• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

afiyt olsun canım 3 top dondurma 1 bardak süt bir ince dilim kepekli ekmek bi porsynda meyve yerine geçiyor, onları eksiltirsin bu şekilde yiyeblrsn demişti bana diyestyen, bugün kü diyet günüm pek başarılı geçti ama başım çok agrıyor neden ki ya az mı yiyorum ondan mı?

havadandır belki baş ağrısı geçmiş olsun.

yok balık kıvamındayım.etim keşke sıkı olsa tam tersi yumuşacağım sporla destekleyip daha sıkı bir vucuda sahip olmayı istiyorum.görüntümü pek orantılı görmemekle birlikte bel inceliğim kalça dolgunluğunun verdiği kum saati görüntüsünü çok seviyorum :) gidecek bu gramlar kaçışları yok.bende kilo verdiğimi fark ettim dondurma kaçamağı yaptım.şimdi telafi etmeliyim.
Canim bizim olculerimiz yakindi ya vucut Tipimiz de oyle.. benim de etlerim yumusacik:( buna bi care bulmamiz lazim:) spor falan biseyler yapmak lazim. Ben eskisehire donunce dusunuyorum spor salonuna yazilmayi:) senelik uyelik istiyor ama yazilmaliyim. Icinde yuzme falan var. bakalim kismet. Bi kere daha niyetlenmistim ama o zaman cok yogundum olmadi:( bu kez yazilsam cok iyi olacak:) sikilasmak icin ne kadar sure spor yapmak lazim?

Bu arada canım ya babam bana sen kilo almissin dedi en son gordugunden beri 2,5 kilo verdim oysaki:)

nasılsınız kızlar?

ben bşr müddet buralarda olmucam, gittiğim yerdede nete giremem sanıyorum bikaç gün içinde tekrar görüşürüz, kendinize iyi bakın diyetlere devam:)) gelince tartılır yine güncelleriz inşAllah listeyii, öpüyorum, Allah a eöanet olun

slm kızlar nasıl gidiyo saglıklı beslenme maratonu
benim hala aklım abur cuburda AMA üstüme olmayan pantolonlarım motive ediyor beni
bir de kızlar tatilde baktım da millet incecik iyi bir hirslandım 2 ay verdim kendime
bayram sonu 2. bir tatil düsünüyoruz okulllar acılmadan önce
2 ayda hedefimi 12 kiloya cıkardm tabi sporu artırdım bugünden itibaren
zaten kilomda fazla oldugu için vermem de çok çok zor olmaz herhalde
su esimde benim motivasyonu bozuyo aslında yok daha erken yok dogum yaptın yok iyisin falan
aslında dalga falan gecse daha mı motive olurdum ne
ayy ne cok yazdım öleee
yani neyse kızlar bu muhabbetin üstüne haydi sea spora öpüldünüzzz

Canim bizim olculerimiz yakindi ya vucut Tipimiz de oyle.. benim de etlerim yumusacik:( buna bi care bulmamiz lazim:) spor falan biseyler yapmak lazim. Ben eskisehire donunce dusunuyorum spor salonuna yazilmayi:) senelik uyelik istiyor ama yazilmaliyim. Icinde yuzme falan var. bakalim kismet. Bi kere daha niyetlenmistim ama o zaman cok yogundum olmadi:( bu kez yazilsam cok iyi olacak:) sikilasmak icin ne kadar sure spor yapmak lazim?

Bu arada canım ya babam bana sen kilo almissin dedi en son gordugunden beri 2,5 kilo verdim oysaki:)
ben daha kararlı bir şekilde sporumu yapıcam inşALLAH.arada boşluyorum ne yazık ki:( excity vala benziyoruz ama sen benden uzunsun :) ben daha önce 1 aylık platesle fark edilir değişmiştim ama düzenli olarak yapmak çok önemli.birde bacak sıkılaştıran hareketlere önem vermeliyiz.burda bayanlara yönelik spor salonu yok sanırım zaten olsada gidip gelmem sorun olur :( benim babam gram alıp versek hemen anlar evde tartıya gerek kalmıyor :)) yaşadığın yerde belediyenin spor salonu yok mu?
nasılsınız kızlar?

ben bşr müddet buralarda olmucam, gittiğim yerdede nete giremem sanıyorum bikaç gün içinde tekrar görüşürüz, kendinize iyi bakın diyetlere devam:)) gelince tartılır yine güncelleriz inşAllah listeyii, öpüyorum, Allah a eöanet olun
mad_sad tatile mi gidiyorsun.güzel vakitler geçirmen dileği ile esenlikle kal.

