maddenin maneviyattan üstünlüğü :( aşk mı para mı klişesi

tabıkıde burayı herkes okuyor belkı de ornek teskil edıyor fakat yazıları bastan ıtıbaren okursanız zaten belırtmıs konu sahıbı bunları yasadım fakat yazdıgım konu hakkında yorum almak ıstıyorum tarzında bır yazıda belırtmıs bunu zaten.buraya yasadıklarını anlatıp hadı bu yasadıkalrımdan hangısı cırkın kotu soyleyın de dememıs.sadece basından gecenlerı anlatmıs ve kendınce sorun ettıgı nokta uzerınden yorum ıstemıs yanılmıyorsam.burada bebek aldırmasını tabıkıde tasvıp etmıyorum ama henuz evlılıge hazır olmayan bır erkek olarak öncelikli kendı luksunu dusunen bır bıreyden de saglıklı bır baba olmayacagı gorusundeyım.konuyu yazan arkadas burada kendı gecegını henuz goremıyor korukorune neden yanlıs ustune yanlıs yapsın kı.soyle dıyeceksınız o zaman korunsalardı yapmasalrdı.tabıkı orası ole ama yapılan bır hata sonucu bır kaza yada yanlıs sonucu o olayı daha da ılerıye suruklemenın manası yok.

ozaman o adamla cinsellik yaşamayacaktı madem hazır değilmiş..ne işine bebek yapmak yorum istemiş benimde yorumum bu...arkadaşlar çok güzel örneklemiş ne rahat ya yap yap sonrada aldır neden aldırıyorsun okulum var Allah çok büyük ozaman okulunu bitir mesleğini eline al paranı kazan çocuk sahip olma yetisine gel sonra istediğini yap...

nerden başlasam nasıl anlatsam,, 3 yıllık bi birlikteliğim var. aynı evi paylaşıyoruz. evli değiliz. okulumun son senesi evlilik hazırlıkları içindeyiz. herşey çok güzel evimizi paylaşıyoruz birlikte uyuyoruz yemek yiyoruz evcil havanlarımızla oynuyoruz vs mutlu bi birlikteliğim vardı. eşim çalışıyor ben okula gidip geliyorum günler böyle geçiyorken geçtiğimiz günlerde ben hamile kaldım aileme açamadım durumu okul bitmedi yaş küçük vs hamileliği sonlandırdık. derken eşimin ailesiyle de bu süreçte ipleri kopardık onlardan gerçekten hoşlanmıyorum çünkü o dönemde çirkin şeyler yaşadık. erkek arkadaşım benimle kaldı benim yanımda oldu bi sözüm yok ama maddi olarak durumumuz darlandı. aç kalmadık açık kalmadık da lüksleri kaldırdık ortadan her beğendiğimiz giysiyi alamadık dışardan yiceğimize evde makarna pişirdik ama ölmedik sonuç olarak.
erkek arkadaşım çocukken paranın içine doğmuş her istediği olmuş yediği önünde yemediği arkasında hep pahalı oyuncaklar lüks hayatlar içinde büyümüş ben de gariban bi çocukluk geçirdim. şu an ki durumumuz bana göre güllük gülistanlık ama erkek arkadaşım için mahrumiyetmiş :/
dün mp3 çalar almak istedik erkek arkadaşıma netten bakıyoruz fiyatlarına falan 4 gb olsun radyosu olsun diyordu. bende 70 küsür liraya bir mp3 çalar buldum bunu alalım mı dedim o özelliklere sahip suratı oldu 5 karış tamam dedi uykum geldi benim dedi gitti yattı. bende arkasından gittim noldu falan yok bişey diyo karı gibi tripler falan, var bişey dökül bakalım nolmuş benim aşkıma falan diye suyuna gidiyorum bana dediği "ya ben bu kadar mahrumiyete alışık değilim". dedim allah aşkına neyimiz eksik çok şükür herşeyimiz var diyorum o 300 küsür liralık mp3 istiyomuş bizim alcağımız külüstürmüş millet dalga geçiyomuş allahın gerzekalılarıymış onlar insanlara sahip oldukları pahalı cihazları ile değer biçen beyin yoksunlarıymış bunun farkındaymış ama yine de dokunuyormuş çevresinde böyle insanların olması.iş ortamı hep böyleymiş vs vs ben onu anladığımı söyledim ama bak farkındasın ki 3 kuruşluk insanların lafına göre iş yapıp da onlara prim mi vericeksin kim ne derse desin bu senin hayatın ne bakıcan elaleme falan diye suyuna gidiyorum yok bi afralar tafralar kaprisler regl dönemi kadını gibi. gece uyurken ben sarılıyorum ona, o da kıçını dönüyo falan beni bi ağlama tuttu ne var ne zırlıyosun her morelin bozulduğunda başlıyosun hemen zır zır zır dedi tepem attı benim de ulan ben bebeğimi kaybettim bir kez olsun mızmızlandım mı! erkek adam gibi sahip çıkamadın bi de hala karı gibi o yok bu yok şu yok ben yapmıyorum senin tribini git anan alsın sana ne istiyosan alışık değilmiş miş ben çok alışığım sanki böyle bi hayata ne evim istediğim hayalim gibi oldu ne hamileliğim hayalimdeki gibi, yine de sen kadar zırlamadım ben dedim. ne dedin sen diye doğruldu yerinden istesem anamı da çıkarırım hayatımdan seni de hayret bişey neye bağlıycaksın bunun sonunu istediğin gibi değilmiş ya neye getiriyosun lafı falan filan diye giydirdi o da. o yatağın bi ucuna ben bi ucuna yattık uyuduk sabah işe giderken öptü ama tam bir buzdolabı. bu gün doktora gittim kontrole herşey normal bişey yok döndüm geldim eve bi saat sonra aradı ne soğuk ne sıcak bi sesle bişey varmıymış dedi yokmuş dedim tamam dedi 5 6 saniye sessiz kaldık sonra kapattı telefonu.

