Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Maden suyu ile göğüs büyütme

hiçbir yerde içerek değil göğüslerini sokup bekleticeksin diye bir açıklama duymadım. :)) ben farkettiğim şeyi söyledim sadece, bekleterek denemedim ama onun da faydası vardır tahminimce

Arkadaş maytap geçiyo tatlım zaten farkettiysen kimse tınlamamış onu büyük ihtimal erkektir hiç takma sen

kızlar uyuzsirine den snra kaç kişi dnedi bunu .Oluyomudurki acaba kilomu etkilemez dimi maden suyu almak istiyorken bir de vermiyim

Kızlar merhaba,ben de küçük göğüs ailesindenim ama destekli kullanıyorum Şu magic formlardan.. Konuya denk gelince yazmadan geçemedim,genelde hazımsızlık yaşıyorum ve son 1 aydır nerdeyse her gün soda içiyorum,tesadüf mü bilmiyorum ama göğüslerimde bi dolgunluk olmaya başladığını farkettim geçenlerde ama soda aklımın ucundan bile geçmemişti,belki de tesadüf değildir :)) Bu arada yaşım 18,göğüslerim uzun bir süredir büyümüyor.Kilolu bir kızım,zayıf olsam tahta gibi olacak demek ki!

çok ilginç geldi şuan gördüm gerçekten deneyip sonuç alan varmı oldukça mantıksız geldi ama yineede merak ettim:)

kesinlikle denemelisiniz her gün bi şişe içiyorum gayet dolgun ve dik oldular Yalnız soda değil maden suyu içeceksiniz. Soda gazlı içecektir karbondioksitli. Maden suyu ise; mineralli sudur kalsiyum olduğundan içinde özellikle bayanlara tavsiye ediliyor

Son düzenleme:
maden suyu maratonuma devam ediyorum 75ten 80e cikmisti goguslerim fakat daha fazla buyumedi bendeki etkisi bu kadar herhalde :)

mesajını yeni gördüm :)) çok sağol canım,saçlarım maşa yapmaktan kırıldı hep.tam uzamışken kestirmek de istemiyorum. bakım olayına sardım ben de :) deneyeceğim söylediklerini :) peki ne sıklıkla yapıyorsun

aktarlarda mersin yağı var onu deneyebilrisin ve
internette bitkisel yöntemlerde
var ama ne kadar etkili bilmiyorum ama

haftada 1 yapıyodum ara verdım üşendiğim için.. devam etmek lazım:)

kızlar nerdesınız maden suyuna devam eden var mı ben bıraktım yazın bol bol içiyodum ama bu havalarda hiç canım istemıyor ya

bir işe yaradığı yok maalesef.zaten maden suyu zayıflamaya yardımcı.e ben zayıfladıktan sonra göğüslerim küçüldü zaten. bunu içerek formda kalabiliriz ancak.

canim aksam içiyormusunuz dikatini çekiyorum uykuda hormonlarini etkili hale getiriyordur belki ondandir.bende deniycem ben hem siyah üzüm çekirdegi tozunu yogurla deniycem hemde bunu bide boy uzatmanin yolu olsa keske

maden suyu işe yarıyor!!arkadaşlar bu yazıyı okuduğumdan beri maden suyu içiyorum.yalnız ben günde 3-4 tane içiyorum.dümdüz olan göğüslerimde gözle görülür büyüme var.üstelik kilomda da bir değişim yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…