• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mahkeme

Bi cüppe şalvar din yorumları eksikti tam oldu. O mesajları kibledim.

Konu sahibi inşallah kısa zamanda açıklığa kavuşur herşey. Şimdi bişey söylemek anlamsız iftira da olabilir allah göstermesin tabi de eşiniz kızı takip edip rahatsız etmiş de olabilir. Herşey bi netleşsin ona göre hareket edersiniz, söylemeden geçemeyeceğim, elbette takdir sizin ama keşke herşey netleşmeden bu konuyu açmasaydınız şimdi yalan yanlış çok yorum olacak eşiniz hakkında

Konularınıza baktım: eşiniz sizi dövüyor, boşanmak için ailenizin yanına döndünüz ama sizi ikna ettiler, size küfürler ediyor, silah düşkünü, hayatınızı sürekli kontrol ediyor bakkala gitmenize bile izin yok habersiz giderseniz dövüyor, ama kendisi haftada iki gün dini sohbetlere gidiyor, resmen köle gibisiniz, kurtulabılemenızın tek yolunun bu oldunu düşündüğünüz ıcın yeri geliyor ölmesi için dua ediyorsunuz çünkü boşanırsanız çocuklarınızı size vermeyeceklerınden korkuyorsunuz vs. Ama eşiniz çok iyi biri namazlı abdestli! zaten hacca giden amcanızın hac arkadaşının oğlu, kötü olması imkansız! Kusura bakmayın ama .ok gibi kocanız var ve siz turkiye de değil de rskka da yaşıyor gibisiniz. Bır konunuzda sormuşsunuz iyi koca var mıdır dıye, evet var, iyi insanlar, iyi kocalar, iyi anne babalar, iyi kadınlar var. Korkmayın o yüzden adım atmaktan.

Ve lütfen Şöyle bir silkelenin kendınıze gelin, ben buraya ne yazıyorum diye. Hiç kimseye güven olmaz ama sızın esınız mınumum güvenilecek insan profılınde resmen. Kimse kimseye öyle kolay ıftıra atmaz, ıftıra genelde tanıdığa atılır, husumet vardır, başka şey vardır o şekilde yapılır ve ınsanın bu tavız tecavuz olaylarından ıftıra oranı bınde bır. Ben bu yaşa kadar bir tane böyle ıftıra vakası gördüm onda da kız, ailenın kendı tanıdığı ve kızın gönlü olan ama oğlanın yüz veremediği bır durumdu, Oğlana ıftıra atmıştı , he ne mi oldu gerçek ortaya çıktı ve akıl sağlığı yerınde olmadığı anlaşıldı kızın.

Eşinizin plakasını alıp vermişler,bu işin altından sızın ummadığınız seyler çıkacak, belki de bildiğiniz ama kendınıze bile ıtıraf edemediğiniz şeyler.

Bir arkadaşımın eşi
ortalığı yikmak lari lazım diyorsunuz ama sizin eşiniz belinde silahla gezen biri
bunu da eminim herkes biliyordur
bir düşünün bakalım bu silahı alma tarihi ile bu olay cakisiyor mu
ayrıca o polislerde bu konularda bir gün islerini doğru düzgün yapsalar sasarim onlara mi kalmış yorum yapması işini yap geç
eşinize de çok güvenmeyin namaz iyi insan olma göstergesi degol zamanında gördüğünüz şiddeti unuttunuz galiba
ayrıca eşiniz kim ki bu kadar ugrasmak istesinler
bu konularda benim için mağdurun ifadesi esastır[/
Bir arkadaşımın eşi 5 vakit namaz kılıyor.namazi da her vaktini camide kılıyormuş.ben şahit değilim arkadaşım söylüyor...inanin arkadaşım o kdr gel bir bayan ki...esi de kısa kel bir adam tipi.ve bu adam arkadaşımla yatmıyor...ayri odalarda.
Çünkü adam internetten orasını burasını gösterip fantazi yapıyormuş...arkadasim bu namazların seni neden alıkoymuyor bu pislikten dediği zaman ı başka bu başka diyormuş. ..namaz iyi kul olmayı gerektirir ama kul şaşmışsa allah ne yapsın.