ne bu şimdi yani ne yaptım ben de böyle haraketleri hakedecek. evlenmekten uzaklaşıyorum gitgide. iyiki bu mızmızın lafına sözüne kanıp da çocuğu doğurmamışım :( çok mutsuzum.:14:

bi önceki konunu da az çok biliyorum. inan bebeğinin gitmesine çok üzüldüm. ama ben senin yerinde olsam mutlu bi evlilik olmadan bebek sahibi olmayı aklıma getirmezdim. sevgilinin tavrı belki de pişmanlıktan. yani seni suçlaması mp3 konusu filan bi yerde hıncını çıkarma yöntemi diye düşünüyorum ki sen de aynı şekilde normalde takmadığın şeylere takılarak aynısını yapıyosun sanırım. ortada bi kürtaj var evet ama birbirinizi suçlamayın bunun için ve eski normal hayatınıza geri dönün. ne kadar vicdan azabı çekseniz de dile getirmeyin. evlilik konusunda da acele etmeden anın tadını çıkararak yaşayın derim.

ozaman o adamla cinsellik yaşamayacaktı madem hazır değilmiş..ne işine bebek yapmak yorum istemiş benimde yorumum bu...arkadaşlar çok güzel örneklemiş ne rahat ya yap yap sonrada aldır neden aldırıyorsun okulum var Allah çok büyük ozaman okulunu bitir mesleğini eline al paranı kazan çocuk sahip olma yetisine gel sonra istediğini yap...

biriyle cinsellik yasamak evlilige hazır olmakmı anlamına gelıyor.burası turkıye sonucta dıyeceksınız kı turkıye de de bu seyler artık yasanabılıyor.pekı soyle dusunun konu sahıbı cocugu dogursaydı adam ıstemıcektı belkıde ayrılıcaklardı.okulunu bırakıp calısmak zorunda kalıcaktıkı unıversıte mezunları bıle ıssız gezerken maddı olarak kendıne ve bebegıne nasıl bır hayat sunabılıcektı.aılesı ve cevresı tarafından dıslanıcaktı belkıde.belkı kendı de bakamayıp terkedıcektı bebegını.bu sekılde bır cocuk dunyaya getrmek daha mantıklıysa dıyecek bır seyım yok benım.cınsellık anlamında bunları erken yasaması sadece kendısını ılgılendırır herkesın hayata bakısı gorurusu cok farklı bu kımseyı ılgılendırmez kı.yoksa konu sahıbının erkek arkadsının bunca zaman ıcınde evlılık adına bır adım atması gerektıgını bende dusunuyorum.ılıskılerının cıddı boyutlarda olmadıgını da dusunuyorum.ama kısılerın kabullenıs ve yasayıs sekıllerı.

