Kusura bakmayın cevabınızı okudum ama halen kullanıldığınızı düşünüyorum. 6 yıllık maaş sizin 2500 TLsi onlara kalsa 6 yılda 180.000 TL paranızı kullanmışlar, abiniz para vermiş ama düğününü yapmış, birde ev almışlar karşılığını fazlası ile almış, kardeşiniz daha çalışalı bir sene olmuş, üstüne para katıp araba alacaklar, sizede lütfeder gibi maaş kartınızı iade ediyor. Birkaç parça altınla sizi kandırdıklarını düşünüyorlar. Kardeşiniz bir yılık çalışanken arama ihtiyaç olmuş ama siz bunca sene nerden baksan bir ev parası bağışlamışsınız sanada birikim olsun bir ev ya da araba alalım diyen olmamış, diğer çocuklarının paralarının üstüne para katmışlar , sizin paranızı kullanmışlar ve sizin paranızın az bir kısmı ile alınan altını lütuf gibi gösteriyorlar. Abinizin düğün masrafını karşılayıp ev alan küçük kardeşiniz daha bir yıllık çalışanken maddi destek sağlayaralk araba almasına ön ayak olan ailenizin sizin paranızın enaz 50000 TL sini size güvence olarak verip, bütün düğün ve çeyiz masraflarınızı onların karşılaması gerekir ki ben onların adaletine inanayım. Ben sizin yerinize olsam açıkça konuşurum. Kimse kimseyi salak yerine koymasın.