Bir arkadaşımın eşi
arkadaşımın eşi 5 vakit namazını camide kılar.ve arkadarkadaşımla da ayrı odalarda uyuyor.nedeni de adam sabahlara kdr internette orasını burasını birbirine gösteren sitelere giriyormuş.eside çok gzl bir bayan.manken gibi.adamda bildiğin mükremin....arkadasim namaz kıldığın halde bunları neden yapıyorsun dediğinde o başka bu başka diyormuş....

Namaz doğru yok içindir.. ..kul şaşmışsa Allah ne yapsın.

Konularınıza baktım: eşiniz sizi dövüyor, boşanmak için ailenizin yanına döndünüz ama sizi ikna ettiler, size küfürler ediyor, silah düşkünü, hayatınızı sürekli kontrol ediyor bakkala gitmenize bile izin yok habersiz giderseniz dövüyor, ama kendisi haftada iki gün dini sohbetlere gidiyor, resmen köle gibisiniz, kurtulabılemenızın tek yolunun bu oldunu düşündüğünüz ıcın yeri geliyor ölmesi için dua ediyorsunuz çünkü boşanırsanız çocuklarınızı size vermeyeceklerınden korkuyorsunuz vs. Ama eşiniz çok iyi biri namazlı abdestli! zaten hacca giden amcanızın hac arkadaşının oğlu, kötü olması imkansız! Kusura bakmayın ama .ok gibi kocanız var ve siz turkiye de değil de rskka da yaşıyor gibisiniz. Bır konunuzda sormuşsunuz iyi koca var mıdır dıye, evet var, iyi insanlar, iyi kocalar, iyi anne babalar, iyi kadınlar var. Korkmayın o yüzden adım atmaktan.

Ve lütfen Şöyle bir silkelenin kendınıze gelin, ben buraya ne yazıyorum diye. Hiç kimseye güven olmaz ama sızın esınız mınumum güvenilecek insan profılınde resmen. Kimse kimseye öyle kolay ıftıra atmaz, ıftıra genelde tanıdığa atılır, husumet vardır, başka şey vardır o şekilde yapılır ve ınsanın bu tavız tecavuz olaylarından ıftıra oranı bınde bır. Ben bu yaşa kadar bir tane böyle ıftıra vakası gördüm onda da kız, ailenın kendı tanıdığı ve kızın gönlü olan ama oğlanın yüz veremediği bır durumdu, Oğlana ıftıra atmıştı , he ne mi oldu gerçek ortaya çıktı ve akıl sağlığı yerınde olmadığı anlaşıldı kızın.

Eşinizin plakasını alıp vermişler,bu işin altından sızın ummadığınız seyler çıkacak, belki de bildiğiniz ama kendınıze bile ıtıraf edemediğiniz şeyler.

Valla bravo çok iyi tahlil yapmışsınız.
Konu sahibi kocanızın böyle bir halt yedği ortaya çıkarsa boşanın artık. Zaten bir tek küçük çocukları taciz etmeği kalmış kocanızın

Valla bravo çok iyi tahlil yapmışsınız.
Konu sahibi kocanızın böyle bir halt yedği ortaya çıkarsa boşanın artık. Zaten bir tek küçük çocukları taciz etmeği kalmış kocanızın

Sormayın vallahi, kadının çevresi ki ailesi da dahil, o kadar kötü insanlardan oluşuyor ki, kötü insanı " norm" sanıyor kadıncağız, yaşananları normal sanıyor " dayak olmayan ev var mı ki" diye sormuş bir yerde:S fırsat bu fırsat diyip tüymesi lazım.

