How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Maaş kartım babamda

Bir kaç açıklamanı okudum
Listede versen kartınıda istesen yine sen kötü olucaksın
Çünkü nişanlanacağını bildiği halde kızım eksiğini alalım derdi
Bence direk kartı isteyin
En kestirme yolu bu
Her iki türlü siz kötü olucaksınız
Buna kesinlikle takılmayın
İnşallah ben yanılırım
Ailenizle konuştuktan sonra cvplarınızı bekliyorum
Birde nerde oturuyorsunuz

Herkese merhaba, 6 yıldır düzenli olarak çalışıyorum ve dört bin maaş alıyorum. Ama çalışmaya başladığım ilk günden beri maaş kartım babamda ben kendi isteğimle verdim beni okuttu üzerimde çok emeği var diye düşünerek.
Ben de sadece kredi kartı var para lazım olunca babamdan istiyorum bu altı yıldır böyle.
Bundan hiç bir zaman gocunmadım ama son bir haftadır olanları düşündükçe çok yanlış yaptığımı farkettim. Bu süreçte abim evlendi ve babam evine kadar aldı. Her şeyini dört dörtlük yaptı. babamın kendi geliri de var ama borçlar benim maaşımdan da ödendi.Çünkü babam maaşımı istediği gibi yönetir bugüne kadar bir kere sormadım bile.
Borçlar bitikten sonra babam para biriktirmeye başladı ve ben de şu an evlilik sürecindeyim. Aileler tanıştı isteme oldu yakında nişan olacak. Ama gelin görün ki benim de evleneceğim,paraya ihtiyacım olacağı hiç düşünülmeden erkek kardeşime araba almaya karar verdiler. Benim elimde kuruş para yok, ben nişanı nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara. Ki biriken paranın çoğu benim maaşımla birikmiş olan para.
Kendimi o kadar değersiz hissettim ki oysa ben biriken paranın benim için, çeyizim için harcanacağını düşünüyordum. Yanlış mı düşünüyorum. Bundan sonra nasıl davranmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
Verdiğin gibi güzellikle al canim.Durumun ortada zaten elinden geleni yapmışsın da

Aynen dedim zaten mesajının yarısında. Arkadaşlardan bazıları aileye evlat yardım etmek için yok gibi konuşmuşlar. Ben onlara cevap için yazdım.
Ben sana katılmıyorum durumu kötü olabilir çalışılır bu durumda evladinda kendi ailesi var olacak yada parayı cukkalayip tüh vah eden ailede çok tabi durumu kötü ise destek olunabilir sürekli beklenti içinde olmak iyi değil ayrıca konumuz şuan bu degil

Ben sana katılmıyorum durumu kötü olabilir çalışılır bu durumda evladinda kendi ailesi var olacak yada parayı cukkalayip tüh vah eden ailede çok tabi durumu kötü ise destek olunabilir sürekli beklenti içinde olmak iyi değil ayrıca konumuz şuan bu degil
Yaşlanınca da huzurevi de mi yerleri. Sürekli beklenti içinde değil kimse ama ailen zor durumda iken sen rahat yaşarsan sıkıntı vardır. Zaten çalışabilen olsa çalışır.

Yahu minnet duygusuyla ilk maaşını falan verirsin amenna da kartı komple vermek ve 6 yıl boyunca bunu kabullenmek çok fazla.

Babanıza açıkça söyleyin." 6 yıldır maaş kartım sende baba,nişanımı yaparsın sandım sen araba diosun, kırıldım"de gerekirse kavga et.Susup içine attıkça kimsenin gözünde yükselmiceksin,ne hayırlı evlat demicekler..Hakkını ara..Baban hakkını vermese bile aklına kazınsın yaptığı hata,kendini mükemmel sanmasın.

Maaş kartını da al ve bi daha ne eşine ne de ilerde çocuklarına bu denli teslim olma,kimseye verme..Ekonomik özgürlük en önemli şeylerden biri.Yetişkin bir birey olarak kendi ekonomini çok rahat yönetebilirsin.

