How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maaş kartım babamda

Yine yazıyorum.konu sahibi bankacı:)

Ya bi de ben bankacı olsam en iyi yatırım araci nedir uygun faiz oranlı krediler vs vs her seyi bilir degerlendiririm

Babam belki gidecek gümüş alacak gümüş de değer kazanmayacak falan

Yanı asıl ben babamın maaş kartını alsam ahhahajhh
Sizin derdiniz ne hiç bir cevap almamanıza rağmen durmadan yazıyorsunuz. Bir yaranız felan mi var.

Ay anladık en hayırlı evlat sizsiniz hanfendi yeter içim şişti
Ben yazmayı kesmiştim. Aynı mesajlarımı bir kaç kere okumuş olabilir misiniz? Hayırlı evlat olduğumdan bahsetmedim. Bence doğrulardan bahsettim. Hayırdır ya?

Herkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.

Dört yıl aynısını yaşadım, beş kuruş vermeden evlendirdiler. Tüm düğün masrafını eşim karşıladı. Allah yardımcın olsun,konuyu okuyunca sinirim bozuldu. Kendi travmam geldi aklıma

bence direk konuşmanız lazım.Baba abimi dört dörtlük evlendirdik zaten. Şimdi benim düğünüm varkn abime araba alınması uygun değil de. Bu kadar söz hakkın olmalı ama sonuçta kartını vermişsin.

Yine yazıyorum.konu sahibi bankacı:)

Ya bi de ben bankacı olsam en iyi yatırım araci nedir uygun faiz oranlı krediler vs vs her seyi bilir degerlendiririm

Babam belki gidecek gümüş alacak gümüş de değer kazanmayacak falan

Yanı asıl ben babamın maaş kartını alsam ahhahajhh
Bankaci mi????? Iyice sok oldum. Yorumlarin hepsini okumamistim. Diyecek bir seyim yok.

Annelerini ve babalarını kimler huzur evlerine bırakacak belli oldu :) bi de grup oluşturmuşlar. Eğleniyor musunuz gençler 😏
Yazdıklarımın hiç birinde zerre sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Allah geri kalana Hidayet versin.
Tamam sen bakarsın bizde şimdiden huzurevi ariyoruz:halay:sen hayırlı evlatsin 2 isde çalışırsın anana babana bakarsın herkes bakmalı maaşı aileye endekslemeli biz ise hayirsiz insanlarız oldumu

Tamam sen bakarsın bizde şimdiden huzurevi ariyoruz:halay:sen hayırlı evlatsin 2 isde çalışırsın anana babana bakarsın herkes bakmalı maaşı aileye endekslemeli biz ise hayirsiz insanlarız oldumu
Kabul etmenn güzel ben açıkça söyleyemedim tatlım :lülülü:

Bak kankilerini al burda örgütlenmek dışında daha faydalı şeylere örgütlenebilirsiniz. Topluma faydanız olsun. Dicem de anne babasına hayrı olmayanın...
Ben şuan anamı babamı uykudan kaldırıp sokağa attım diğer arkilerle örgütleniyor uz o konuda canimcim:skandal::KK50::KK25:

Back