Konu sahibi inşallah kısa zamanda açıklığa kavuşur herşey. Şimdi bişey söylemek anlamsız iftira da olabilir allah göstermesin tabi de eşiniz kızı takip edip rahatsız etmiş de olabilir. Herşey bi netleşsin ona göre hareket edersiniz, söylemeden geçemeyeceğim, elbette takdir sizin ama keşke herşey netleşmeden bu konuyu açmasaydınız şimdi yalan yanlış çok yorum olacak eşiniz hakkında[/QUOTEYa sen ne diyosun ya? Sorunca noluyo? Öyle insanlar da var sapik olan. Bisey mi dedik. Kible eksik kal.:KK76:

Arkadasim

Konu sahibi inşallah kısa zamanda açıklığa kavuşur herşey. Şimdi bişey söylemek anlamsız iftira da olabilir allah göstermesin tabi de eşiniz kızı takip edip rahatsız etmiş de olabilir. Herşey bi netleşsin ona göre hareket edersiniz, söylemeden geçemeyeceğim, elbette takdir sizin ama keşke herşey netleşmeden bu konuyu açmasaydınız şimdi yalan yanlış çok yorum olacak eşiniz hakkında
Arkadasim sen neyi kibliyon bakiyim. Bir derdin mi var? Sorunca noluyo anlsmadim. Ortaligi niye kizistiriyon? Cevren de yok mu dini kullanan?

Peki delil var mı ? Yani kız somut delil gösterebiliyor mu beni taciz etti diye . Delil olmadan nasıl dava açılır ki ? Oldu o zaman hoşlanmadığımız birini gidip beni taciz ediyor diye dava edelim öyle şey mi olur ya !

Konularınıza baktım: eşiniz sizi dövüyor, boşanmak için ailenizin yanına döndünüz ama sizi ikna ettiler, size küfürler ediyor, silah düşkünü, hayatınızı sürekli kontrol ediyor bakkala gitmenize bile izin yok habersiz giderseniz dövüyor, ama kendisi haftada iki gün dini sohbetlere gidiyor, resmen köle gibisiniz, kurtulabılemenızın tek yolunun bu oldunu düşündüğünüz ıcın yeri geliyor ölmesi için dua ediyorsunuz çünkü boşanırsanız çocuklarınızı size vermeyeceklerınden korkuyorsunuz vs.
Zekzek eski konularınızı bilmiyordum bunların hepsi varsa zaten zor bir hayatınız var üzüldüm, bakalım ne çıkacak bu işin ardından. Bu süreçte bekleyip görmekten başka yapacağınız bişey yok, hayat bu ya eşinize şimdi konduramadığınız şey gerçek çıkarsa umarım bu sefer ayrılma cesaretini gösterebilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda

Son kez yazıyorum
öncelikle evli değilim
bi suç başka bir şeye benzemiyor benim açımdan en kabullenilmez olan
beni rahatsız eden kesinlikle iftiradir cümlesi
böyle bir şikayet varken hiç mi şüphe oluşmaz insanda
hala aynı evi aynı yatağı paylaşmaya devam edebilir mi insan ben etmem
Lütfen kesinlikle iftiradır yazdığım mesajı gösterir misiniz? Yani takip etti diyor kız yanlış anlama olabilir. . Ha deseki beni tuttu çekti laf attı. Bunun yanlış anlaması olmaz. Ama yalar gibi yaptı takip etti.. yanlış anlayabilir.. polisler para koparmak için dediği için o ihtimali de düşündüm yoksa ben baştan beri yanlış anlamadır dedim. Ayrıca eşime iftira atılmış ise git ispatla gel diyemem. Mahkemede ispatlanaması lazım. Ben avukat mıyım polis miyim gidip mobeseleri gezim dükkan kameralarına bakim..

eşim bu olaydan sonra bikaç savcı ile avukat ile görüştü. Arada bi karakola gitti. Şimdiye kadar ses yoktu yanlış anlamadır kapanmıştır dedik şimdi tekrar mahkeme tarihi verdi polis ve ben bu süreçte ne yapmalıyım diye soruyorum.

