mahkeme

Ben niye şikayetçi oldular demiyorum ki. Bende ilk duyunca eşime zaman kötü haklılar.. neler duyuyoruz yanlış anlayıp korkmuş olabilirler dedim. Ama benim bu konuyu açma sebebim eşimi aklamaya çalışmak değil bu süreçte ne yapabiliriz için akıl almaktı. Anlatamadım galiba..
Sadece uzaktan takip etti diye sikayet mi edilirmis gibi anlasildi yazdiklarinizdan.
Bir aksiyon yapmasi gerekmez, sikayet zaten yapma niyeti varsa engellenmesine sebep olur.

Zaten siz esinizi aklamaya calismayin, ne burda ne mahkemede.
Birakin o cabalasin kendisi icin, sizde gozlemleyin hakli insanlar gibi bir mucadele mi ortaya koyuyor diye.
Kanitlarini kendisi toparlasin, gidip o aileyle konusmayinda. Sizinde cocugunuz varmis, bu tarz taciz olaylari kiz-erkek farketmiyor ayrica aile ici durumlarda oluyor. Siz gozlemleyin, esiniz destek isterse yaninda olun.

- Belki kiz cocugunun psikolojik bir sorunu vardir ,takip edildigini saniyordur ,
Esiniz normal yolunda gitse bile pesinde zannetmis olabilir
- para koparmak icinse dava acmayin diye sizden bir uzlasmaci bekliyorlardir ,onlar acmayinca kamuya doner ve duser ,
- dava acilinca ,iyi bir avukat tutun ,kiz icin psikolojik muayene , mobese kayitlari kizin okul kayitlari ve rehber ogretmen gorusunu istesin
Teşekkür ederim. .Bu şikayetin üstünden iki ay geçti nerdeyse. . Arayan soran yok bizde kapandı diye düşündük. Araştırma yapmadık fazla. Okulun mobese kayıtları mantıklı. Eşimin iş yeri ile aynı sokakta okul var. Muhakkak mahkeme sürecinde bakılır..

Ben niye şikayetçi oldular demiyorum ki. Bende ilk duyunca eşime zaman kötü haklılar.. neler duyuyoruz yanlış anlayıp korkmuş olabilirler dedim. Ama benim bu konuyu açma sebebim eşimi aklamaya çalışmak değil bu süreçte ne yapabiliriz için akıl almaktı. Anlatamadım galiba..

bir şey yapamazsiniz bekleyin savcılık dosyası açılsın eşinizi savcı ifadeye çağırır
dosyanın bir örneğini alsın siz de okuyun ayrıntıları ona göre avukat bulursunuz piyasada çok para için her şeyi yapacak avukat
sonra savcıliktan mahkemeye dava açılması için gönderilir ondan sonra mahkeme süreci işler

esinizin tepkisi noldu gidip aileye hesap sormadı mi bana niye iftira atıyorsunuz diye madem kendinden emin niye karşılarına çıkmadı
Bu kadar güvenmeyin
öyle ayrıntılar çıkar ki bazen karşınıza şok olursunuz kendinizi en kotusune hazırlayın
olsaydı anlardim diye bir olay yok maalesef bazıları kendi çocuğuna babasının yaptığı tacizi anlamıyor
Aileyi ve kızı tanımıyoruz. Yasak diye polis söylemedi kim olduklarını.. kızı eşim hiç görmedi. Polis aynı sokakta oturuyorsunuz dedi. Mahkeme celbi bugün yarın elimize ulaşır o zaman kim oldukları belli olur. İşte bu süreçte napim diye konu açtım zaten.. Aile ile görüşmek akıllıca mı? Eşim bu arada olayı saklamıyor.annesine kardeşlerine babasına arkadaşlarına falan anlattı. Gerçekten dışarda başı önde gezen biri. . Kimse ona böle bişey yakıştırmaz.

Konuyu neden saptırıyorsunuz.. bu süreçte neler yapabilirim diye sormak için açtım konuyu. . Her silah taşıyan sapık katil mi??
Eşinize sapık demedim ki...Eşinizin silah taşıdığını siz söylemişsiniz, şimdi de madem kızları taciz edildi niye hesap sormadılar eşimden diye soruyorsunuz.

Aileyi ve kızı tanımıyoruz. Yasak diye polis söylemedi kim olduklarını.. kızı eşim hiç görmedi. Polis aynı sokakta oturuyorsunuz dedi. Mahkeme celbi bugün yarın elimize ulaşır o zaman kim oldukları belli olur. İşte bu süreçte napim diye konu açtım zaten.. Aile ile görüşmek akıllıca mı? Eşim bu arada olayı saklamıyor.annesine kardeşlerine babasına arkadaşlarına falan anlattı. Gerçekten dışarda başı önde gezen biri. . Kimse ona böle bişey yakıştırmaz.

