How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Maaş kartım babamda

Ben laf saymadım anneme babama laf sayanlara da cevap vermedim farkındaysanız sadece beni üzen bir durum vardı nasıl hareket etmem gerektiğiyle ilgili öneri istedim.
Sen saydın demedim ki. Saydılar. Anne baba da hata yapar ama dökülmesi gereken yer burası değil. Burdakiler sorgulamadan laf sayıyor.

Sen saydın demedim ki. Saydılar. Anne baba da hata yapar ama dökülmesi gereken yer burası değil. Burdakiler sorgulamadan laf sayıyor.
O insanların kendi problemi kırmaktan çekiniyorum dedim diye bile laf saydılar. İnsanları kırmaktan çekinmek kimilerine göre utanılacak bir şey sayılıyor. Ama ben onları takmıyorum. Beni düşünerek iyi niyetli insanlar da yazdı. Diğerlerini umursamıyorum.

Çok teşekkür ederim. Ben de bahsetmeyi düşünmüyorum.
Yooo gururla bahset. Sen hayırlı evlatsın. Bundan rahatsız oluyorsa sorun ondadır. Ve de sen kadınsın çalışmak zorunda değilsin. Para biriktirmek zorunda da değildin.

Bence kötü birsey yapmamissin.
Ama bari üc yil vereydin :KK53:
Birazda kazandiginin sefasini sen sürseydin iyi olurdu.

Bende aileme yardimda bulundum kartimi vermedim ama ek kart cikartmaya düsünüyorum ailem icin.
Gerci bunu bana karsi kullanmayacak bir ailem var...

Baban senin evlenmen icin birikim yapmis mi yoksa herseyi abine mi almis? Herseyi abine yapmissa iyi olmamis. Maas kartini geri iste cekinme ve birikim yapmaya basla ceyiz vs al..

Aman kötü yaptim diye bir durum yok. Calismak hepimize zor. Yillardir baban da calismistir biraz yüklerini hafifletmissin iyi olmus.. ama 6 yil da fazla geldi gözüme..ama olan olmus bosver. Geri iste yeterki gerisi büyütülecek birsey degil..

Ekleme; sorun kalmamis. Senin adina sevindim.
Ailen de güzel insanlarmis. Seni düsünmüsler :KK37:

Son düzenleme:
O insanların kendi problemi kırmaktan çekiniyorum dedim diye bile laf saydılar. İnsanları kırmaktan çekinmek kimilerine göre utanılacak bir şey sayılıyor. Ama ben onları takmıyorum. Beni düşünerek iyi niyetli insanlar da yazdı. Diğerlerini umursamıyorum.
Sen hayırlı ve iyi bir evlatsın. Gerisini boşver. Annen ve baban Allah korusun vefat ettiklerinde sen ah keşke demiceksin.

Kusura bakmayın cevabınızı okudum ama halen kullanıldığınızı düşünüyorum. 6 yıllık maaş sizin 2500 TLsi onlara kalsa 6 yılda 180.000 TL paranızı kullanmışlar, abiniz para vermiş ama düğününü yapmış, birde ev almışlar karşılığını fazlası ile almış, kardeşiniz daha çalışalı bir sene olmuş, üstüne para katıp araba alacaklar, sizede lütfeder gibi maaş kartınızı iade ediyor. Birkaç parça altınla sizi kandırdıklarını düşünüyorlar. Kardeşiniz bir yılık çalışanken arama ihtiyaç olmuş ama siz bunca sene nerden baksan bir ev parası bağışlamışsınız sanada birikim olsun bir ev ya da araba alalım diyen olmamış, diğer çocuklarının paralarının üstüne para katmışlar , sizin paranızı kullanmışlar ve sizin paranızın az bir kısmı ile alınan altını lütuf gibi gösteriyorlar. Abinizin düğün masrafını karşılayıp ev alan küçük kardeşiniz daha bir yıllık çalışanken maddi destek sağlayaralk araba almasına ön ayak olan ailenizin sizin paranızın enaz 50000 TL sini size güvence olarak verip, bütün düğün ve çeyiz masraflarınızı onların karşılaması gerekir ki ben onların adaletine inanayım. Ben sizin yerinize olsam açıkça konuşurum. Kimse kimseyi salak yerine koymasın.

