- 2 Ocak 2021
- 2.297
- 1.141
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
ya tabiki değil. Annem korkuttu beni. Gözümün önünde sinir krizi geçirdi. Halbuki elinden geleni yapıyor erkek arkadaşımAileniz öyle bir söylemiş ki gören sizi fabrikatörün kızı, sevgilinizi de hurdacı sanar. Aşırı büyük bir fark da yok. Siz ve sevgiliniz kabul ediyorsanız, ileride sorun yaratmayacağını düşünüyorsanız neden olmasın?
Sevgilinizin eğitimi nedi
liseyi açıktan bitirmeye çalışıyorSevgilinizin eğitimi nedir?
Kusura bakmayın, mesajıma sonradan ekleme yaptım. Bence ailenizin bu konuda söz söylemeye çok hakkı yok, sinir krizi geçirilecek bir şey de yok. Umarım orta yolu bulursunuz.ya tabiki değil. Annem korkuttu beni. Gözümün önünde sinir krizi geçirdi. Halbuki elinden geleni yapıyor erkek arkadaşım
Gerçekten seviyorsanız ne önemi var kiherkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
ben sorun etmiyorum. Çok merhametli biri. çok da değer veriyor. Ama korkularım da yok değil cevreden konusanlardan dolayıBence kazanctan daha önemlisi prestij
İkinizin işi prestij olarak denk ise gelir arasında fark sorun olmayabilir.
Memur ve asgari ücret arasındaki farkı sorun eden cift arasında zaten uyum sorunu vardır. Siz uyumlu musunuz ona bakın
çok tesekkür ederim insallahKusura bakmayın, mesajıma sonradan ekleme yaptım. Bence ailenizin bu konuda söz söylemeye çok hakkı yok, sinir krizi geçirilecek bir şey de yok. Umarım orta yolu bulursunuz.
liseyi açıktan bitirmeye çalışıyor
hayır asla öyle biri değil. Biraz birikim yapıp spor salonu açmayı düsünüyor ilerde. Sporla ilgileniyor normalde.Gerçekten seviyorsanız ne önemi var kiSiz çalışan o işsiz güçsüz biri olsa ailenize hak verebilirdim ama sırf daha az kazanıyor diye yanlış bence.
evetİlköğretim mezunu yani
Peki sizin?liseyi açıktan bitirmeye çalışıyor
inanın psikolojikmen beni de mahvetti. Onu yüzüstü bırakamam. Paranı yer deyip duruyor. Kendi de çalışıyor. Asgari ücret de normal bir memur maaşına yaklaştı. Ona baksan. Ama dengin değil mutsuz olacaksın deyip duruyor.Oğlu - kızı memur olan bazı aileler evladını artık nerede görüyorsa eş adayı-meslek beğenmiyor.
Ne memurlukmuş arkadaş?
Sinir krizi geçirecek kadar önemli bir konu mu?
Şaşkınlık içerisindeyim.
ben lisans mezunuyum. Ama bu konu aramızda hiç sorun olmadıPeki sizin?
yaa ne güzel. Allah bize de nasip etsinBen memurum eşim özel sektör ama maaş farkımız çok fazla degil, ben daha yüksek alıyorum, hiçbir sorun yaşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?