• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddiyat sebebiyle bebeği ertelemek doğru mu?

Sen istediğinde de çocuğunun olacağını nerden biliyorsun ki...

Başından beri hemen olmayabileceğini ben biliyordum ve dile getiriyordum ama eşim hemen olur sanıyordu. Şimdi ağzının payını aldı. Zaten olası bir problem için kenara düğün parasından 5 bin lira atmıştık. Düşündüğüm gibi de oldu. Hatta daha kötüsü oldu :(

valla bızım eve gırende hemen hemen aynı meblağ, benım maasım 2465, eşimin 1300... ben memurum, eşim özel sektor çalışanı...
bızım aylık faturalar +pazar ve market masrafı+tv taksıtı+esımın ılk esınden ogluna verdıgı nafaka ile toplam 1500 falan buluyor.
evımız kıra , borca gırıp ev almayı dusunuyoruz ve bebek beklıyoruz , borcu devam eden bır kredımız var ayda 525 tl ve kredı kartları var .....
bızde ev alsak mı beklesek mı derdındeyız cunku begendıgımız evı alırsak sıfıra sıfır olacak eve gıren ve cıkan hatta kartları odemeye para kalmayacak , bence su kosullarda bebek dusunulebılır, aılelerde yardım ederse ufak tefek ıhtıyaclarına beklemeyın derım kı aılede de erken menopoz vs durumları varmıs...

Evet maddi durumlarımız çok benziyor. Ben herşeyime baktırdım problem çıkmadı hatta yaşıma göre çok iyi çıktı şükürler olsun o benim tesellim ama eşimin sperm değerleri kötü..

Evet maddi durumlarımız çok benziyor. Ben herşeyime baktırdım problem çıkmadı hatta yaşıma göre çok iyi çıktı şükürler olsun o benim tesellim ama eşimin sperm değerleri kötü..
Esinizinki sikinti, belki varikosel ameliyati gerekebilir, bence siz denemelere baslayin ha deyincede olmuyor bebek...
Ailelerde yardim ederse , gerisi halledilir.Ben daha bu hafta bir iki bisi aldim yavruma o da totalde 30 tl tuttu(zibin, ayakkabi ve battaniye) ucuz ve guvenilir yerlerden yapiyom alisverisi, aileden herkes biseyler aliyor kiyafet, battaniye vs. Kuzenim yeni dogum yapti ondan ana kucagi, puset ve kuculen kiyafetleride aliyorum bir yatagi bir arabasi eksik acil ihtiyac birde banyo urunleri onlarida sonlara dogru alacagim....
Ailenin yardimi varsa hersey tamamlaniyor

Back