- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi bedazzld01
Tekrar merhaba kızlar. Konuyu hortlattığım için özür dilerim, aradan neredeyse 1 yıl geçti. Peki bizim hayatımızda neler değişti? Ben ve eşim tüm kontrollerimizi yaptırdık, spermiyogram hormon testleri hsg smear ultrason renkli doppler... 6-7 ay daha denedik. Bende bir sorun çıkmadı ama eşimin sperm değerleri hız, hareket, morfoloji yerlerde... Tüp bebek dedi tüm doktorlar. Ege Üni'de tüp bebek dosyamız açıldı, ocak ayı gibi başlatacaklar. Bu arada eşimin maaşı hala aynı, bir sonraki ay 100 tl zam alacak sadece. Belki defalarca tüp bebek denememiz gerekecek çünkü eşimde %100 baş morfolojisi sorunu çıktı. Bilemiyorum. Ocak ayında bir kere deneyip, olmaz ise uzun bir süre rafa kaldırmayı düşünüyorum. Bu arada altın düşünce, biz de bu arada biraz tırtıklayınca bankadaki birikim iyice eridi 4.200 anca kaldı.O paradan çok düşeş fiyata Kanz bebek arabası bulmuştum, onu alıp koydum kenara. Saçma biliyorum ama, işte hem piyasadan daha düşük fiyat hem de uğur getirir belki diye..Bebek işinde bir sorun çıkarsa diye o parayı saklıyorduk ve sorun çıktı. O da tüp bebek parası işte gerisi yok. Bebek işini ertelemek isteyenler; lütfen hem kendiniz hem eşiniz doktora görünün, bekleyecekseniz öyle bekleyin. Bizim pek bekleyecek vaktimiz kalmadı eşimin değerleri her testte kötüye gidiyor...
Konuyu hortlatman kendi adima cok iyi oldu.
Ben de su an senin gecen seneki halin gibiyim.
Esim de ben de evimiz arabamiz yazligimiz vs her seyimiz tam olsun istiyoruz ki bu simariklik. E bunlarin bitmesine heralde 15 20 sene falan var.
Bir saglik sorunumuz var mi yok mu bilmiyorum.
Evet yaslarimiz genc ama cocuk degiliz.
Hala bilmiyorum konunun hepsini okuyup kendime de pay cikaracagim :)
Adiniza uzuldum, keske istedigimiz anda pat diye olsa ama oyle olmuyor iste. Ama umutsuzluga kapilmayin, tedavisi var. Neler neler yapiyorlar benden iyi bilirsiniz.
Umarim her sey yoluna girer.