How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maaş kartım babamda

Olabilir. Bi de muhtemelen eğer yöneticiden yana bi torpilin yoksa ikimiz de engel yiyeceğiz. O süreçte vicdani değerlerini sorgula derim. İyi geceler
Hakaretvari birşey demedim canı sağolsun müdürün doğruları bırakmayacağım benim hayatımda burdan daha önemli şeyler var engel falan umrumda degil

Hakaretvari birşey demedim canı sağolsun müdürün doğruları bırakmayacağım benim hayatımda burdan daha önemli şeyler var engel falan umrumda degil
Dalga geçmek amaçlı yazdığın her şey hakaret. Benim de engel umrumda değil. Reel hayata daha çok önem veriyorum

Ozaman engel falan demezdin sana başka cevap verilmez çünkü senin düşüncen dışındaki herkes vicdansiz
Ben düşüncelerimi kimseye saldırmadan söyledim. Ama siz direkt beni hedef aldınız. Mesajlarımı baştan sona tekrar okursanız ben konu sahibinin en başta anlattığı şeylere ailesinin yaptığı şeyleri onaylamadığımı ve de ailesini buraya dökmemesi gerektiğini yazdım

Ben düşüncelerimi kimseye saldırmadan söyledim. Ama siz direkt beni hedef aldınız. Mesajlarımı baştan sona tekrar okursanız ben konu sahibinin en başta anlattığı şeylere ailesinin yaptığı şeyleri onaylamadığımı ve de ailesini buraya dökmemesi gerektiğini yazdım
Oku bir yazdiklarini hep huzurevi dedin durdun sonra yazdım aile evlada baksın sen öyle bir hale getirdinki sanki aksini düşünen hain vicdansız evlat gibi

Oku bir yazdiklarini hep huzurevi dedin durdun sonra yazdım aile evlada baksın sen öyle bir hale getirdinki sanki aksini düşünen hain vicdansız evlat gibi
Ben kin olduğunu hatırlamıyorum içimiz şişti en hayırlısı sensin diyen bir üyeye o cevabı verdim

Ben yine diyorum kimse evladinin maaşına göz koymasın calissin cabalasin tabiki destek olmalıyız ama insanlarda gecinmeyi
bilmeli sırf bu yüzden evlendirmeye aileler var çiftler evleniyorlar altinlarina el koyuyorlar
Benim ailevi konum ile sizin dediğiniz farklı. Uzun bir post atmıştım. Okursanız ailemin durumunu anlarsınız.

Ben yine diyorum kimse evladinin maaşına göz koymasın calissin cabalasin tabiki destek olmalıyız ama insanlarda gecinmeyi
bilmeli sırf bu yüzden evlendirmeye aileler var çiftler evleniyorlar altinlarina el koyuyorlar
Ben 2 sene hastanede yattım. Lisede iken ailem o fakir haliyle bütün varını yoğunu döktü. Çok para harcandı. Daha ne fedakarlıklar bunlar anlatılmaz. Okuldan bir ayakkabı verdiler 36 numara. Ben 38 giyiyorum. Patladı ayakkabım. 1 sene o ayakkabı ile karda kışta gittim. Annem kendi giydiği pardesüsünü kesip verdi bana. Baban yurt dışına gitti para kazanmak için çok kötü hasta döndü. Eve hergün icra geliyordu. Okul birincisi idim aidat vermedim diye birincilik belgemle karnemi vermediler. Eve hergün icra geliyordu. Her gün ama. Annem hergün ağlıyordu. Gizli gizli. Bahçenin bir kenarında. Bir gün beyin kanaması geçirdi bu üzüntüden ötürü. Bunların çok daha fazlasını ben yaşadım. Annem geçen gün gündeliğe gitmiş yaşlı kadın. Ben nasıl dayanayım söyleyin? Yine başa dönsek yine kartımı verirdim. Şimdi evliyim elimden geleni yapmak istiyorum. Ama nereye kadar.

Bak gizemliasli gizemliasli ortada komik bir şey yok. Ben gayet ciddiyim. Karşınızdaki insana saygınız olsun azcık. Ne düşünüyorsan düşünürsün. Ama bu kadar saygısızlık fazla. Şaka gibisiniz. Ben kime ne anlatıyorum. Devam edin. Bu millete soytarı da lazım

Herkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Babanızla bu durumu konustunuz mu? Ya babanizdan zaten para istiyorsunuz. Diyin nişan yapacagim bana şu kadar lazim. Kartinizi da geri alin. Zaten yeterince destek olmuşsunuz. Bu saatten sonra önünüze bakmalisiniz. Babanizin kişiliğini bilemem ama böyle alıştırınca geri dönülmesi çok cok zor oluyor. Sadece hakkinizi arayin. Belki düşünememiştir durumunuzu.

Babam onlara giderken aldığım tatlının bile parasını vermeye çalışır yahu, ne tuhaf aileler var!
Ben sana benim için biriktir diye verdim diyerek, 6 senelik toplam maaşınızı hesaplayın, yarısını harcamış olsam yarısı sende olmalı diyerek gayet yüzsüzce isteyin.

Ben 2 sene hastanede yattım. Lisede iken ailem o fakir haliyle bütün varını yoğunu döktü. Çok para harcandı. Daha ne fedakarlıklar bunlar anlatılmaz. Okuldan bir ayakkabı verdiler 36 numara. Ben 38 giyiyorum. Patladı ayakkabım. 1 sene o ayakkabı ile karda kışta gittim. Annem kendi giydiği pardesüsünü kesip verdi bana. Baban yurt dışına gitti para kazanmak için çok kötü hasta döndü. Eve hergün icra geliyordu. Okul birincisi idim aidat vermedim diye birincilik belgemle karnemi vermediler. Eve hergün icra geliyordu. Her gün ama. Annem hergün ağlıyordu. Gizli gizli. Bahçenin bir kenarında. Bir gün beyin kanaması geçirdi bu üzüntüden ötürü. Bunların çok daha fazlasını ben yaşadım. Annem geçen gün gündeliğe gitmiş yaşlı kadın. Ben nasıl dayanayım söyleyin? Yine başa dönsek yine kartımı verirdim. Şimdi evliyim elimden geleni yapmak istiyorum. Ama nereye kadar.
Aileler evlatları için herşeyi yapmalı zaten hastalık var ise birde herkesin hayatında olmuştur böyle durumlar ayağını yorganına gire uzatmali ne güzel işte çalışmış anneniz bir zim bir akraba var oda 70 vardır yaşı oda gidiyor kadın el açmıyor torununa destek oluyor

Back