maaşı eşinden,nişanlısından ya da sevgilisinden yüksek olan var mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben öğretmenim eşim gıda mühendisi ilk tanıştığımız da eşim ıssız sayilrdi.evkenledigimizde ise ilk aylar issizdi ne ben ne ailem hiç sorun yapmadık şuan ise maaşı benimkinden çok.esim benim bütün ihtiyaçlarımi karşılar.onemli olan anlaşabilmek

Bence ailen haklı. Bunu sen sorun yapmasan bile ilerde eşin aşağılık kompleksine kapılarak yapabilir belli olmaz bu. Ayrıca ben kadınların kültürel ve maddi açıdan kendilerine denk kimselerle birliktelik kurmalarindan yanayım. Çevremde bu şekilde çok fazla ilişkilerinde sorun yaşayan insan gördüm. Tabii yine de herkesin kendi seçimi..

Kesinlikle. Sporla ilgilenen ilk okul mezunu sevgili. Memur kadın. İstemeyen aile. Birbir ayrı. Hatta eski konularda sevgilisi kendini geliştirmesi diye linç yemişti
Sevgilisinin imkansızlıktan değil de keyfi olarak okumadığını anımsıyorum. Eğer yanılıyorsam konu sahibi kusura bakmasın. Bence kendisi de hatasının farkında ama aksi yönde ikna olmak istiyor. İsterse 100 konu açsın alacağı cevaplar aşağı yukarı aynı olacak, görünen köy kılavuz istemez

Buradaki durum ayni mi sizce?

Linç yememek için bu konuda imkansızlık diye değiştirdigini düşünüyorum. Yanılmıyorsam da bu konu sahibinin 3. Üyeliği

Offf ne saçma konu ya erkek fazla maaş olunca övünürler ama kadın erkekten fazla maaş alınca olmaz derler niye babanın fabrikaları falanmı var senin adam alnının teriyle para kazanıyor asgari ücret alıyorsa bu onun suçu değil. Umarım aileniz bu zihniyetten kurtulur biranönce. Sizde onların gazına gelip ayrılmazsınız.

Ben sorun ederdim.
Sevgilin ve kendine güvene biliyor musun. Çünkü basta ailen ve etrafındaki herkes bu konuda birseyler söyleyecek. Hem sana karşı hem de arkandan. Düğünde bile konuşurlar. Bunlar önemli değil, biz göğüs gereriz sorun etmem diyorsan devam et

Bir tarafta kocan zengin olsun aldatsa bile sorun değil diyen bir aile diğer tarafta olmamış düğünün takılarıyla kendine spor salonu açma planları yapan sevgili.

Aileniz de sevgiliniz de sıkıntılı bence düşünce yapısı olarak.

Sizde buraya konu açmanin ötesine gidemeyecek gibi duruyorsunuz.

Ay ben onu kaçırmışım. Bu pandemide spor salonu mu açılır?

Universite mezunu olup cok aptal olan sacma sapan seylere inanan saf insanlar da var. Benim uni okumamis arkadasim olmadigi icin direkt karsilastirma yapamayacagim ama yan gelip yatarak sadece sinav haftasi calisarak universite bitirenler var. Turkiyede uni egitimi cok kaliteli degil cogu yerde. Bence lise mezununundan farklari yok. Eger iki yillik iliskiniz varsa ve anlasabiliyorsaniz zekaniz ve olaylara bakis aciniz yakindir. Universite asosyal tipler icin olumlu etki yapar. Sevgiliniz sosyal biriyse zaten buyuk bir eksiklik yok demektir.

nasıl tanıştınız tanışıp arkadaş olduysanız demek ki sizin böyle bir düşünceniz yoktu yani maddi fark statü farkı v.s maddi konu size bağlı ama diğer yaşadığınız durumlar da önemli sizi en iyi siz bilirsiniz.

Ay ben onu kaçırmışım. Bu pandemide spor salonu mu açılır?
İkna edilmemiş bir aile varken, pandemi süreci geçer belki olası bir düğünde ama sevgili beyin hayali için olmamış füğünün altınlarını seçmesi samimi gelmedi bana

İkna edilmemiş bir aile varken, pandemlmi süreci geçer belki olası bir düğünde ama, sevgili beyin hayali için olmamış . düğünün altınlarını seçmesi samimi gelmedi bana
E nasıl olsa geri ödemesi yok aşkım, kur dilediğin kadar hayal. Ölü yatırım gibi birşey şu zamanda spor salonu hem.

Bence önemli olan maaşı ya da işi değil de çalışkan ve sorumluluk sahibi olup olmaması. Bunlar varsa, sevgi saygı varsa neden olmasın diyorum.

Ayrıca benim eşim çalışmıyor 2 senedir, ben çalışıyorum sadece. Kendi isteğimizle bu şekilde yaşıyoruz

Maaş belki değil ama eğitim durumu, prestiji bir nebze denk olmalı sanırım.

Ben eşimin 2,5 katı gibi bir para kazanıyorum. Yurtdışı tayinine çıkınca da dövizle maaş alacağım, eşim ise çalışamayacak muhtemelen. Ben bunları kendisine en baştan söylemiştim. Ben de o da bilerek evlendik.

Ailem hiç bir zaman problem etmedi hatta işini mesleğini bırakıp benimle ülke ülke gezmeye razı olduğu için takdir ettiler eşimi. Fakat etraf ve eş ailesi saçma sapan konuşuyor.

Eşimin annesi karı parası mı yiyeceksin, yarın seni boşarsa ekonomik özgürlüğün yok ortada kalacaksın vs vs diye diye eşimin de huzurunu kaçırıyor.

E adam da komplekse giriyor sorun yaşıyoruz bu sefer.

Bugün evlensem yine onunla evlenirim. Pişman değilim ama bunlar sorun yaratabilen şeyler iyi düşünmek lazım. Kendinden kariyerli kadını kaldırabilecek çok az erkek var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…