Eşim suçlu ise yapmışsa cezasını çeksin ve ben kesinlikle boşanırım. Ama ben eşime güvenmeyi seçiyorum. Aksi ispatlanana kadar.

Ay canım bak aklıma ne geldi. Mahallenizde Suriyeli var mı? Çünkü hatay da yaşıyorsunuz. Şimdi polisler para için dediyse demek ki az çok bazı şeyleri tahmin edebiliyorlar. Bunlar Suriyeli bir aile olabilirler.
Yani erkekleri evlenme vaadi ile kandırıp soyup soğana çeviren Suriyeliler, size de bunu çok rahat yapabilirler diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım yorumların için.. evet Suriyeli var ama bilemiyorum. Daha kızın kim olduğunu bilmiyoruz. Inşallah gerçekler neyse ortaya çıkar .

Arkadaşlar eski konuları açmışsınız.. tamam. . Ama şöyle bir şey var. Ben konularımın çoğunu sinir anında açtım ve tabiki eşimin kötü huylarını yazdım. Eşimle yeni evliyken şiddet olayı oldu. Şiddetin azı çoğu yok tabi ama bu iteklemeden, ufak tefek vurmadan öteye gitmedi. Bende o süreçte boşanmaya karar verdim zaten ama eşim ve ailesi özür diledi barıştık. Ondan sonra şiddet olmadı zaten. Sanki eşim beni eve kapatmış sürekli dövüyormuş izlenimi yaratmayın lütfen.. küfür işine gelince eşim sürekli küfür eder evet ama bunu şu anda en aza indirdi gerçekten. Ve sadece bana değil mesela araba kullanırken bile küfürlü konuşurdu.ben buraya konu açtım akıl danıştım. Onunla konuşa konuşa en aza indirdik şükür. Ama her evlilikte olduğu gibi bizde de sorunlar var. Eşim belki iyi bir eş değil ama iyi bir insan. Biz anlaşamıyoruz diye adamı tacizci ilan edecek değilim. Dışarı çıkmamı pek istemiyo doğru ama ben bakkala gittim diye hiç bir zaman beni dövmedi. Ama inanmazsınız belki ama zamanla bunu da aşıcaz. Yakın zamanda oğlumu alip müzeye gittim.

Eşimin aile yapısı bu şekilde ve onu doğru biliyor. Zamanla iyiye doğru bi sürü adım attı. Ve hiç bir zaman her ailede şiddet vardı diye bi mesaj atmadım. Normal olanın bu olmadığını biliyorum. Ayrıca iyi koca var mıdır diye açtığım konuda eşimin de bir çok iyi özelliğinden de bahsettim..

Lütfen artık eski konuları açıp önüme getirmeyin bu konuda.. ben bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim diye konu açtım ama başka konulardan bu konuya odaklanamıyorum. Ve evet yapmışsa boşanırım ama ispatlanaması lazım..

Kendini bilmez insnaların polis memuru olması! ya polise mi kalmış iftiraymımış. Çok duyuyorum emnıyette ınanmadılar cıddıye almadılar. Onlara düşmüyo ya bu konuyu yorumlamak hadi yorumladın belkı karsındakı adam cıdden tecavuzcu.

Anlamadığım olayda kıza dondurma yalar gibi bi hareketı nasıl yapmış. Umarım iftiradır hanımefendı. Ama namazında abdestınde olmak durumu kurtarmıyo. Durumu yanlış anlasalar bıle tabıkı gıdıp sıkayet edecekler ne olacaktı tecavuzu mu beklesın ınsanlar. Yada nıye cırkeflesecekler belkı sakin korunmasız ınsanlar olabılır yanı. bİlmşyorum eşiniz sankı bıseylerı eksık anlatıyo. Karakolda gecen durumu olduğu gıbı anlatması gerekıyodu cunkı zaten ortya cıkacaktı. Bilemıyorum insallah eşinşz masumdur

