- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 18
- 35
- Konu Sahibi goldenhour16
Freud u bilir misin? Bunlar senin hep bilinçaltın. Komikliğine yapıyorsun ama.Tabi ne sandın kuru ekmek vardı almaya çalıştılar vermedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Freud u bilir misin? Bunlar senin hep bilinçaltın. Komikliğine yapıyorsun ama.Tabi ne sandın kuru ekmek vardı almaya çalıştılar vermedim
Yok gayet ciddiyim Freud bizim komsuydu taşındıFreud u bilir misin? Bunlar senin hep bilinçaltın. Komikliğine yapıyorsun ama.
Bunlar senin ilk komikliklerin galiba. Olmuyor tatlımYok gayet ciddiyim Freud bizim komsuydu taşındı
Komiklikmi hala saka Yaptığımız saniyorBenden bir tane olması
Bunlar senin ilk komikliklerin galiba. Olmuyor tatlım
Bence uyuma vaktin gelmiş. Hadi baş başKomiklikmi hala saka Yaptığımız saniyor
Sende uyu uyumak iyi gelir beyne bağışıklığı güçlendirir kocisin varmış sarıl işte kocisimm de ne guzelBence uyuma vaktin gelmiş. Hadi baş baş
Bak bak işte olmuyor yapamıyorsunuz. Laf bulamayınca hemen kociş bilmem ne. Çalıştıracak bir beyniniz yok çünkü. Yazık. Sen de olmayan vicdanına sarıl.Sende uyu uyumak iyi gelir beyne bağışıklığı güçlendirir kocisin varmış sarıl işte kocisimm de ne guzel
Çalma çalma özgün ol birde beyni yok falanMune bu bağyan bana da bir şeyler diyor. İlgilenirsek
Çalmak değil o tatlım uyarlamak. Sen bilmezsin bu terimleri.Çalma çalma özgün ol birde beyni yok falan
Profesör olmama az kaldı nerden bildin tatlımYaaaa ordinaryüs profosor mubarek
hiç sanmıyorum ama inşallah verirler.5 bilezik 2 çeyrek ve 22 bin dolar. Bileziklerin ne kadar tuttuğunu bilmiyorum.
Bana göre calmakÇalmak değil o tatlım uyarlamak. Sen bilmezsin bu terimleri.
AhahaBana göre calmak
Profesör olmama az kaldı nerden bildin tatlım
Aferin sanaProfesör olmama az kaldı nerden bildin tatlım
Gece uzun topla bir kaç yandaş daha. Beğenmeyin sabaha kadar. Eğlenceli olabilir. Sizin eğlence anlayışınız bu.Aferin sana
Yandaşlarim var örgütlenip ana baba atıyoruz bizGece uzun topla bir kaç yandaş daha. Beğenmeyin sabaha kadar. Eğlenceli olabilir. Sizin eğlence anlayışınız bu.