Konu sahibi "yaparım yaparım aldırırım, kime ne?" gibi bir şey söylemiyor ki... Evli bir kadın aynı şeyleri anlatsa bu yorumlar çok daha anlayışlı olurdu. Birlikte yaşadığı için "vurun abalıya".

biriyle cinsellik yasamak evlilige hazır olmakmı anlamına gelıyor.burası turkıye sonucta dıyeceksınız kı turkıye de de bu seyler artık yasanabılıyor.pekı soyle dusunun konu sahıbı cocugu dogursaydı adam ıstemıcektı belkıde ayrılıcaklardı.okulunu bırakıp calısmak zorunda kalıcaktıkı unıversıte mezunları bıle ıssız gezerken maddı olarak kendıne ve bebegıne nasıl bır hayat sunabılıcektı.aılesı ve cevresı tarafından dıslanıcaktı belkıde.belkı kendı de bakamayıp terkedıcektı bebegını.bu sekılde bır cocuk dunyaya getrmek daha mantıklıysa dıyecek bır seyım yok benım.cınsellık anlamında bunları erken yasaması sadece kendısını ılgılendırır herkesın hayata bakısı gorurusu cok farklı bu kımseyı ılgılendırmez kı.yoksa konu sahıbının erkek arkadsının bunca zaman ıcınde evlılık adına bır adım atması gerektıgını bende dusunuyorum.ılıskılerının cıddı boyutlarda olmadıgını da dusunuyorum.ama kısılerın kabullenıs ve yasayıs sekıllerı.

kendine güvenmiyo neden bebek yapıyor..banane ya allam nekadar kötü insanalr varkendi egoistliği yüzünde minicik bebeği aldıran ufff düşünmesi bile kötü:43::45:valla nedersen de ben sonuca bakarım..bu kızın ailesi nerede hem..?

kendine güvenmiyo neden bebek yapıyor..banane ya allam nekadar kötü insanalr varkendi egoistliği yüzünde minicik bebeği aldıran ufff düşünmesi bile kötü:43::45:valla nedersen de ben sonuca bakarım..bu kızın ailesi nerede hem..?

sonucta bu sekılde bırlıkte yasamaları aılenının bu konuyu tasvıp edıp etmemesı sıze ne kadar ılgınc gelıyor.aılesının bılmedıgını belırtmıs zaten.aılesı napsın ıstıyorsunuz namus davasınamı dondursun bu olayı toremı yapsın ne yapsın alla alla.

evl, kadına 2 kez kızardım:47:

Ben de kürtaj taraftarı bir insan değilim ama bebeğini aldırmak da kimseyi mutlu etmez diye düşünüyorum. Şu ya da bu şekilde o insan bu kararı vermiş, Allah kimseyi bu kararı vermeye zorlamasın. Demek istediğim; hepimizin doğruları-yanlışları, sevapları-günahları var. Başka bir soru sorulmuşken dönüp dönüp kişiye aynı noktadan vurmak, yargılamak bana çok acımasızca geliyor. Yargılamak kolay ama Allah bile yargıda-ceza vermede acele etmezken biz kim oluyoruz da iki satır yazıdan insanları kınıyoruz?

her ne kadar bazı yaptıklarına iyi yapmışsın diyemesem de şunu itiraf etmeliim ki ikna edici ve mantıklı bir konuşma üslubun var.yani yanlış birşey savunsan bile ''aa doğru yaaa'' dedirtebilirsin.birşey sormak istiyorum.erkek arkadaşın parayı tercih etmesi konusu nedir?ailesi seni istemedi de para musluğunu mu kıstılar?nedir bu iş?burclarınız nedir bu arada?

