- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Benim için maaşda sorun olurdu, benden az kazandığı için değilde genel olarak az kazanması sıkıntı olurdu.
Onun dışında eğitim farkı daha vahim. Ben inanmiyorum öyle ilkokulu bitirmiş ama nice proflara taş çıkarırlara. Görmedim henüz öyle ilkokul mezunu. Gerçi çevremde ilkokul mezunları genel itibariyle 55-60 yaş üstü insanlar. Onların zamanında öyleymiş, ama şuanki devirde hala ilkokul mezunu biri çıkıpta şartlar onu gerektırdı demesini ciddiye almam.
Çalışan sorumluluklarının farkında biri ise neden olmasın ki evlilikte anlaşmak saygı duymak sevgi göstermek en önemlisi bunlar tabi. Ben askeri ücretle çalışıyorum nişanlım memur ama benim primleri le memur maaşını geçiyor aldığım ücretherkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
siz okutun eşinizi ne olacak diyorsunuz yani... konu sahibi yaşın ileri değilse kendini duygusallığa kaptırma derim.Olmadı açıktan bitirsin. Veya ikinci öğretim okusun. Okumak belli bir yaşa kadar olmaz. Sonra da olur. Eğer kendini geliştirmek istemese çok zor derdim .Ama azmetmiş okumaya çalışıyor.
Ne güzel.. gene işyeri açsın ama üniversite okusun dil öğrensin. Türk ve yabancı klasikleri okusun..biraz genel-kültür için çabalasın gayet de olur..
İsterse tamamlar ama. Açıktan okusun.Sizin için değil kendisi içineğitim konusunda hiç sorun yaşamadık. Çok şükür kendini geliştirmiş biri ama bazı sıkıntılardan dolayı eğitimini tamamlayamamış
Annenizin maddiyat öncelikli düşüncesi hoş değil ama annelerin önsezisi de önemlitelefonda kavga ettik. Ben biraz ağlak biriyim. Hemen her seye ağlarım. Yani üüzlsem de sinirlensem de ağlarım. Annem şahit oldu. Seni üzüyor demişti.
Şimdi benim de iki tane kızım varöyle mi dersiniz
Ailen erkeğin maaşı senden az diyemi dert ediyor??herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Merhaba benzer bir durum benim kuzenim ve ailesinde oldu kuzenim cok zorluklarla atandı kendisi ögretmen esi ise satıs danışmanı önce babası olmaz dedi kolay mı memur yaptık seni vs. Sonra kuzenim. Üzüntüden bayılmış babasıda kıyamamıstk ve evlenmelerşne müsaade etti hatta destek oldu esinin ailesi hiç bir masrafa gşrmediler durumları iyi oldugu halde hatta eşi cogu zaman sürekli iş değiştiriyor uzun süre işsiz kalıyor ailesi okumuş insanlar oldugu halde kuzenimin. Zoruyla üniversite okumaya pek meğilli değil ama asıl konuya dönersek cok mutlular elbette sorunları oluyor ama ben hiç onların mutsuzluk yasadıgını duymadım hiç bir problem olmadı aralarında ama kuzenimin ailesi cocuklarına tam gaz maddi manevi destekler öyle söyliyeyim onunda etkisi vardır kuzenim cogu zaman evde tek calısan gibi oluyor ama bu esinde kaynaklı sürekli iş değiştiriyor bir işte istikrarlı değil herseye ragmen cok modern cok mutlu bir ciftler. Yani bunun meslekle maasla alakası yok karsıdaki insanla ve seninle alakası var. Sevgilin sürekli aynı yerde calısabiliyor mu sen her ne olursa olsun sevgilini sevmeye devam edecekmisin? Bu sadece ailen için mi yoksa senin için de mi problem? Şimdi erkek var erkek var işsiz kalmamak için çabalayan erkek var iş begenmeyip sürekli işten cıkan var. O kuzenim ve eşi araba fiyatına motorsiklet alıp her yeri geziyorlar ikiside yaşamayı bilen insanlar.herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Para zaten ortak harcanmıyomu nolcak birinin fazla birinin az olsa bizde hiç para kimden çıktı muhabbeti dönmez ay sonu ortaya koyulur harcamalar belirlenir kalanda beraber harcanırherkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Adam "kendi kendini" okutsun diyorum. Ki zaten hali hazirda adam onu yapıyor..
siz okutun eşinizi ne olacak diyorsunuz yani... konu sahibi yaşın ileri değilse kendini duygusallığa kaptırma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?