- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Ne yazik ki babam calismama izin vermiyor buyuk bi sorunda bu yoksa oncesinden calisip kenara belli bir para ayirdiktan sonra universiteye calismayi dusunurdumsınavdan sonra yazın işe girip bu 3-4 aylık zaman için birikim yapabilirsin canm
Ne yazik ki acikogretimdeki bolumlerin cogunun atanma sikintisi var artık ilahyat lisanstan atanmak dahi sıkintiliİlla sağlık mı istiyorsun?
Aöf den farklı bölüm olur dersen ilahiyat tavsiye ederim
Kazanacaginiz alanla ilgili cesitli kurumlar burs verebilir. Veya staj karsiligi is olabilir.
En kötü ihtimalle magazalarda part time calisabilirsiniz.
Kredi 400, yurt 200 civarinda yemek karti vs hepsi var diye biliyorum.
Allah yardimciniz olsun. Ilk aylar ucu ucuna kurtarirsiniz. Ortama alistiginiz ve ogrendiginiz zaman cozersiniz maddi sikintinizi inşallah
E bu ne böyle? Hem yardım etmiyor. Hem kendi başınıza para kazanmana izin vermiyor. Derdi ne bu adamın? Bilmiyorum önceki konularınızı ama böyle baba olmaz olsun. Üniversite sınavına ikinci kez hazırlanıyorum. Babamlar bu kadar vakitte sen başarısızsın bilmem ne diye ağızlarını açmadılar. Anneniz ne diyor bu duruma onu merak ediyorum. Evde oturup turşunun kurulması için doğurmadılar herhalde sizi.Ne yazik ki babam calismama izin vermiyor buyuk bi sorunda bu yoksa oncesinden calisip kenara belli bir para ayirdiktan sonra universiteye calismayi dusunurdum
Oncelikla Allah razi olsun anneme gelince annem dahil evde hicbirimize soz hakki vermeyen biri zaten kazanorsam yollayacagida kesin degil onun haberi yok hazirlandigimdan insallah kazanirsam kazanirsam soyleyecegimE bu ne böyle? Hem yardım etmiyor. Hem kendi başınıza para kazanmana izin vermiyor. Derdi ne bu adamın? Bilmiyorum önceki konularınızı ama böyle baba olmaz olsun. Üniversite sınavına ikinci kez hazırlanıyorum. Babamlar bu kadar vakitte sen başarısızsın bilmem ne diye ağızlarını açmadılar. Anneniz ne diyor bu duruma onu merak ediyorum. Evde oturup turşunun kurulması için doğurmadılar herhalde sizi.
Yaşınıza baktım şimdi. 28 yaşındaymışsınız. Bence artık ailenizden emir alacak yaşta değilsiniz. Kendi kararlarınızı verebilirsiniz. Bence idareten bölümü kazandıktan sonra ucuz bir yurda çıkın. Bu arada okurken özellikle Gratis gibi mağazalarda part-time çalışabilirsiniz. Bir çok kişi ailesinin desteği olmadan okuyor. Zor ama imkansız değil. Bu iki yılı atlatırsanız çok rahat kendi dairenize çıkar, kendi hayatınızı yaşarsınız. Üniversiteyi geçiş dönemi olarak düşünün. Allah yardımcınız olsun. :)
Cok tesekkur ederim elimden geleni yapiyorum ama bunlari dusundukce motivasyonum dusuyordu calisma istegim kalmiyordu insallah olur oyle bi imkanimSen kazan belli baban da yumuşar
Bizim üni de öğle ve akşam yemeği var 2,5 lira çay 50 kuruş
Özel yurt reklamı vardı bugün 425 tl diye servis dahil
Gittiğin yerde basit bir işbulman sıkıntını çözebilir üniversite kendi içinde bile çalıştırabiliyor
Çokçalış yüksek puan al ki üniversite ve bölüm seçme imkanın olsun
İyi çalışmalar
Ne yazik ki acikogretimdeki bolumlerin cogunun atanma sikintisi var artık ilahyat lisanstan atanmak dahi sıkintili
Bu seneden itibaren artık burs/ kredi erken veriliyor. Artık kazanınca hemen bağlanacak ocak ayı beklenmiyor. Yurt çıkmazsa çıkana kadar idare edecek para lazım. Lys haziranda. Eylüle kadar çalışırsanız 3 ayda asgari ücreti biriktirseniz yurt çıkana kadar krediyle idare edersiniz. Sadece ilk başta zor oluyor. Daha sonra hepsi rahatladı. Aylık 400 ile idare edebiliyorlar.
Yalnız değilsin otuza yaklaştım bende sınava gireceğim. İmkansız yada geç değil...
Yok yazan olmadi teşekkür ederim bi arastiricamYazan oldu mu bilemiyorum, bazı büyük şirketler burs veriyorlar. Bi araştırın isterseniz.
Yok yazan olmadi teşekkür ederim bi arastiricam
Umutsuzluğa kapılma hiçGarsonluk tarzi ialeri bulacagimi zannetmiyirum cunku dikkat ettigim o tarz islerde genellikle genc ve guzelleri tercih ediyorlar
Ama yine elimden gelen her isi yaparim zaten uygun fiyata kucuk ev yada apart tarzi oda bulsam benim icin cok daha uygun olurdu cunku kendi parama gore yasarin varsa yerim yoksa ac kalirim ama ogrenci evi gibi durumlarda mecburen herkes gibi o eve belli miktarda odeme yapmam gerekecek ama yorumunuz beni gercekten umitlendirdi
Ya aslinda bende duymustum ama tam olarak kesin bi bilgiye sahip degilim aslinda aile durumundan dolayi alabilirmiyim onuda bilmiyorum babamin maddi durumu cok kotu degil ki sadece istemedigi icib destek olmuyor ama bende okursam 3 kardes disarda ogrenci gibi gorunursek belki ondan faydalanabilirimHatta karşılıksız veriyorlar. Fakat şartlar önemli, kimi sadece memleketlisine veriyor mesela, kütüğünüz orada olacak falan. Büyük inşaat şirketlerinin sitelerine bakın, şirketi arayıp birebir görüşün.
Umutsuzluğa kapılma hiç
Güzellik falanda takılma
Lcw vb gibi mağazalarında part ları var
Marketler var
İş çalışmak isteyince bulunur
Zorlanacağını düşünmüyorum hiç
28 yaşındasın üni olmasa dahi kendi hayatını kurmalısın
Baban ne okula destek çıkıyor be çalışmana izin veriyor
Eminşm sorun yaşadığın daha çok konu vardır
Kırıp dökmeden kendi hayatını kurman çok daha iyi olur
En basitinden şu şekilde düşün
Eşinden ayrılan gidecek baba evi olmayan küçğk çocuğuyla sıfırdan başlayıp evladını büyütenler var
Sen sadece kendine yeteceksin
İnan o kadar zor değil
Yeterki isteğin azmin olsun
Sen derslerine çalışIs bulursm iyisine kotusune bakmadan calirim aslinda universite durumuda olmasaydi calisirdim belli bir yastan sonra baba eline bakmak dokunuyor zaten kirk yilda bir istiyorum ondada korka korka yazsam sayilacak cok sey var ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?