takip etti diye dava açar. Benim sokak ortasında bi adam kalçama dokundu 19 yaşındaydım. Korktum şikayet etmedim. Yani takip etti diyor. Takip edip konuşma yok, temaz yok. Mantıklı mı sizce?
Bakın onlar başka. .ama bu küçük bir kız çocuğuna taciz. . Böyle bir şey yapacak biri kesinlikle değil. Ki öyle olsa öleceğimi bilsem boşanırım. Eşimle şimdi aramız iyi.. baya bi değişim gösterdi. Daha önce şiddet gösterdi evet ama bunlar anlık olaylardı. Kesinlikle savunmak için söylemiyorum ama geçmişte kaldı. Şimdi ki konu çok farklı..Konulariniza göz attım da bence eşinize bu kadar güvenmekle hata yapıyorsunuz. Küfürbaz, şiddet eğilimli, sinirli, eşini bakkala bile göndermeyen, ola ki gitmişse şiddet uygulayan bir adamdan bahsediyorsunuz. Profil oldukça problemli. Daha önce boşanmak isteyip kurtulamadığınızı yazmışsınız. Bu taciz davası belki işinize yarayabilir. Bir düşünün derim.
Benim aslında konuyu açma amacım yani ortada olan seyler sadece bu kadar.. mahkemede nolur, hapis falan durumu olur mu? Bide celo gelirse kızın adresi çıkar heralde gidip aile ile görülim mi?
Pardon da ne yazdım tutarsız.. derdimi yazdım. Yanlış anlamış olabilir kız belki yazdım. Belki iftira atıyorlar para için yazdım. Eşime güvenmediğimi şüphe duyduğum hangi mesaj dan çıkardınız. Ayrıca be olursa olsun çocuklarımın babası. Ben belki boşanırım birgün ama çocuklarım ondan kopamaz. Yaptıysa suçunu çeksin ama ben inanmıyorum.denek ki o kadar korktular ki şikayet etmişler
siz de etseydiniz zamanında
ne kadar saçma bir düşünce herkes aynı olmak zorunda mi
hem diyorsunuz ortalığı ayağa kaldirsinlar hem de bu kadarcık takipten şikayet mi olur
bence sizin de supheleriniz var ne düşüneceginizi sasirmussiniz
inşallah gerçek ortaya çıksın taciz varsa hak ettigi cezasını bulsun kişi
Pardon da ne yazdım tutarsız.. derdimi yazdım. Yanlış anlamış olabilir kız belki yazdım. Belki iftira atıyorlar para için yazdım. Eşime güvenmediğimi şüphe duyduğum hangi mesaj dan çıkardınız. Ayrıca be olursa olsun çocuklarımın babası. Ben belki boşanırım birgün ama çocuklarım ondan kopamaz. Yaptıysa suçunu çeksin ama ben inanmıyorum.
Ayrıca şikayet etmek hakları tabi ama ben olsam yanlış anlamışım derim bir araştırırım baba olarak. . Ha yine de şikayet ederim. Bu arada babası karakola bile gelmemiş. Ve daha öncede başka biri içinde taciz etti diye şikayet etmişler bişey çıkmamış.
Ne yapsin insanlar elle tacizi mi? yoksa tecavuzu mu beklesin? sikayet etmek icin.Bakın bende olsam aynı yorumu yapardım belki ama.. eşim silah taşıyalı 2 sene oldu. Ve şikayet konusu sadece takip etti diye.. Allah aşkına kim kime takip etti diye dava açar. Benim sokak ortasında bi adam kalçama dokundu 19 yaşındaydım. Korktum şikayet etmedim. Yani takip etti diyor. Takip edip konuşma yok, temaz yok. Mantıklı mı sizce?
Evet haklısın gerçekten de eşinin psikolojisi silah kullanmak için çok uygun. Testler de oldukça güvenilirmiş. İyiki de yoldan geçene vermiyorlar o ruhsatı.Eşimin silahı var evet ama taşıma ruhsatlı. O ruhsatı yoldan geçene vermiyorlar. Uzun psikolojik muayenelerden sonra veriyorlar. Eşimde silahı elinde gezmiyor. Belli olmasın diye ekstra ceket giyor. Yani bizi tanımayan biri silahtan haberdar değil. .
Dediğim gibi arabayı değiştikten sonra oldu bu olay.. bide kız bizim sokakta oturuyormuş. Yani ne bilim. . Polis bize bu şekilde söyledi. Para için olabilir dedi bide mahkeme açılmasını bekliyor olabilirler para için..para için neden olsun ki
eğer öyle olsa şikayetten sonra biri iletisime geçip para ver şikayette vazgecelim derdi
eşiniz çalıştığı yerde ünlü biri mi
niye onu secsinler
karşı tarafı tanıyor musunuz oturduğunuz yer kucuknus ya ondan sordum
Ben niye şikayetçi oldular demiyorum ki. Bende ilk duyunca eşime zaman kötü haklılar.. neler duyuyoruz yanlış anlayıp korkmuş olabilirler dedim. Ama benim bu konuyu açma sebebim eşimi aklamaya çalışmak değil bu süreçte ne yapabiliriz için akıl almaktı. Anlatamadım galiba..Ne yapsin insanlar elle tacizi mi? yoksa tecavuzu mu beklesin? sikayet etmek icin.
Sonra ne giyinmisti, acaba ne yaptida adami bastan cikardi? denilecek.
yaptiklari mantikli karsiniza gecip neden yapiyorsunuz deseler, bacim yanlis anlamis yok oyle bir sey diyecek yada bagirip cagirip uste cikacak, yasal yollara basvurmak mantikli.
Babam olsa ona da guvenmem bir acaba derim, sizinde bu dusuncede olmanizi tavsiye ederim.
Abdest, namaz boyle seylerin yapilmayacaginin garantisi olamaz.
Konuyu neden saptırıyorsunuz.. bu süreçte neler yapabilirim diye sormak için açtım konuyu. . Her silah taşıyan sapık katil mi??Evet haklısın gerçekten de eşinin psikolojisi silah kullanmak için çok uygun. Testler de oldukça güvenilirmiş. İyiki de yoldan geçene vermiyorlar o ruhsatı.
Teşekkür ederim. . Daha önceki konularımda eşimden dert yandım ama bu konu çok başka. Herkes eşiyle sorunlar yaşıyor.. bu şekilde farklı konulardan ortaya karışım yaparak konuyu değiştirdiler. Benim derdim eşimi aklamak değil nr yapabiliriz? ?Ben daha önceki konularınızı bilmiyorum. Yarın avukat bi arkadaşım var. Eski eşimin yanında çalışmıştı. Onunla görüşücez. Sizin için sorucam. Çokk iyi bi avukattır ağır cezacı kendisi. Ve bu konu tam uzmanlık alanı. Size özelden yazarım. Umarım herşey gönlünüzce olur... hippotalamus
Dediğim gibi arabayı değiştikten sonra oldu bu olay.. bide kız bizim sokakta oturuyormuş. Yani ne bilim. . Polis bize bu şekilde söyledi. Para için olabilir dedi bide mahkeme açılmasını bekliyor olabilirler para için..