- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Ben öğretmenim eşim gıda mühendisi ilk tanıştığımız da eşim ıssız sayilrdi.evkenledigimizde ise ilk aylar issizdi ne ben ne ailem hiç sorun yapmadık şuan ise maaşı benimkinden çok.esim benim bütün ihtiyaçlarımi karşılar.onemli olan anlaşabilmekherkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Sevgilisinin imkansızlıktan değil de keyfi olarak okumadığını anımsıyorum. Eğer yanılıyorsam konu sahibi kusura bakmasın. Bence kendisi de hatasının farkında ama aksi yönde ikna olmak istiyor. İsterse 100 konu açsın alacağı cevaplar aşağı yukarı aynı olacak, görünen köy kılavuz istemezKesinlikle. Sporla ilgilenen ilk okul mezunu sevgili. Memur kadın. İstemeyen aile. Birbir ayrı. Hatta eski konularda sevgilisi kendini geliştirmesi diye linç yemişti
Ego yapip sizi ezmeye kalkmazsa belki olur.liseyi açıktan bitirmeye çalışıyor
Buradaki durum ayni mi sizce?Ben öğretmenim eşim gıda mühendisi ilk tanıştığımız da eşim ıssız sayilrdi.evkenledigimizde ise ilk aylar issizdi ne ben ne ailem hiç sorun yapmadık şuan ise maaşı benimkinden çok.esim benim bütün ihtiyaçlarımi karşılar.onemli olan anlaşabilmek
Linç yememek için bu konuda imkansızlık diye değiştirdigini düşünüyorum. Yanılmıyorsam da bu konu sahibinin 3. ÜyeliğiSevgilisinin imkansızlıktan değil de keyfi olarak okumadığını anımsıyorum. Eğer yanılıyorsam konu sahibi kusura bakmasın. Bence kendisi de hatasının farkında ama aksi yönde ikna olmak istiyor. İsterse 100 konu açsın alacağı cevaplar aşağı yukarı aynı olacak, görünen köy kılavuz istemez
Offf ne saçma konu ya erkek fazla maaş olunca övünürler ama kadın erkekten fazla maaş alınca olmaz derler niye babanın fabrikaları falanmı var senin adam alnının teriyle para kazanıyor asgari ücret alıyorsa bu onun suçu değil. Umarım aileniz bu zihniyetten kurtulur biranönce. Sizde onların gazına gelip ayrılmazsınız.herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Olmaz, size denk degil, annenizi cildirtmayinliseyi açıktan bitirmeye çalışıyor
Diğer konularda ne vardı ki?Linç yememek için bu konuda imkansızlık diye değiştirdigini düşünüyorum. Yanılmıyorsam da bu konu sahibinin 3. Üyeliği
Ay ben onu kaçırmışım. Bu pandemide spor salonu mu açılır?Bir tarafta kocan zengin olsun aldatsa bile sorun değil diyen bir aile diğer tarafta olmamış düğünün takılarıyla kendine spor salonu açma planları yapan sevgili.
Aileniz de sevgiliniz de sıkıntılı bence düşünce yapısı olarak.
Sizde buraya konu açmanin ötesine gidemeyecek gibi duruyorsunuz.
İkna edilmemiş bir aile varken, pandemi süreci geçer belki olası bir düğünde ama sevgili beyin hayali için olmamış füğünün altınlarını seçmesi samimi gelmedi banaAy ben onu kaçırmışım. Bu pandemide spor salonu mu açılır?
E nasıl olsa geri ödemesi yok aşkım, kur dilediğin kadar hayal. Ölü yatırım gibi birşey şu zamanda spor salonu hem.İkna edilmemiş bir aile varken, pandemlmi süreci geçer belki olası bir düğünde ama, sevgili beyin hayali için olmamış . düğünün altınlarını seçmesi samimi gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?