Şahsen ben böyle birinin eşi olsam görüşmeye yüzüm olmazdı o aileyle hatta o adam benle ve cocuklarla aynı evde olmazdı artik
onu kurtarmak için de cabalamazdim

Ben sizi çokk iyi anladım... Bi kadın olarak yaşadığınız durumu tahmin bile etmek istemiyorum. Doğruysa boşarsınız. Eğer değilse ömür billah yüz karası kalır atılan iftira.. Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın. Kötülük yapanın ayağına dolanır siz hiç sıkmayın kendinizi.. Eşinizde umarım böylesine kalbini kırdığı karısının bu savaşını görür de utanır önceki yaptıklarından... Ki zira bi komşunuz eşinize gelip dese karınızın kocamla bakışmaları beni rahatsız ediyo diye. Eşiniz aynı güveni özveriyi gösterir miydi?? Hayır. Benim eşimde göstermezdi çünki. Ama bu (iftira ya da değil) insanlar hukuksal boyuta taşımış ve siz hala eşinizin yanındasınız. Ne güzel bi yüreğiniz varmış sizin... hippotalamus hippotalamus

Teşekkür ederim. .Bu şikayetin üstünden iki ay geçti nerdeyse. . Arayan soran yok bizde kapandı diye düşündük. Araştırma yapmadık fazla. Okulun mobese kayıtları mantıklı. Eşimin iş yeri ile aynı sokakta okul var. Muhakkak mahkeme sürecinde bakılır..

Bulunduğum yer küçücük bir yer , 8 ay kadar önce iş yerimde 2 kadın arkadaş münakaşa etti, biri şikayetçi oldu, ifadeleri vs aynı gün alındı ama mahekemeye daha yeni geçen ay gidildi. Öyle hemencecik olmuyor mahkeme yani. Şikayetlerini geri çekmedilerse mahkeme olmadan kapanmaz olay.

Ben para için böyle birşeyin yapılacağına inanmıyorum, yanlış anlaşılma belki olur ama kim para için kızlarını böyle bir sürecin ortasına atar ki?

Siz iyi bir avukat bulun görüşün bir an önce. Eşiniz hala iyi bir avukatla görüşmemesi de ilginç. Bakmayın siz polisin şahsi düşüncesine. Hiçbir önemi yok karakoldaki polisin şahsi düşüncesinin gidişatta.

Şahsen ben böyle birinin eşi olsam görüşmeye yüzüm olmazdı o aileyle hatta o adam benle ve cocuklarla aynı evde olmazdı artik
Neden? ?insanlar iftiraya uğrayamaz mı? Yanlış anlama olamaz mı? Kaç sene hapis yattıktan sonra masum olduğu ortaya çıkan bir sürü insan var..

Neden? ?insanlar iftiraya uğrayamaz mı? Yanlış anlama olamaz mı? Kaç sene hapis yattıktan sonra masum olduğu ortaya çıkan bir sürü insan var..

Bir çocuğu tacizden bahsediyoruz
hirsizliktan vs. değil
iftira olduğu kesin mi Hayır
sadece siz gereksiz güven duygunuzla öyle olduğunu düşünüyorsunuz

Aileyle gorusmeye gidin de "bizi tehdit ettiler", "evimize geldiler" diye yepyeni bir konunuz olsun.

Not: aylardir size ulasmayip simdi mahkemeye veriyorlarsa cok para pesinde degiller gibi ama hayirlisi.
Hayır onlar 2 ay önce şikayetçi oldular mahkeme yeni tarih verdi. Ben yanlış anlam da olabilir diyorum zaten. Eşimin güzergahı. . Bu aralar maalesef bu olaylar çok gündemde.. korkup hemen dava açmış olabilirler..

E ama ya iftiraysa? Babanıza yarın birinin bu şekilde iftira atmayacağının garantisi var mı? Benim eşime böyle bir dava açılsa hayatta inanmam. Ben bu adama güveniyorum ki evlendim kocam dedim. Ne bekliyorsunuz konu sahibinden " evet ben de bekliyordum eşimden böyle birşey" demesini mi? Kim bekler kim umar eşinden babasından oğlundan böyle rezilliği? Ama birilerinin eşi babası oğlu yapıyor her gün maalesef. Konu sahibinin eşi de yapmış olabilir. Yapmamıştır diyemem ben ama konu sahibi yapmış olabilir dese neden evli kalsın aklınız alıyor mu bunu?

Gerçekler nasıl ortaya çıkar diye soruyor ve kocasına inandığı için de ( normal olarak) iftira olduğunu düşünüyor. Olayı nasıl kapatırızın derdinde mi sizce? Çok yükleniyorsunuz konu sahibine

Mağdurun ailesi neden sizin karşınıza çıksın ki?çocuğun ailesi yapması gerekeni yapmış, adli makamlara baş vurmuş. Sizin karşınıza çıkarak mı adaleti tesis edecekler. Küçücük çocuk durduk yere neden eşinize iftira atsın bir de bu açıdan bakın. Aranızda husumet yok galiba ,karşınıza çıkmadıklarına göre para da istememişler.
Bir kişinin namazında niyazında olması onun dini vecibelerini yerine getirdiğini gösterir suç işlemeyeceğini göstermez.
Hiç kusura bakmayın benim için mağdurun hele ki bu küçükse onun beyanı esastır,eşiniz masum olduğunu ispat etmeli.masum ise yargılama sonunda ortaya çıkar.
Çocuklara yönelik o kadar çok istismar, taciz ve tecavüz vakaları gördüm ki yalan söyleyenine pek rastlamadım gibi.
inşallah bir yanlış anlaşılmadır diyorum.

