- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
- Konu Sahibi hippotalamus
Cocuk takip edildigini iddia ettiği gun 4. derste falan gitmis olmali. Okula sorun bakalim o gün kaçıncı derste gitmis okula. Her dersin yoklamasi ayri sonuçta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dava celbi daha gelmedi. Gelir gelmez avukat tutucaz. Bu gidişle maalesef taşınmamız gerekebilir. Şimdi eşim ne yapsa yanlış anlaşılır. Bide aynı sokaktaymış. Hep bi diken üstünde oluruz biri yanlış anlar mı diye..
Sizin dediğiniz daha mantıklı.Israrla söylüyorum karşı tarafla iletişime geçmeyin. Biri de çıkıp gidin çocukla ailesinin izni ile gözünün içine bakıp konuşun demiş. Küçüklerin ifadesi mahkemede, savcılıkta bile uzman gözetiminde alınırken, sanığın yakınlarının yanında olayı anlatmaya zorlanması çocuğun psikolojisini iyice bozar. Aklı olan aile buna izin vermez zaten. Sizi tehditten şikayet de edebilirler.
Avukat tutun en kısa zamanda. Dosya şu anda savcılıktadır savcı gerekli incelemeleri yaptıktan sonra eşinizi ifadeye çağırır lüzum görürse mağdurunda ifadesini alır.sonra eldeki verilere göre ya takipsizlik kararı verilen yada iddianameyi hazırlayarak davayı açar.
Yaşı küçüğün şikayetinde tüm ebeveynlerin hazır bulunması gibi zorunluluk olmadığından babası neden gelmedi diye sormanız saçma.
Yargılama sonunda umarım eşiniz masum çıkar çocuk yanılmıştır ya da iftiradır. Eşiniz beraat etmeden de iftiradan dava açamazsınız
___________Mune konuyu kapatır mısın? Ben eşimi aklamak için konu açmadım. Bu süreçte ne yapabilirizi sordum. .