slm kızlar nasıl gidiyo saglıklı beslenme maratonu
benim hala aklım abur cuburda AMA üstüme olmayan pantolonlarım motive ediyor beni
bir de kızlar tatilde baktım da millet incecik iyi bir hirslandım 2 ay verdim kendime
bayram sonu 2. bir tatil düsünüyoruz okulllar acılmadan önce
2 ayda hedefimi 12 kiloya cıkardm tabi sporu artırdım bugünden itibaren
zaten kilomda fazla oldugu için vermem de çok çok zor olmaz herhalde
su esimde benim motivasyonu bozuyo aslında yok daha erken yok dogum yaptın yok iyisin falan
aslında dalga falan gecse daha mı motive olurdum ne
ayy ne cok yazdım öleee
yani neyse kızlar bu muhabbetin üstüne haydi sea spora öpüldünüzzz

istiyorsan yaparsın kolay gelsin.ben evde yalnız oturdukça hareketsiz kalıyorum amacımı yitiriyorum ne yazık ki.ama sen hırslanmışsın ne güzel başaracağını düşünüyorum.
benim eşimde kilo vermemi istemiyor.kilo verme kararımdan beri eve gelen abur cubur miktarı arttı :) dayanamamda yerim diye düşünüyor ama yaptığım kurnazlıktan haberi yok.alış verişe gittiğimizde al al diyip durdu o fark etmedi ama ben diyet ürünleri aldım :) arada kaçamak yaptığımda müziği açıp dans ediyorum kalori yakıyorum :)))

istiyorsan yaparsın kolay gelsin.ben evde yalnız oturdukça hareketsiz kalıyorum amacımı yitiriyorum ne yazık ki.ama sen hırslanmışsın ne güzel başaracağını düşünüyorum.
benim eşimde kilo vermemi istemiyor.kilo verme kararımdan beri eve gelen abur cubur miktarı arttı :) dayanamamda yerim diye düşünüyor ama yaptığım kurnazlıktan haberi yok.alış verişe gittiğimizde al al diyip durdu o fark etmedi ama ben diyet ürünleri aldım :) arada kaçamak yaptığımda müziği açıp dans ediyorum kalori yakıyorum :)))

Erkekler cok anlayıssız bu konuda tabi bazıları da tersini yapıyo kiloları yüzünden rencide ediyor her türlü motivasyonu bozuyorlar işte
canm emin ol yerimde olsan sende hırslanırsın hayatım boyunca hep zayıftım 38 bedenden 42 bedene geciş bayagı kötü oluyor
allahtan uzun boyluyum yoksa top gibi bir sey olurdum
canm seninn cocuk yok galiba sana tavsiyem ilerde olursa insallah hamileliginde dengeli beslen sonrası sıkıntı oluyor
demişlerdi bana ama nerde yedim de yedim ama artık yok dikkat ediyorm
canım seninde kilon fazla degil azıcık dikkat biraz spor kısa sürede halledersin bence

Canm bakma sen kesin belli oluyordur baban belki dikkat etmemistir
bu arada masallah acayip azimlisin taakip ediyorum seni de insallah amaclarımıza ulasırız

Erkekler cok anlayıssız bu konuda tabi bazıları da tersini yapıyo kiloları yüzünden rencide ediyor her türlü motivasyonu bozuyorlar işte
canm emin ol yerimde olsan sende hırslanırsın hayatım boyunca hep zayıftım 38 bedenden 42 bedene geciş bayagı kötü oluyor
allahtan uzun boyluyum yoksa top gibi bir sey olurdum
canm seninn cocuk yok galiba sana tavsiyem ilerde olursa insallah hamileliginde dengeli beslen sonrası sıkıntı oluyor
demişlerdi bana ama nerde yedim de yedim ama artık yok dikkat ediyorm
canım seninde kilon fazla degil azıcık dikkat biraz spor kısa sürede halledersin bence

eskiden zayıftım.eşimle sevgililik döneminde 40 kiloydum genç kızlığımı çok zayıf olarak geçirdim.evlenirken 45 kiloydum sonrasında 2 yıl içinde 10 kilo aldım.doğum kontrol hapı ve düzensiz beslenme yüzünden.eşim o zamanlarda da seviyordu beni ama hani bir tabir var ya eli avuca gelecek işte sanırım o nedenle kilolarımı seviyor.bende eskiye oranla zayıf olmaktansa balık olmayı tercih ediyorum.bir kaç kilo versem yeter zaten.hedefim imkansız değil.şimdilik evladım yok 4 tane düşüğüm var.ALLAH'ım kimin varsa onlara uzun,sağlıklı ve hayırlı ömür versin.