çok tatlı bi yorum geldi bana :) burçlar nerden çıktı :) o boğa ben ikizler :) şimdi durum şu. biz sorgulamadan kalıp fikirler edinmeye alışmış bir milletiz. efendim bu bu bu yanlış bu bu bu doğrudur diye ezberletirler bizde tamam o halde der geçeriz. ama gerçek bu değil ki. doğruların içinde yanlışlar yanlışların içinde doğrular var. bazı doğru bilinenler belli şartlar altında yanlış bazı yanlışlar da belli koşullar altında doğruluk taşıyabiliyorlar. ben olanı biteni söylüyorum. bir de ifade edebiliyorum kendimi rahat bir şekilde. çünkü beni insanlar yargılamadan önce kendi içimde kurduğum bir mahkeme beni defalarca yargılar ve bende savunmamı yaparım.
erkek arkadaşım çok zengin bir ailede büyümüş. fazlaca zengin. ama çok sorunlu bi çocukluktan geçmiş. pek bişey öğretmemişler yani. para var huzur yok hesabı. ailesi bize çok destek çıktı evimizi kurarken. ne istersek aldılar ne istersek yaptılar vs vs har vurduk harman savurduk yedik içtik güldük eğlendik hep beraber ama işler bi noktada canımı sıktı çünkü üzerimizde çok fazla hakimiyet kurmaya başlandı. hep söylerim borç alan emir alır. o hesaba döndü. hoşuma gitmiyor bu durum. para için böyle şeylerden hoşlanmıyorum. ben kendi aileme bile bu kadar hakimiyet kurdurtmadım üzerimde. mesafe koyduk araya. ben görüşmeyi kestim o sıralarda olumsuz durumlar gelişti erkek arkadaşım da görüşmeyi kesti. durum böyle olunca kendi kendimize yetiyoruz ama aaa teleskop alalım mıııı gibi cümleler kuramaz olduk. (34 tlye 100 tlye falan var teleskop milyarlıklardan bahsetmiyorum o kadar da değil :P) durum bu yani. bişey alıncak bi ödeme yapılcak ay sonunu bekleyeceğiz mesela. bana göre bi sorun yok. ona göre var işte. o herşey pat pat pat olur diye biliyordu. olmuyomuş ama. onu görüyor öğreniyor.

Okul bitsin boşanırsınız pardon ayrılırsınız siz açık net.

ozaman o adamla cinsellik yaşamayacaktı madem hazır değilmiş..ne işine bebek yapmak yorum istemiş benimde yorumum bu...arkadaşlar çok güzel örneklemiş ne rahat ya yap yap sonrada aldır neden aldırıyorsun okulum var Allah çok büyük ozaman okulunu bitir mesleğini eline al paranı kazan çocuk sahip olma yetisine gel sonra istediğini yap...[/QUOTE

cinsellik sadece üremek için mi yaşanır? memeli hayvanların bir kısmı (yanlış olmasın emin değilim ama yunus balıkları örneğin) cinselliği sadece üremek için yaşamazlar. insanlar da daha kompleks canlılar olduğuna göre? sonuç olarak şuraya bağlayacağım, cinselliği sadece üremek için kullanmayan bir türüz. yaşım cinsellik yaşamak için uygun bir yaş. biyolojik ve psikolojik olarak da buna hazır olduğum bir dönemdeyim. ama anne olmak için sadece fizyolojik olarak hazırım. başka hiçbir şeyim uygun değil.

Son düzenleme:
merhaba,söylediklerin arasında çelişki yok m sence de?

