anlıyorum zaten kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmam. Bilmiyorum belki bi çıkar yolu olurdu ama o çift çizgiyi görünce yüreğime çok büyük bi kor düştü. çok zor bi karardı çok da korktum. Umarım her çocuk sahibi olmak isteyen kişi olur. Inanın hiç beklemiyordum hamileliği. çünkü 3 yıldır korunma yöntemimiz işe yarıyordu o ay ne olduysa oldu :/ beklemiyorduk hiç. Büyük bi sürprizdi. şaşırdık ve ben çok korktum. Kara kara düşündüm. 1 hafta bekledim. Ama bi ışık bi umut yoktu. Hiç olur yolu yoktu. Mesela hamile olduğumu bilmezken ama hamileyken sigara içmiştim taebox yapmıştım yediğime içtiğime dikkat etmemiştim böyle bi başlangıç istemezdim. şu yaşta bir senenin önemi çok büyük. Ilerde farketmez belki de şu an çok fark var

kolay bi karar değil. Ve ben gerçekten kötü bi insan değilim. çocuk düşmanı değilim. Anne olmayı çok istiyorum hala çok istiyorum. Ama iyi bir anne olmak istiyorum. çok kararlar aldık. Evlilik tarihimize karar verdik. Belgelerimizi toplamaya başladık. O da yediğine içtiğine dikkat edicek ben de. Hemilelikten sonra sigarayı bıraktım. Spora tekrar başladım kereviz pişirdim eşim kızdı :) çok abarttın kereviz falan yemem dedi :) evimizde düzenlemeler yaptık eşyalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz hala. Umarım ben ve benim gibi çocuk sahibi olmak isteyenler istediği zaman olabilirler umarım

bir yolu olsaydı kıymazdım yavruma onun yüzünü hep merak edicem