Yaşlanınca da huzurevi de mi yerleri. Sürekli beklenti içinde değil kimse ama ailen zor durumda iken sen rahat yaşarsan sıkıntı vardır. Zaten çalışabilen olsa çalışır.
Emekli maaşlarıyla bakıcı tutabilir açıkçası evladımı bana baksın diye dogurmadim halimi hatrimi sorsun yeter insan çalışmak istesin gider limon satar vs kişiler sorumluluğunu almalı evlada yikilmamamli ayrıca konu bu değil suan

Emekli maaşlarıyla bakıcı tutabilir açıkçası evladımı bana baksın diye dogurmadim halimi hatrimi sorsun yeter insan çalışmak istesin gider limon satar vs kişiler sorumluluğunu almalı evlada yikilmamamli ayrıca konu bu değil suan
Ben yaşlı anne ve babamı asla çalıştırmam. Çalıştıracak olanlar düşünsün. Gider ikinci işi bulurum yine çalıştırmam.

Zaten bu yaşa kadar emekli olmadilarsa bu saatten sonrada bakacaksin
Emekli oldu. 2000 TL maaşı var. İki çocuk okutuyor. Tansiyon ve şeker hastası babam. Dünyayı dağıtırım yine çalıştırmam. Dünyada herkesin bir yedeği vardır. Anne ve babanın yok.

Emekli oldu. 2000 TL maaşı var. İki çocuk okutuyor. Tansiyon ve şeker hastası babam. Dünyayı dağıtırım yine çalıştırmam. Dünyada herkesin bir yedeği vardır. Anne ve babanın yok.
Tansiyon ve şeker herkeste var siz öyle düşünün benim düşüncemi görusumu anlayamazsınız sizinle farklıyiz ben böyle düşünüyorum size empoze etmiyorum tekrarlıyorum aile evlada yikilmamali

Tansiyon ve şeker herkeste var siz öyle düşünün benim düşüncemi görusumu anlayamazsınız sizinle farklıyiz ben böyle düşünüyorum size empoze etmiyorum tekrarlıyorum aile evlada yikilmamali
Aile evlada yıkılsın demiyorum. Evlat ailesini atamaz. Bu hiç bir vicdana sığmaz.

Siz baştan hata yapmışsınız kartı vermekle Bankayı arayın kartımı kaybettim diyip iptal ettirin hemen . Şimdi alıştı kartı elinizden aldığı anda belalar okuyacak en kötü evlat siz olacaksınız . Babam da olsa kimseye maaş kartımı falan vermem bu benim emeğim . Sizi dünyaya getirdilerse bakmakla yükümlüler . Okuttu diyorsunuz ama bu zaten olması gereken şey bi lütuf değil . Şimdi sizin ihtiyacınız olduğunda kardeşe araba alıyorlar borcu bitene kadar size ödetecekler geçmiş olsun .

Siz baştan hata yapmışsınız kartı vermekle Bankayı arayın kartımı kaybettim diyip iptal ettirin hemen . Şimdi alıştı kartı elinizden aldığı anda belalar okuyacak en kötü evlat siz olacaksınız . Babam da olsa kimseye maaş kartımı falan vermem bu benim emeğim . Sizi dünyaya getirdilerse bakmakla yükümlüler . Okuttu diyorsunuz ama bu zaten olması gereken şey bi lütuf değil . Şimdi sizin ihtiyacınız olduğunda kardeşe araba alıyorlar borcu bitene kadar size ödetecekler geçmiş olsun .

Konu sahibi bankacı:)

Kızlar annemi babamı karşıma alıp konuştum. Zaten evlilik kararı verdiğim için böyle bir şey bekliyorlarmış. Onlar için elimden geleni yaptığımı düşünüp artık mutlu olmamı istiyorlar. Araba konusu ise babam bütün parayı vermeyecek paranın bir kısmını kardeşime verecek. Babamın ve kardeşimin de içinde parası olduğu için. Kardeşim kredi çekip arabasını alacak. Geriye kalan para ve maaş kartım bana verilecek. Aynı zaman da annem de benim için altın biriktirmiş.Bundan haberim yoktu. Ben bu para konularında çok hassas davranıp hiç sormadığım için konu buralara geldi. Keşke daha önce sorsaydım. Neyse ki burada bazı arkadaşlar beni çok doğru yöneltti. İyi niyetle yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum.

Back