saray avlusunda yaşamıyorum. hayalimdeki eve sahip değilim. kaç kişi istediği şartlardaki evde yaşıyor? fakat bu benim onunla mutlu bir birliktelik yaşamama engel değil işte. evet hayal ettiğim gibi değil ama ben çöplükte de yaşarım onunla ve ızdırap çekmem. ilk bebeğimi aldırmak zorunda kalacağım aklımın en ucundaki kıyısından bile geçmezdi. aldırdım. o da istediğim gibi gitmedi. ama yine bu onunla birlikte olmaktan mutsuz olduğum anlamına gelmez. zaten onunla yaşamanın negatif tarafı kabardığı anda giderim niye gitmeyeyim ki? onun suçu da değil. hamile kalacağımı tahmin etmiyodu o da. ben yaşanan her olumsuzluğa rağmen bir ızdırap çekmedim doğrudan onunla ilgili ya da ilişkimizle ilgili. hayalimdeki gibi yürümedi işler. o ve ya bu sebeple. ama bunlardan onu suçlayamam. ben evim istediğim gibi değil hamileliğimin içine ettik derken "ben de birşeylere göğüs geriyorum sen de dayan güçlü ol diren" demek istiyorum orda. "seninle yaşamak bir cehennem" demiyorum.

Evlilik dışı cinselliğe karşı değilim. İki tarafta birbirini seviyorsa olabilir gözüyle bakıyorum. Fakat benim her zaman korkum hamile kalmaktır. Olur ya bu işler şans işi. Mesela şimdiki şartlarım belli.
Bir erkek arkadaşım olsa ilişkiye girsem, hamile kalsam aldırmak zorunda kalırım. Çünkü sizin de dediğiniz gibi opsiyonlarım yeterli değil.O yüzden sevdiğimle bu ilişkiyi yaşamak da istemem. Korkarım. Büyük sorumluluk çünkü.
Ve siz, opsiyonlarınız yeterli olmadığı halde böyle bir ilişki içine neden girdiniz ? Yani ben şunu savunuyorum.
İnsanlar akıllarını, işlerini,imkanlarını ellerine aldıklarında en son nokta cinsellik olmalı diye düşünüyorum.
İşte böyle bir cinsel ilişkiye karşı değilim ben. Cinsel ilişkinin sonunda gelen sorumlulukları alabilecek gücü olanlar bunu yaşasın.
Yani bilmiyorum. Kusura bakmayın. Yadırgamak gibi değil. Ama bence sizin hatanız bu.
Bir bayan hamile kaldığında, adam onu kolundan tutup nikah günü almaya gitmiyorsa, aldırmayı seçenek dışı bırakıp, doğurmanızı istemiyorsa o adamdan hayır geleceğine inanmıyorum. Hamileyken okul biter, başlarım maddi imkanlara... Kusura bakmasın kimse.
Maddi immkanları olmayan insanların cinsellik, aynı evde yaşama gibi sorumlulukları almasına aklım ermiyor.
Ama olan olmuş. Böyle bir adamı sevmeye devam edebiliyor musunuz ? Evlenseniz bile yürüyeceğine inanıyor musunuz ?

allah allah... bu senaryoları nerden yazıp çizip başrolünde de beni oynatıyorsunuz acaba? ben öyle birşey dedim mi? hamile kaldığımı duyunca erkek arkadaşımın ödü koptu tuttu kolumdan hastaneye götürdü mü dedim acaba? klasik hikayelerinizi kabuslarınızı bir kenara bırakın rica ediyorum.

allah allah... bu senaryoları nerden yazıp çizip başrolünde de beni oynatıyorsunuz acaba? ben öyle birşey dedim mi? hamile kaldığımı duyunca erkek arkadaşımın ödü koptu tuttu kolumdan hastaneye götürdü mü dedim acaba? klasik hikayelerinizi kabuslarınızı bir kenara bırakın rica ediyorum.

İlk öncelikle, ALLAH ALLAH filan. Bu tarz tafralı konuşmayın bence.
Sinirinizi bir kenara bırakıp okursanız, erkek arkadaşınızın kolundan tutup hastaneye aldırmaya götürdüğünü zaten söylemediğimi, sizin olmayan bir cümleyi kendi kafanızda yanlış ürettiğinizi fark edeceksiniz.
Benim dediğim, kolunuzdan tutup nikah günü almaya götürmesi gerektiğiydi. Seven, gerçekten değer veren adamın yapması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. "Her ne olursa olsun"