slm arkadaşlar nasılsınız bugün tartı günümüzdü tartıldım ama tartı dijital değildi 59-60 falan geliyorum işte ama 1 haftadır bıraktım gibi malesef yada bıktım galiba yemek yemek istiyorum yürümek ve spor istemiyorum yani yapmıyorumda zaten ama daha hedefe var durmamak lazım..
bu arada bizim alt kata spor salonu açılıyorrr inşallah bi gaz daha gelirde tekrardan diyete spora başlarımm
öpüyorum sizleriii:32:

kilo verdiğimin farkındayım ama hala tartılma şansım olmadı.bu cuma yine dışarı çıkma fırsatım olabilir.tartı bulma ümidindeyim :))

sevgili arkadaslar nasılsınız? ben geldim yeniden aranızdayım nasıl gidiyor diyetler? bende fazla bi gelişme yok ama sonunda 53de gördüm hamdolsun, umarım arkası gelirde gider şu göbecikler, öptm hepinizi=)

sevgili arkadaslar nasılsınız? ben geldim yeniden aranızdayım nasıl gidiyor diyetler? bende fazla bi gelişme yok ama sonunda 53de gördüm hamdolsun, umarım arkası gelirde gider şu göbecikler, öptm hepinizi=)

hoş geldin.sıcaklardan destek alarak daha iyi kilo veririz.bolca terliyoruz iştah kalmadı.tatlı bayıyor,tuzlu yakıyor :))

hoş geldin.sıcaklardan destek alarak daha iyi kilo veririz.bolca terliyoruz iştah kalmadı.tatlı bayıyor,tuzlu yakıyor :))

ayy canım ya biz burda haşatımız çıktı diye şikayet ediyoruz sizin oralar kasıp kavurur durum böyleyken, Allah kolaylıklar versin cehennemde yakmasın inşAllah

Slm seker nasilsin? Oglusun nasil büyüyor mu benim icin öp onu?? Noldu tombisin konusu patlamis ne yazan var ne eden kendisinden de haber yok herhalde sen neler yapiyosun canim?? Benim tatil bitti döndüm yine alamanyaya can slklntisi buralar offf koca tatili devirdik...

Hrikasın canım bak tatilde kilo da vermissin süper olmus
umarım güzel gecmistir tatilin ben hala haftada ortalama 1 kiloyla gdiyorum daha tabi cok yolum var
topik sensiz sessizdi neyse canlanır yine
bu arada bende cuma zayıflama yarısmasına katıldım
bak o da cok etkili
neyse tatlım tekrar hosgeldin

Slm seker nasilsin? Oglusun nasil büyüyor mu benim icin öp onu?? Noldu tombisin konusu patlamis ne yazan var ne eden kendisinden de haber yok herhalde sen neler yapiyosun canim?? Benim tatil bitti döndüm yine alamanyaya can slklntisi buralar offf koca tatili devirdik...

öperim tabii yarencim, nasılsın? evet öyle oldu tombisim girmiyor sanırım tatil vs ugrasıp gidiyor, bnmde şimdiye çoktan ideal kiloma sağlıkla düşmüş olmam lazımdı, ama nerde agzımız boş durmadı:D tatilden sonra oralar ıssız geldi değil mi?:(( kıyamam canım ya:(( kilolar gitmişti tabii, sen artık rahatsın darısı başımıza=)

Hrikasın canım bak tatilde kilo da vermissin süper olmus
umarım güzel gecmistir tatilin ben hala haftada ortalama 1 kiloyla gdiyorum daha tabi cok yolum var
topik sensiz sessizdi neyse canlanır yine
bu arada bende cuma zayıflama yarısmasına katıldım
bak o da cok etkili
neyse tatlım tekrar hosgeldin

saol tatlım hoşbulduk, evet canım topiğimiz yaz tatiline girince baya boşaldı=) olsun gönüller bir olsun diyoruz, nasıl gidyıor canım cuma zayıflama grubu orada neler yapıyorlar?

Back
X