- 11 Kasım 2016
- 273
- 190
- 103
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Merhaba oncelikle cok yerinde bir karar vermissiniz yas olarak sizden 10 yas kucuk olsam da bu sene yeni universiteye basladim sehir disinda okuyorum bu yuzden yardimci olabilecegimi dusunuyorum.Oncelikle sehir disinda okursan izmir istanbul vs yerlerde yurt cok pahali olacaktir o yuzden kucuk sehirler belki daha iyi olabilir..Benim kaldigim yurt 600 civari yemek dahil..Eger 6-7 kisilik odalarda kalirim diyorsaniz elbetteki uygun bir fiyata bulabilirsiniz.Kredi kesin cikar zaten her basvurana cikiyor.400 tl az bi para degil.onun disinda garsonluk yapabilirsiniz gunluk garsonlar da var sadece 1 gun calisiyorsun 70 tl bu tarz ilanlar goruyorum.Brosur dagitabilir marketlerdeki standlarda yine gunlugu 100 tl gibi ucrete calisabilirsiniz.Marketlerde kasiyerlikleri deneyebilirsiniz.fast food lokantalarinda calisabilirsin veya gratis gibi magazalarda..Defactonun part time calisma olarak avantajli oldugunu ve genelde ogrencileri ise almada sorun cikarmadigini duymustum.E olmadi kucuk bi kafe tarzi yerde bulasikcilik yapaarsin.Insallah istedigin yeri kazanirsin hayatini kurarsin