Valla güzel arkadasim şoyle anlatayim sana senin yasadiguni 15 yıl once ben yaşadım ki daha yasim 17 bile degildi. Ankara Gazi Üniversitesini kazandim ama babam okutmak istemedi. Kendin okursan oku dedi. Okurum dedim. Kredim de cikmadi tam iki sene neyse ki yurt cikti ama bunun yol masrafi,yemegi,kitabi dunya masrafi var. Haa benim avantajim ufak tefek annem,ablam vs. Yardim ettiler. Ama ben 4 yil universite hayatim biyunca calistim tezgahtarlik,anketorluk,garsonluk,stand histesligi,eksta gecelerde otellerde garson hatta pazarlamacilik bile yaptim. Ne insanlarla nelerle karsilastim. Ama okulumu bitirdim. 2 yil ogrenim kredisi dışında tek burs bulamadim(babamin maddi durumu iyiydi dolayisiyla kimse burs vermez bu durumda) Şimdi bakiyorum gecmisime bayatta verdigim en dogru karardi okumak. Ogretmenim. Diyecegim o ki sen yeter ki iste,cabala... Yasin da var baya herdeyin ustesinden gelirsin ama baskalari 3 calisirken sen 5 calismak zorundasin. Ama is bulasiya kadar seni udare edecek biraz para simdiden bulman lazim. Basarilar