• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

öperim tabii yarencim, nasılsın? evet öyle oldu tombisim girmiyor sanırım tatil vs ugrasıp gidiyor, bnmde şimdiye çoktan ideal kiloma sağlıkla düşmüş olmam lazımdı, ama nerde agzımız boş durmadı:D tatilden sonra oralar ıssız geldi değil mi?:(( kıyamam canım ya:(( kilolar gitmişti tabii, sen artık rahatsın darısı başımıza=)

Tatil dönüsü ne kadar iyi olunursa bende o kadar iyiyim iste :25: simdiden ailemi cok özledim. Saglik olsun canim benimde verdigim kilolarin 2 kilosu geri geldi tatildeyken yine bi spor felan bisiler yapmam lazim. Hemde nasil issiz cekilecek biyer deil ya offf canim patliyor burdaaa. Sen neler yaptin canim tatile felan gittinizmi gerci bebisle zor olur ama gidenler oluyor yinede.. Sende yavas yavas verirsin be canim sikma canini...

Kizlar merhaba nasilsiniz? Nerelerdesiniz??? Ben de pek ugrayamadim malesef. Keyifler yerindedir umarim:) dun tarti gunumuzdu ama kimse bildirmemis. Ben yazayim 57.4 olmusum:) cok yavas gidiyo ama gidiyoooo:)
Burda bugun hava kapali. Ruzgar var. ozlemisim bu havalari...

Tropoli canım olculerim: 84- 64- 94 müs. ölctüm sonunda:) kalcadan alip goguslere verdik mi olacak aslinda ama:) senin olculer ne canım?

Kizlar merhaba nasilsiniz? Nerelerdesiniz??? Ben de pek ugrayamadim malesef. Keyifler yerindedir umarim:) dun tarti gunumuzdu ama kimse bildirmemis. Ben yazayim 57.4 olmusum:) cok yavas gidiyo ama gidiyoooo:)
Burda bugun hava kapali. Ruzgar var. ozlemisim bu havalari...

Tropoli canım olculerim: 84- 64- 94 müs. ölctüm sonunda:) kalcadan alip goguslere verdik mi olacak aslinda ama:) senin olculer ne canım?

excity maşALLAH 4 lemişsin ölçüleri tabi senin boy daha uzun olduğu için daha orantılı duruyorsundur.benimkileri okuyunca şok geçirebilirsiniz ama yazayım 89,5-68-99 :))) ay inanamıyorum.işin tuhafı gögüslerim neredeyse 90 ama hiçte öyle görünmüyor.kalça büyük olduğu için belim iyice ince görünüyor.toplamda aç karnına belimde 3 santim gibi bir incelme oluyor.1,5 santim küçüldüm ama sanki çok yumuşadım.bildiğiniz pamuk helva kıvamındayım.

az önce kalktım resimlerimi çektim :)) cesaretimi toplarsam yada sizlerde başlarınızın olmadığı resimler paylaşırsanız bende resimi ekleyebilirim :)))

excity maşALLAH 4 lemişsin ölçüleri tabi senin boy daha uzun olduğu için daha orantılı duruyorsundur.benimkileri okuyunca şok geçirebilirsiniz ama yazayım 89,5-68-99 :))) ay inanamıyorum.işin tuhafı gögüslerim neredeyse 90 ama hiçte öyle görünmüyor.kalça büyük olduğu için belim iyice ince görünüyor.toplamda aç karnına belimde 3 santim gibi bir incelme oluyor.1,5 santim küçüldüm ama sanki çok yumuşadım.bildiğiniz pamuk helva kıvamındayım.

Evet canım dortlemisim:) ben sabah olctum ac karnina:) gogusle kalca degismez de bel degisebilir tabi:1: ben hileli mi olctum yoksam:) ama ac karnina tartilin dediklerine gore ac karnina olculmemiz gerekmez mi:))

Canim benim de belim ince duruyo kalca biraz genis oldugundan herhalde;) ve goguslerim sanki kuculdu kilo verince:) canım goguslerin tam kivaminda masallah. Kiymetini bil.
Benim ilk gogusler gidiyo zayiflayinca:(

Canim 90-60-90a yakiniz aslinda:) kalcalar gitse bide;) benim bacaklar da ayni olcude kalin malesef. Sanirsam kilomdan fazla gosteriyorum.
Ucuklarim var canım gecsin foto koyucam ben albume. Sen de koy canım ben de merak ediyorum. Haberlesip Bakariz sonra da sileriz:)

....................

