• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mad_sad ve arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

selam sevgili mad -sad ve diger arkadaslarım
nasıl gidiyo saglıklı beslenme
kızlar ben bu topige ilk yazdığımda yani 6 hafta önce 76.5 kiloydum
burdan aldıgım gücle basladım g ercekten cok etkili oldu cünkü tek eksigim motivasyondu
ayrıca 1.takımda da arkadslardan destek almaya basladım ve gectiğimiz cuma 71 i gördüm
cok mutluyum kızlar hedefime 6-7 kilo kaldı
insaallah o da olacak
neyse uzattım öpüyorum sizi

benim internetimin süresi doluyor yakında İzmir'e döneceğim için bir süre yokum.tatildeyken pek giremem.ama gramları vermeye devam edeceğim inşALLAH.çoğu gitti az kaldı zaten :)

İyi tatiller canım simdiden.. Ben de birkac gune izmirde olacagim:)))

selam sevgili mad -sad ve diger arkadaslarım
nasıl gidiyo saglıklı beslenme
kızlar ben bu topige ilk yazdığımda yani 6 hafta önce 76.5 kiloydum
burdan aldıgım gücle basladım g ercekten cok etkili oldu cünkü tek eksigim motivasyondu
ayrıca 1.takımda da arkadslardan destek almaya basladım ve gectiğimiz cuma 71 i gördüm
cok mutluyum kızlar hedefime 6-7 kilo kaldı
insaallah o da olacak
neyse uzattım öpüyorum sizi

canımm ya çok sevindim:))) harikasın :46::46::46::46: bu alkışlar senin için bende gram gram gidiyor öyle haftada 1 kilo eksilme yok henüz:) 53 gördüm şükür yazmıstım:) :46::46: çok sıkı diyet yapmıyorum biraz porsiyonlarımı azalttım bu yüzden azar azar bi eksilme mevcut:) bugün eski fotocuklarıma bakıp kendimi motive ettim, eski hallime kesin dönüş yapmaya tekrar tekrar karar verdim:) azar azar ilerliyoruz inşAllah geç de olsa güç olmaz:))

bencede yaa çok güzel olurdu ama işte.. komşu ikramı haricinde akşama kadar bütün yemekler gözünün önünde uçar akşama çeşitler artar ohh ohh oh yemede dur bakalım.. suya yüklenmeyi planlıyorum iftarda bakalım inşallah hayaller gerçek olurr:))

suya yüklenme fikri süper canım ben ranazanda 5 ögün yiyorum, böyle sık ama ama az porsiyonlarla beslennce kesinlkle açlık hissetmyrsnz tabii ilk başta biraz zorlanıcaz ama saonra alışıcaz inşAllah böylelikle Allah rızasını kazanarak daha az yemeyide ögrenicez:) Allah oruç tutana mutlaka sabır veriyor, hamdolsun yoksa o kadar nasıl açlığa dayanabilirz

hayırlı ramazanlar arkadaslarım, nasılsınız ilk ramazan günü, ben ilk günden firar ettm regl oldum ufak tefek tatlı atıştırmalarım oldu ama abrtmadım, ramazanda 4 yada 5 ögün yiyerek bol su ile rahat tutabiliyorum, bı şekilde kilo vermeyide hızlandırırım inşAllah karr verdm ramazan sonuna kadr hiç tartılmıcam umarım ramazan ayının sonunda tartı 50 gösterir:) bende az yemeye alışırım:) öpüyorm hepinizi

hayırlı ramazanlar arkadaslarım, nasılsınız ilk ramazan günü, ben ilk günden firar ettm regl oldum ufak tefek tatlı atıştırmalarım oldu ama abrtmadım, ramazanda 4 yada 5 ögün yiyerek bol su ile rahat tutabiliyorum, bı şekilde kilo vermeyide hızlandırırım inşAllah karr verdm ramazan sonuna kadr hiç tartılmıcam umarım ramazan ayının sonunda tartı 50 gösterir:) bende az yemeye alışırım:) öpüyorm hepinizi

hayırlı ramazanlar hepinize.. bende dikkat etmeye çalıştım bugun madsad bakalım bundan sonrası nasıl gidecek
haydi herkese kolay gelsin

Kizlar nasilsiniz?? Ooo bayadir kimse gelmemis?? Nasil gidiyo ramazanda dietler??? Ben izmirdeyim burasi acayip sicak!!!
Kizlar hepinizi opuyorum.
Tesekkurler madsadcim tatil super!!

İyi tatiller canım simdiden.. Ben de birkac gune izmirde olacagim:)))
teşekkürler tatilden henüz bir şey anlamadım hem ramazan hem çok sıcak.havalar serinlesin istiyorum geldiğimden beri isyandayım :)) Libya'da evden çıkmıyordum sıcağı görmüyordum ama burası başka kapı pencere açıyoruz ateş atıyor sanki:52: nemde yüksek olunca hissediln sıcaklıklar dahada fena.
aa canım tryeye mi geliyorsun sana keyifli tatiller diliyoruz bol bol eğlen=)
inşALLAH ramazandan sonra eğlenirim.oruç tuttuğum için düzenli beslenmem kalmadı ama sahurda karnımı su ile doyuruyorum umarım verdiğim kiloları geri almadan ramazanı bitirebilirim.sizler nasılsınız.

inşALLAH ramazandan sonra eğlenirim.oruç tuttuğum için düzenli beslenmem kalmadı ama sahurda karnımı su ile doyuruyorum umarım verdiğim kiloları geri almadan ramazanı bitirebilirim.sizler nasılsınız.[/QUOTE]

inşAllah canım;) ramazan biraz etkiliyor insanı, Allah oruçlarımızı kabul etsin inşAllah=)

Kizlar nasilsiniz?? Ooo bayadir kimse gelmemis?? Nasil gidiyo ramazanda dietler??? Ben izmirdeyim burasi acayip sicak!!!
Kizlar hepinizi opuyorum.
Tesekkurler madsadcim tatil super!!

çok güzel o zaman tatlım, bende eli,mden geldiğince dikakt etmeye çalışıyorum ama ramazanda vucud bi duraklama dönemine giriyor, ne canım bişey istiyor, ne elin kolun kalkıyor, umarım güzel sonuçlar alırız:)

kızlar nasılsınız? düzenli beslenme diyet programları nasıl gidiyor ramazanla beraber? kilo kayıplarımız var mı? öpüyorum hepinizi, hayırlı ramazanlar:)

kızlar nasılsınız? düzenli beslenme diyet programları nasıl gidiyor ramazanla beraber? kilo kayıplarımız var mı? öpüyorum hepinizi, hayırlı ramazanlar:)

ne yazık ki ben bu dönemde kilo veremedim.boş bir şişlik var sanki vucudumda.ağırlaştığımı pek sanmıyorum ama ödemim var gibi geliyor bana.izmir çok sıcak hala.havalar serinlesin biraz ve tabi ramazan bitsin koşuya başlamayı düşünüyorum.sizler nasılsınız?

kimseler uğramaz olmuş buralara.ramazanda geri aldığım kiloları azıcık geri verdim.56,400 hiçte fena değil :)

Kizlar selam.. Kimsecikler yok burda da:(( ben hala kilo veremedim:(( ama destek kuvvet de kayip napiyim???

Back
X