. Eşinizi ve sızı tenzıh edıyorum yada edemıyorum bılmıyorum. Ama hatırlyanlar muhakkak olacaktır , ırmak bebeğin ölümünde de o şerefsız sapık için mahalle sakınlerı aramıstı biz onu tanıyoruz o zararsız o masum siz katili başka yerde arayın demişti. Yanı durum şu ki en yakınımızıı tanıyamama ıhtımalımız cok cok yuksek. Çok üzgünüm eşinizi itham etmek ıstemıyorum. İnşallah hersey yanlıs anlasılmadan ıbarettır. O kız çocuğu için de sizin eşiniz için de.

Arkadaşlar eski konuları açmışsınız.. tamam. . Ama şöyle bir şey var. Ben konularımın çoğunu sinir anında açtım ve tabiki eşimin kötü huylarını yazdım. Eşimle yeni evliyken şiddet olayı oldu. Şiddetin azı çoğu yok tabi ama bu iteklemeden, ufak tefek vurmadan öteye gitmedi. Bende o süreçte boşanmaya karar verdim zaten ama eşim ve ailesi özür diledi barıştık. Ondan sonra şiddet olmadı zaten. Sanki eşim beni eve kapatmış sürekli dövüyormuş izlenimi yaratmayın lütfen.. küfür işine gelince eşim sürekli küfür eder evet ama bunu şu anda en aza indirdi gerçekten. Ve sadece bana değil mesela araba kullanırken bile küfürlü konuşurdu.ben buraya konu açtım akıl danıştım. Onunla konuşa konuşa en aza indirdik şükür. Ama her evlilikte olduğu gibi bizde de sorunlar var. Eşim belki iyi bir eş değil ama iyi bir insan. Biz anlaşamıyoruz diye adamı tacizci ilan edecek değilim. Dışarı çıkmamı pek istemiyo doğru ama ben bakkala gittim diye hiç bir zaman beni dövmedi. Ama inanmazsınız belki ama zamanla bunu da aşıcaz. Yakın zamanda oğlumu alip müzeye gittim.

Eşimin aile yapısı bu şekilde ve onu doğru biliyor. Zamanla iyiye doğru bi sürü adım attı. Ve hiç bir zaman her ailede şiddet vardı diye bi mesaj atmadım. Normal olanın bu olmadığını biliyorum. Ayrıca iyi koca var mıdır diye açtığım konuda eşimin de bir çok iyi özelliğinden de bahsettim..

Lütfen artık eski konuları açıp önüme getirmeyin bu konuda.. ben bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim diye konu açtım ama başka konulardan bu konuya odaklanamıyorum. Ve evet yapmışsa boşanırım ama ispatlanaması lazım..

Müneccim değiliz zekzek , sinir anında mı yazdın, abarttın mı bilemeyiz, o yüzden yazdığın şeylere göre değerlendirmek zorundayız. Ama madem bu konuda fikir istiyorsun, yapacağın bir şey yok senin, mahkemede çıkar herşey ortaya, bekleyip göreceksin. Kendimi üzme, senin elinden gelecek bir şey yok.

Bunun nasil bir ispati olabilir anlamadim. De ki mobeselerde cikti esin gercekten orada. Ama isi nedeniyle geciyor olamaz mi? De ki yalama isareti yapti kiz arabanin icerisine mi bakiyor mus? Somut deliller kamera kaydi vb olabilir ama onlarinda bu yalama vs islerini goruntuleyecegini sanmam. En son Bjk Fb macinda robin van persie oyle yalama hareketi yapti bunu goren cocuklar belki okulda yapmaya basladilar ne oldugunu bilmeden ve kizda sacma sapan esinin hareketini ustune alindi. Yani adam belki esniyordu belki baska sey. Biri bana bakiyor biri beni takip ediyor demen icin senin de ona bakiyor olman lazim. Bu isin icerisinde baska is var bence

Back
X