Eklentiler

• $090720129067.webp
    $090720129067.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $090720129069.webp
    $090720129069.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bunlardan belli olmuyor ki kuzum! Sen canli kanli resim koy:) soyle gozumuz gonlumuz senlensin hem;)

kızlar nasılsınız? minik prens bu ara pek huzursuz benimde kalkıp yazmaya mecalim olmuyor iyice bitkin oldum, çok iyi maşallah kzılar ölçüleriniz tripolicm tam balık hatunsun maşAllah, excitycim seninde ölçülern çok hoş, ideale yakınsın:) tabii boy olunca, sea 44 cüm sen nasılsın canım? peki sen ozay 37 barıscım:) öpüyorum hepinizi keyifler umarım yerindedr

Tatil dönüsü ne kadar iyi olunursa bende o kadar iyiyim iste :25: simdiden ailemi cok özledim. Saglik olsun canim benimde verdigim kilolarin 2 kilosu geri geldi tatildeyken yine bi spor felan bisiler yapmam lazim. Hemde nasil issiz cekilecek biyer deil ya offf canim patliyor burdaaa. Sen neler yaptin canim tatile felan gittinizmi gerci bebisle zor olur ama gidenler oluyor yinede.. Sende yavas yavas verirsin be canim sikma canini.

bebişle çok zor oluyor gerçekten haklısın yarencim bu aralarda çok hzurusuz sürekli ağlıyoruz ve bagırıyoruz bu saat oldu yeni uyutabldm, olsun canım 2 kilocuk dönmüş sadece bende de 2 kg fazla olsa ne kadae sevnrdm ama olmuyor gram garm az az gidiyor bi kere motivasyonum bozulunca bi daha toparlıyamadım:D canım istersen blog vs yap hem bizde takip ederz ordaki yalnızlığı bir parca olsun gtmş olur ne dersn?

evet evet en sonunda tartıldım ve çok neşelendim.zaten kilo verdiğimin farkındaydım 55 kilo olmuşum hatta biraz eksik ama 55 olarak yuvarladım.su içmeye ve nutellayı özlemeye devam :))

merhabalar herkeseee
bencede madsad motivasyon gittimi gidiyor diyette bende bıraktım sayılır yine dikkat etmeye çalışıyorum ama yiyorum yanii ama çok şükür 59 oldum hamile kaldığımdada 57kiloydum zaten 2- 3 kilo daha versem süper olacak.. artık ramazana oruçla verebilirizz inşallahh:)

evet evet en sonunda tartıldım ve çok neşelendim.zaten kilo verdiğimin farkındaydım 55 kilo olmuşum hatta biraz eksik ama 55 olarak yuvarladım.su içmeye ve nutellayı özlemeye devam :))

canım sonunda tratılabilmene çok sevindim nutellayı bnde özlüyorum:D ama bol su içmeyi bir türlü beceremiyorum

merhabalar herkeseee
bencede madsad motivasyon gittimi gidiyor diyette bende bıraktım sayılır yine dikkat etmeye çalışıyorum ama yiyorum yanii ama çok şükür 59 oldum hamile kaldığımdada 57kiloydum zaten 2- 3 kilo daha versem süper olacak.. artık ramazana oruçla verebilirizz inşallahh:)

canım seni de tebrik ediyoruz:) birşeycik kalmamış benimde 2-3 kilıcugum kalsaydı baya mutlu olurdum suan:) ramazanda verebilirz diye ümitliyim bende:) ama bazen komsulardan ikramlar geliyor iftar için çeşit çeşit tatlılar tamda kan sekerimiz düşmüş:D onlarda nasıl kaçıcaz bilmiyorum:DD hesaplamalarıma göre ağustos sonuna kadar dikktale gidersem hedefmdeki kiloya giriş yapmış olucam ama çok azim lazım:) oda her zaman olmuyor, epey motivasyonumu kaybettm şimdiye hedef kiloma ulaşmış olmam lazımdı:( yesek yesekde hiç kilo almasak ne güzel olurdu:)

canım seni de tebrik ediyoruz:) birşeycik kalmamış benimde 2-3 kilıcugum kalsaydı baya mutlu olurdum suan:) ramazanda verebilirz diye ümitliyim bende:) ama bazen komsulardan ikramlar geliyor iftar için çeşit çeşit tatlılar tamda kan sekerimiz düşmüş:D onlarda nasıl kaçıcaz bilmiyorum:DD hesaplamalarıma göre ağustos sonuna kadar dikktale gidersem hedefmdeki kiloya giriş yapmış olucam ama çok azim lazım:) oda her zaman olmuyor, epey motivasyonumu kaybettm şimdiye hedef kiloma ulaşmış olmam lazımdı:( yesek yesekde hiç kilo almasak ne güzel olurdu:)

bencede yaa çok güzel olurdu ama işte.. komşu ikramı haricinde akşama kadar bütün yemekler gözünün önünde uçar akşama çeşitler artar ohh ohh oh yemede dur bakalım.. suya yüklenmeyi planlıyorum iftarda bakalım inşallah hayaller gerçek olurr:))

benim internetimin süresi doluyor yakında İzmir'e döneceğim için bir süre yokum.tatildeyken pek giremem.ama gramları vermeye devam edeceğim inşALLAH.çoğu gitti az kaldı zaten :)

Back
X