Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Maden suyu ile göğüs büyütme

Ben kızılayın "doğal maden suyu" yazanından aldım "afyonkarahisar" yazıyor sanırım doğru şeyi kullanıyorum

kızlar, sınavlarım yaklaştıgı için çok fazla takip edemiyorum burayı. ama siz bi gelişme veya olumsuzluk olursa yazın lütfen, okurum :)

kızlar nerelerdesiniz? her gün içip duruyorum maden suyunu ama bariz bir değişiklik gözlemlemedim ne zamandır içtiğime bakıcam biraz sonra burda yazdıklarımdan. koltuk altımda göğsümde falan ağrılar oluyor da göğüslerde değişiklik yok şimdilik

Yaklaşık 1 senedir hergün maden suyu içerim, bende hiçbir değişiklik yok valla. Başlığı görünce de şaşırdım cidden.

İnsan sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hisseder canım Sonuçta metabolizmayı hızlandırıyor sindirimi kolaylaştırıyor :)

benim büyüdükten sonra bi değişiklik olmadı ama ara ara ağrılarım sürüyor. son bir haftadır pek içemedim sınav yoğunluğu nedeniyle, ama devam edicem..

1 ayı geçiyo maden suyunu içmeye başlayalı ben 1 şişe içiyorum. Bi değişme yok şimdilik ama sırf göğüs için içmiyodum zaten içmeye devam :)

minarellerden dolayı katkı sağlayabilir...ama çok daişe yarayacağını sanmıyorum.göğüs biraz da vücudun yağ dengesiyle alakalaı bence..vücut anatomisi bunun için ne kadar elverişliyse bence daha ileriye gidemez

emeğinin karsılıgını alırsn umarm cnm haberdar et gelişmelerden belki bende gaza gelir masaj yaparım hihii :))

canım bir de yeri değil ama şu doktorunun söylediği saç uzaması için olan formül var ya :) onu nasıl uyguluyorsun ve etkisini gördün mü ?

iki ay boyunca maden suyu içtim ama bi işe yaramadı... zaten işe yarayacağını sanmıyordum ama denemek istedim yinede

Sicaklardan dolayi bir haftadir falan bende iciyorum her gun
Butun yine doldurdum dolabi
Olceyim bari belki ise yariyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…