- 23 Temmuz 2012
- 213
- 0
-
- Konu Sahibi uyuzsirine
hiçbir yerde içerek değil göğüslerini sokup bekleticeksin diye bir açıklama duymadım. :)) ben farkettiğim şeyi söyledim sadece, bekleterek denemedim ama onun da faydası vardır tahminimce
ben deniyorum 2 ayın sonunda sonuçları paylaşacağımsanki bi dolgunluk var gibi ama ölçmedim henüz
canım evet etksini gördüm saçlarımın dökülme olayı bitti sayılır uzamaya da yardımcı oluyo. 1 şişe maden suyunun içine 1 tatlı kasıgı badem yağı koyuyosun iyice çalkalıyosun ve bu karışımı püskürtmeli bi şişeye koyuyosun. nemli saça sıkıyosun her banyo sonrası.. bide ben sana bi öneride daha bulunayım kendi uyguladıgım bi maske var. bir tane muzu iyice ez püre haline getiir içine bi tatlı kasıgı badem yagı damlat. saclarına masajla yedir 1 saat bekledikten sonra maden suyuyla durula. daha sonra şampuanla ve saç kremi sür. bu maske yıpranan saçları düzeltir ve uzamaya yardımcı. ben üşengeç oldum bu aralar yapmıyorum hava sıcak diye içimden gelmiyo ama fırsatın varsa yap :)
benim göğüslerim normalde 75tir. büyütmek için herhangi bir kür, ot, yağ vs. kullanmadım, herhangi bi çabaya girmedim. 2 aydır sürekli her akşam 1-2 şişe maden suyu içiyorum. bunun dışında herhangi bir düzenli besin tükettiğim yoktur. zaten dengesiz beslenirim ve çok fazla yemek yemem. zaten son zamanlarda kilo veriyorum.birkaç haftadır göğüslerimde hafif bir ağrı olduğunu ve sütyenlerimin artık olmadığını farkettim. gidip yeni iç çamaşırları aldım tabiki 75 beden. sonuç şaşırtıcı, olmuyor. tüm sütyenlerim küçük geliyor. aldıklarımı 80 beden ile değiştirdim tam geldi. annem de farketti göğüslerimdeki büyümeyi. nasıl olabilir diye düşündüğümde maden suyu aklıma geldi. birkaç arkadaşımız da maden suyunun içine limon sıkıp göğüslere yedirmenin göğüsleri büyüttüğünü yazmıştı. ben içerek büyüttüm sanırım. doğru mudur, net bir bilgi midir bilemiyorum ama maden suyundan başka bir ihtimal gelmedi aklıma.. paylaşmak istedim :)
aktarlarda mersin yağı var onu deneyebilrisin ve
internette bitkisel yöntemlerde
var ama ne kadar etkili bilmiyorum ama
mesajını yeni gördüm :)) çok sağol canım,saçlarım maşa yapmaktan kırıldı hep.tam uzamışken kestirmek de istemiyorum. bakım olayına sardım ben de :) deneyeceğim söylediklerini :) peki ne sıklıkla yapıyorsun
Basligi okuyunca koptum
benim göğüslerim normalde 75tir. büyütmek için herhangi bir kür, ot, yağ vs. kullanmadım, herhangi bi çabaya girmedim. 2 aydır sürekli her akşam 1-2 şişe maden suyu içiyorum. bunun dışında herhangi bir düzenli besin tükettiğim yoktur. zaten dengesiz beslenirim ve çok fazla yemek yemem. zaten son zamanlarda kilo veriyorum.birkaç haftadır göğüslerimde hafif bir ağrı olduğunu ve sütyenlerimin artık olmadığını farkettim. gidip yeni iç çamaşırları aldım tabiki 75 beden. sonuç şaşırtıcı, olmuyor. tüm sütyenlerim küçük geliyor. aldıklarımı 80 beden ile değiştirdim tam geldi. annem de farketti göğüslerimdeki büyümeyi. nasıl olabilir diye düşündüğümde maden suyu aklıma geldi. birkaç arkadaşımız da maden suyunun içine limon sıkıp göğüslere yedirmenin göğüsleri büyüttüğünü yazmıştı. ben içerek büyüttüm sanırım. doğru mudur, net bir bilgi midir bilemiyorum ama maden suyundan başka bir ihtimal gelmedi aklıma.. paylaşmak istedim :)