sosyal hayata girip para kazanmaya gücü cesareti eğitimi veya inancı olmayan, kendi ayakları üzerinde maddi ve manevi olarak duramayacak, çevre baskısı altında ezilebilecek olan, ailesinin yargıları nedeniyle ailesinden kopabilecek olan, hayattaki en büyük engeli başkalarından çok kendisi olan vs. biriyle eğitimli/eğitimsiz hayatın sillesini yediğinde devrilmeyecek maddi manevi gücü kendinde bulan, kendi kararlarını kendi verebilen, sığınmacı zihniyette yaşamayan vs. birinin evlilik öncesi cinsel ilişki yaşaması arasında dağlar kadar fark vardır. bir taraf 10 yıl dayak yese, nikahı olmadığı çocuğu olduğu veya bakire olmadığı için başkaldırmayan biri olurken (ki bu kişiler çoğunlukla resmi nikahları olsa bile baş kaldıramıyor. bir de nikahsız olunca... iş yokuşa gidiyor.) diğer taraf ayrılıp işe girip hayatını güzelce devam ettirebilir. bir taraf zarar görürken diğer taraf ilişkisini yaşamış ve ayrılmış olur.

bu yüzden konu sahibinin vahvahlanacak bir durumu yok. cinsellik veya ilişkisi konusunda yardıma ihtiyacı yok. yardıma ihtiyacı olduğu konu kendisinin de belirttiği şeyler zaten.

konu sahibi konumu ve kafası itibariyle vahvahçılardan daha aciz bir durumda hiç değil. ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında.
insanların kendilerinde vahvahlanacak onca şeyleri varken milletin kürtajına yatağına vahvah yapıyor. ben de bu zihniyetleri vahvahlıyorum.

herkes pek namuslu, pek içi dışı bir, pek nurlu pek mikemmel pek bi şahane, bi konu sahibi kaldı. tey tey...

çok katılıyorum.

İlk öncelikle, ALLAH ALLAH filan. Bu tarz tafralı konuşmayın bence.
Sinirinizi bir kenara bırakıp okursanız, erkek arkadaşınızın kolundan tutup hastaneye aldırmaya götürdüğünü zaten söylemediğimi, sizin olmayan bir cümleyi kendi kafanızda yanlış ürettiğinizi fark edeceksiniz.
Benim dediğim, kolunuzdan tutup nikah günü almaya götürmesi gerektiğiydi. Seven, gerçekten değer veren adamın yapması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. "Her ne olursa olsun"

peki bunu yapmadığını ne biliyorsun? yada ne tepki verdiğini biliyor musun? bilmiyorsun.

ulan ben bebeğimi kaybettim bir kez olsun mızmızlandım mı! erkek adam gibi sahip çıkamadın bi de hala karı gibi o yok bu yok şu yok ben yapmıyorum senin tribini git anan alsın sana ne istiyosan alışık değilmiş miş ben çok alışığım sanki böyle bi hayata ne evim istediğim hayalim gibi oldu ne hamileliğim hayalimdeki gibi, yine de sen kadar zırlamadım ben dedim. ne dedin sen diye doğruldu yerinden istesem anamı da çıkarırım hayatımdan seni de hayret bişey neye bağlıycaksın bunun sonunu istediğin gibi değilmiş ya neye getiriyosun lafı falan filan diye giydirdi o da.

Ben buradan çıkardım şahsen yapmadığını. Özellikle kırmızılı yer. Sen kendin söylemişsin.
Benim gördüğüm adam, senin iç dünyandan bir haber hala mızmızlanan onu bunu isteyen küçük bir erkek çocuğu.
Benim dediğim karakter ise, olgun sözünü geçirebilen seven bir erkek.

