- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Şunu düşün bebeğin oldu. İki üç sene ara verdin işe. Eşin evi gecindirebilcek mi.herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Eskiden memura kız vermezlermiş. Şimdi herkes memur olmaya çalışıyor. Sırtını devlete dayadın mı oh işten çıkarılma derdin yok, maaşın garanti, çalışma saatlerin belli miss :) özel sektör öyle mi ya? Çok daha düşük ücrete daha uzun mesai saatleri.. işten çıkarılma korkusu da cabası. Malum ortalık batak şirket dolu.Oğlu - kızı memur olan bazı aileler evladını artık nerede görüyorsa eş adayı-meslek beğenmiyor.
Ne memurlukmuş arkadaş?
Sinir krizi geçirecek kadar önemli bir konu mu?
Şaşkınlık içerisindeyim.
Mesela ben şöyle düşünüyorum bu konuda: eşim bebeğe bakacak ben işe döneceğimŞunu düşün bebeğin oldu. İki üç sene ara verdin işe. Eşin evi gecindirebilcek mi.
Buna galiba bi ben katılamiyorum bende liseyi bitiricem inş. Bu seneBakış açısına göre değişir ama bence bu daha önemli. Üniversite insana çok şey katıyor çünkü. Siz gelir düzeyi olmasa da vizyon olarak daha ileridesiniz muhtemelen. Öğretmen bir arkadaşım zengin bir galeri+kafe sahibi ama ilkokul mezunu biriyle evlendiğinde mutlu olacağını sanıp iki sene sonra boşandı. Aileniz de belki bundan endişeleniyordur? Yoksa aranızdaki gelir farkına bu kadar sinir krizi geçirmek çok komik.
İstisnalar var zaten Bibibellam, bunu inkar edemeyiz. Ama genel olarak öyle. Benim üniversite mezunu çok yakın arkadaşım eline en son kitabı final zamanı almıştır. İdolleri Instagram’daki evi varaklı, sunumcu gelinler. Lise mezunu markette kasiyer şefi arkadaşım da -dolar bu kadar uçmadan önce- para biriktirip Balkanları, Avrupa’yı gezdi, giyimi kuşamı bile çok tarzdır. Ama bence istisna.Buna galiba bi ben katılamiyorum bende liseyi bitiricem inş. Bu seneama bir çok üni mezununu kendimle aynı seviyede asla görmüyorum
Önemli olan evlendiğiniz adamın düzenli bir işi olması ve işe gidip geliyor olması.. İkinizde çalışınca geçim derdiniz de olmaz daha ne olacaktı ki?? Adam evde yatıp sizi çalıştırmaya bakarsa o zaman asla evlenilmez derdim ama adam sonuçta çalışıyor kazandığı paranın sizden düşük veya yüksek olmasının bir önemi yok bence.. Sorumluluk sahibi olması yeterli.. Aileniz de yanlış düşünüyor bence.. Tabi Tek sorun buysa..herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Kesinlikle sorun yaşarsınızherkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
Bebekten ayrılmak istemeyebilirsin. BilemiyorumMesela ben şöyle düşünüyorum bu konuda: eşim bebeğe bakacak ben işe döneceğim
Net haklılar.herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
İlk evlendiğimizde eşimin tam üç katı kadar maaş alıyordum. Sonra şartlar değişti, birbuçuk yıl çalışmadım evimize eşim baktı. Şimdi asgarinin bir tık üstü maaş alıyorum, artık o benden fazla kazanıyor. Evlilik öyle hesaplanabilecek bir şey değil, ortak bir hayattır, mühim olan o hayata beraber katkı yapabilmek.herkese merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi maaşı evleneceği ya da evlendiği kişiden yüksek olan var mı ? Ben memurum sevdiğim kişi asgari ücretle çalışıyor. Evlenmek istiyoruz ama geçmişte yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı bir de bu maaş olayından dolayı ailem izin vermiyor. Ailemi de ikna edemiyorum. Aslında geçinilir ikimiz de çalışıyoruz. Baya sorun yaşıyorum ailemle dengin olsun diyorlar. Sizce haklılar mı ? sevgilimi asla bırakmak istemiyorum. Ama bazen de ailem haklı mı diye merak ediyorum. Bu duurmda olan var mı ? Hiç sorun yaşıyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?