• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş kartım babamda

Aynen insanın gulesi geliyor :)
Bilemedim gercekten , bir insanin boyle pasif olabilmesi icin gercekten aileden psikolojik fiziksel siddet gormus olmasi lazim , oyle bir sindirmisler ki bu hale gelmis , aslinda bence arka planda bambadka bir mevzu var konu sahibinin yasadigi yoksa mumkun degil boyle bir sey

Arkadaşlar babası haksızlık yapmış olabilir ama bir evlat babasına karşı çok farklı düşünceler içinde olur. Babasına söylemeden kartı kapattırırsa babasına ayıp olur diye düşünür. Ben öyle olurdum en azından.
Babasına desin babacığım çeyizimi düzeceğim. Kartımı verir misin falan. Daha uygun olur bence.

Maaş kartınızı iptal ettirip, yenisini çıkarttırın. Sonra da ailenizle konuşun. Bir aile kuracağınızı masraflarınızın olduğunu, bundan sonra maaşınızı sizin idare edeceğinizi söyleyin.

Şimdi söylemezseniz evlenince nasıl söyleyeceksiniz, o zaman da mı babanızda kalacak kartınız?

Maaş kartınızı iptal ettirip, yenisini çıkarttırın. Sonra da ailenizle konuşun. Bir aile kuracağınızı masraflarınızın olduğunu, bundan sonra maaşınızı sizin idare edeceğinizi söyleyin.

Şimdi söylemezseniz evlenince nasıl söyleyeceksiniz, o zaman da mı babanızda kalacak kartınız?
Bence kartı iptal ettirmeden babasına söylesin alsın. Diğer türlü ayıp olur. Babası vermem demez bence.

Bi de babamın ve annemin illa ki hataları vardır. Bunları kendim de görürüm. Aklım fikrim var. Kendim bir yolunu bulurum. Asla buralara yazıp laf saydırmam. Ne anneme ne babama.
Evet siz saydırmayıp millete sayarsınız... Örneğin bakire değilim diye bana :)kocanıza saydırdınız ama :) ha onu unutmayalım nehir hanım

Kullanıcı adınız nedense çok hoşuma gitti söylemeden geçemeyeceğim 😂

Back