çok tatlı bi yorum geldi bana :) burçlar nerden çıktı :) o boğa ben ikizler :) şimdi durum şu. biz sorgulamadan kalıp fikirler edinmeye alışmış bir milletiz. efendim bu bu bu yanlış bu bu bu doğrudur diye ezberletirler bizde tamam o halde der geçeriz. ama gerçek bu değil ki. doğruların içinde yanlışlar yanlışların içinde doğrular var. bazı doğru bilinenler belli şartlar altında yanlış bazı yanlışlar da belli koşullar altında doğruluk taşıyabiliyorlar. ben olanı biteni söylüyorum. bir de ifade edebiliyorum kendimi rahat bir şekilde. çünkü beni insanlar yargılamadan önce kendi içimde kurduğum bir mahkeme beni defalarca yargılar ve bende savunmamı yaparım.
erkek arkadaşım çok zengin bir ailede büyümüş. fazlaca zengin. ama çok sorunlu bi çocukluktan geçmiş. pek bişey öğretmemişler yani. para var huzur yok hesabı. ailesi bize çok destek çıktı evimizi kurarken. ne istersek aldılar ne istersek yaptılar vs vs har vurduk harman savurduk yedik içtik güldük eğlendik hep beraber ama işler bi noktada canımı sıktı çünkü üzerimizde çok fazla hakimiyet kurmaya başlandı. hep söylerim borç alan emir alır. o hesaba döndü. hoşuma gitmiyor bu durum. para için böyle şeylerden hoşlanmıyorum. ben kendi aileme bile bu kadar hakimiyet kurdurtmadım üzerimde. mesafe koyduk araya. ben görüşmeyi kestim o sıralarda olumsuz durumlar gelişti erkek arkadaşım da görüşmeyi kesti. durum böyle olunca kendi kendimize yetiyoruz ama aaa teleskop alalım mıııı gibi cümleler kuramaz olduk. (34 tlye 100 tlye falan var teleskop milyarlıklardan bahsetmiyorum o kadar da değil :P) durum bu yani. bişey alıncak bi ödeme yapılcak ay sonunu bekleyeceğiz mesela. bana göre bi sorun yok. ona göre var işte. o herşey pat pat pat olur diye biliyordu. olmuyomuş ama. onu görüyor öğreniyor.
baktım burada mahkeme kurulmuş,hatta yargısız infaz başlamış konuyu değiştireyim dedim.sıktıydı:27:ya ben biraz konudan konuya atlayan biriyim de aslında ondan:37:belliydi senin ikizler olduğun.yahu arkadaş siz ikizler kadınları pek bi yamansınız.çok arkadaşım var.yani mantıklısınız siz anacım.ama bebişinden vazgeçmeni yine de sevmedim.onun zamanı oymuş ki o zaman gelmiş.bi sınavdı o sana.sevgilinin ailesi zengin.hem sevgilin size sahip çıkmış evlenmek istemiş.ama sen okul da okul.okuycaksın tabi ama ikizler herşeyin üstesinden gelirdi.güzel bi düğün, zaten ev var.bi şeyler yapardın.neyse artık olan olmuş.hayırlısı.

merak ettiğim sevgilinizin yaşı küçükmü ?
ya çok küçük hayatı öğrenememiş hala laylaylom olsun istiyor , birden maddi gücü elinden alınınca çatacak yer arayıp size çatıyor, başka bahanelerle,
yada çok rahat büyüdüğü için yeri gelince geçim sıkıntısının ne olduğunu öğrenemediği için en ufak parasızlık ona çok büyük bi mesele gibi geliyor saldırganlaşıyor, egolarını tatmin edemiyor, bunu nerden çıkardınız dersen de insanların elinde ki mp3ün fiyatına göre ne diyeceği ne tepki göstereceğini önemsemesinden .

siz bebeğinizi kaybetmişsiniz okulunuz bitecek bir an önce bunları halledip hızlı şekilde evlenmenin yollarını aramalı gönlünüzü hoş tutmalıydı , sizin müsrifliğinizden para sıkıntısı çekse tmm dersin tribinde haklıydı bencillik ediyorum dersin ama ortada hiç bişy yok , üstüne üstüne gelipte hemen zırlıyosun felan demesi çok yanlış , biraz ağırlığını koy arkadaşım , kendini ezdirme biraz büyüsün evlenince de kıymetini bilsin , KENDİ DEĞERİNİN FARKINA VAR ,ÇOK ŞIMARTMA BENCE !
beraber yaşarken bunların olacağını oda bilmeliydi , o stresi kaybın acısını o da çekmeli sen ne kendini yiyosun boşver üzülme

ablacım mesaj kutun dolmuş gene:)

Back
X