Bir çocuğu tacizden bahsediyoruz
hirsizliktan vs. değil
iftira olduğu kesin mi Hayır
sadece siz gereksiz güven duygunuzla öyle olduğunu düşünüyorsunuz
Konumu tekrar okursanız sizce eşim suçlu mu değil mi diye mi konu açmışım .hayır. ben ve bütün ailemiz eşime güveniyorum. Ha aksi çıksa zaten boşanırım. Konuyu açma sebebim bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyiz. İki aydır bu konuyu açmama sebebim de bilip bilmeden yapılacak olan yorumlardı. Teşekkür ederim.

Hayır onlar 2 ay önce şikayetçi oldular mahkeme yeni tarih verdi. Ben yanlış anlam da olabilir diyorum zaten. Eşimin güzergahı. . Bu aralar maalesef bu olaylar çok gündemde.. korkup hemen dava açmış olabilirler..
Kamera kayitlarinda esiniz okulun onunden transit mi gecmis, yavaslayip kizi mi takip etmis gorunur.

Polislere sinirlendim ama, ne demek para icin? Karar vermek onlara mi dusmus, o yuzden tacizlerden hatta tecavuzlerden sikayetci olamiyor insanlar.

bu nasil bir olay hic anlamadim
bu adam bana isaret yapti bu adam beni takip etti diyince paat diye dava mi aciliyor. demek ki esinizden sikayetci olmuslar ki dava aciliyor. eger para isteyeceklerse para verin sikayetten vazgecelim demezler mi? bir insan kizinin adini bu davaya neden karistirir? hangi karakol oldugunu ogrenip ( sizin muhitin karakoludur ayni sokakta oturdugunuza gore) oraya gidip konusun ben olsam oyle yapardim. cok ama cok garip bir olay bu. eksik biseyler var gibi bu olayda. bir tuhaf yani oturmuyor hic bir sey

Ben sizi çokk iyi anladım... Bi kadın olarak yaşadığınız durumu tahmin bile etmek istemiyorum. Doğruysa boşarsınız. Eğer değilse ömür billah yüz karası kalır atılan iftira.. Allah kolaylaştırsın zorlaştırmasın. Kötülük yapanın ayağına dolanır siz hiç sıkmayın kendinizi.. Eşinizde umarım böylesine kalbini kırdığı karısının bu savaşını görür de utanır önceki yaptıklarından... Ki zira bi komşunuz eşinize gelip dese karınızın kocamla bakışmaları beni rahatsız ediyo diye. Eşiniz aynı güveni özveriyi gösterir miydi?? Hayır. Benim eşimde göstermezdi çünki. Ama bu (iftira ya da değil) insanlar hukuksal boyuta taşımış ve siz hala eşinizin yanındasınız. Ne güzel bi yüreğiniz varmış sizin... hippotalamus hippotalamus
Karınızın kocamla bakışması rahatsız ediyor beni dese biri eşime , eşim o kadını ne yapar bilmiyorum. Sizin eşinizin böyle bir iftiraya inanma ihtimali varsa nasıl evli kalabiliyorsunuz????

Mağdurun ailesi neden sizin karşınıza çıksın ki?çocuğun ailesi yapması gerekeni yapmış, adli makamlara baş vurmuş. Sizin karşınıza çıkarak mı adaleti tesis edecekler. Küçücük çocuk durduk yere neden eşinize iftira atsın bir de bu açıdan bakın. Aranızda husumet yok galiba ,karşınıza çıkmadıklarına göre para da istememişler.
Bir kişinin namazında niyazında olması onun dini vecibelerini yerine getirdiğini gösterir suç işlemeyeceğini göstermez.
Hiç kusura bakmayın benim için mağdurun hele ki bu küçükse onun beyanı esastır,eşiniz masum olduğunu ispat etmeli.masum ise yargılama sonunda ortaya çıkar.
Çocuklara yönelik o kadar çok istismar, taciz ve tecavüz vakaları gördüm ki yalan söyleyenine pek rastlamadım gibi.
inşallah bir yanlış anlaşılmadır diyorum.
Canım bak sözlü taciz yada temas yok. Sadece takip deniyor. Aynı sokakta oturuyormuşuz yanlış anlama olabilir diyorum. Yoksa başka türlü bişey olsa tabiki yanlış anlaması olmazdı. Şikayet etmekte en doğal hakları.. ama daha önce de bu şekilde başka birini şikayet etmişler.

X