gizemliasli gizemliasli hayırdır kardeşim. Bütün mesajlarımı bulup beğenmedim ifadesi koyuyorsun. Bence ikinci hesapsın birisinin ama neyse
konu sahibi olmadığınız halde her yoruma atlayıp alakasız alakasız cevap yetiştirip benim her yorumuma esas beğenmedim yapıp duruyorsunuz , başkalarını da rahatsız ettiğiniz için işinize gelmeyen herkese bu lafı söylüyorsunuz.her fikri beğenmek zorunda olmadığım gibi hesap vermek zorunda da değilim, bu şekilde bana sataşamazsınız da sizi polemikten kib'ledim bile.isterseniz sabaha kadar beğenmedim yapın sizi görmezden geldim :D ayrıca dipnot çok iyi eşim var demişsiniz bir yorumda ama eski konularınız var duruyor , sevgiler :D

konu sahibi olmadığınız halde her yoruma atlayıp alakasız alakasız cevap yetiştirip benim her yorumuma esas beğenmedim yapıp duruyorsunuz , başkalarını da rahatsız ettiğiniz için işinize gelmeyen herkese bu lafı söylüyorsunuz.her fikri beğenmek zorunda olmadığım gibi hesap vermek zorunda da değilim, bu şekilde bana sataşamazsınız da sizi polemikten kib'ledim bile.isterseniz sabaha kadar beğenmedim yapın sizi görmezden geldim :KK70: ayrıca dipnot çok iyi eşim var demişsiniz bir yorumda ama eski konularınız var duruyor , sevgiler :KK70:
Eşimin sinirli olduğunu anlatmam onun iyi biri olduğunu söylemekten alı koymaz. Bunu mu buldunuz bula bula. Bu konu benim ilgimi çekti ve istersem sabaha kadar yorum yaparım problem nedir?

Herkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Seni niye düşünsünler de sen evlenince maaşın elin oğluna gidecek seni iliğine kadar bi sömürsünler biricik oğullarının tek eksiği arabası da alınsın sen de kredi çek evlen kocanla beraber öde. Güzellikle kartı iste vermezlerse bankayı ara kartı kapattır. Umarım biriken para senin hesabındadır yoksa 5parasız kalıp hesap kitap yapmak zorunda kalacaksın. Çok yanlış yapmışsın çok...

Kusura bakmayın cevabınızı okudum ama halen kullanıldığınızı düşünüyorum. 6 yıllık maaş sizin 2500 TLsi onlara kalsa 6 yılda 180.000 TL paranızı kullanmışlar, abiniz para vermiş ama düğününü yapmış, birde ev almışlar karşılığını fazlası ile almış, kardeşiniz daha çalışalı bir sene olmuş, üstüne para katıp araba alacaklar, sizede lütfeder gibi maaş kartınızı iade ediyor. Birkaç parça altınla sizi kandırdıklarını düşünüyorlar. Kardeşiniz bir yılık çalışanken arama ihtiyaç olmuş ama siz bunca sene nerden baksan bir ev parası bağışlamışsınız sanada birikim olsun bir ev ya da araba alalım diyen olmamış, diğer çocuklarının paralarının üstüne para katmışlar , sizin paranızı kullanmışlar ve sizin paranızın az bir kısmı ile alınan altını lütuf gibi gösteriyorlar. Abinizin düğün masrafını karşılayıp ev alan küçük kardeşiniz daha bir yıllık çalışanken maddi destek sağlayaralk araba almasına ön ayak olan ailenizin sizin paranızın enaz 50000 TL sini size güvence olarak verip, bütün düğün ve çeyiz masraflarınızı onların karşılaması gerekir ki ben onların adaletine inanayım. Ben sizin yerinize olsam açıkça konuşurum. Kimse kimseyi salak yerine koymasın.
Ben dikkat ettiyseniz sadece altın demedim Para verilecek ve ayrıca altın dedim. Zaten çeyizime ve düğün masraflarıma fazlasıyla yetecek bir para var.

direk söylemeniz kartınızı ve paranın yarısını almanız lazım. Evlenince sizede ev alacak mı? Giden gitmiş hesaplayınca 288 bin tl ediyor yazık günah yani

Herkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Hic anlamiyorum maas karti niye birine verilir..neyse yapacaginiz bankayi arayip karti kaybettim deyip yenisini almak. Bunu da ne babaniza ne de ileride esinize vermemek.

Son düzenleme:
Hic anlamiyorum maas karti niye birine verilir..neyse yapacaginiz bankayi arayip karti kaybettim deyip yenisini almak. Bunu da ne babaniza ne de ileride esinize vermemek.

Yine yazıyorum.konu sahibi bankacı:)

Ya bi de ben bankacı olsam en iyi yatırım araci nedir uygun faiz oranlı krediler vs vs her seyi bilir degerlendiririm

Babam belki gidecek gümüş alacak gümüş de değer kazanmayacak falan

Yanı asıl ben babamın maaş kartını alsam ahhahajhh

Back