- 25 Nisan 2023
- 414
- 690
Kesinlikle katılıyorum. Fazla yüz vermeden özür de değil de böyle barışacak adımlar atın ve hatanızı kabul edin.Ben olsaydım eğer bir kahve yapar abartmış olabileceğimi ama saatin ve içinde bulunduğum ruh halinden ötürü bunun doğal olduğunu vs biraz süslüyerek, özür dilemeden, akşam dile getirdiği pişmanlıkta samimi olduğuna inandığımı dile getirirdim. Biraz olgun bir hareket sergilerseniz o da sizde bir değişim olduğunu farkeder bence. Böylece fazla yüz vermeden barışırsınız. Ama bunu söylerken düşük bir ihtimal bile olsa ters yapabilir sinirlenmek yok. Sen de o şekilde beni görsen benden beter davranabilirdin vs diyebilirsiniz. Sağlıklı kafayla düşündüğümde zaten tepkimin fazla olduğunu farkettim vs diyerek ortamı yumuşatıp çok kendinizi ezdirmeden barışırsınız.
Aslında tepkiniz bayağı fazla ama bu sefer de çok alttan alırsanız erkek milleti hemen yüz bulur. Siz de gerçekten öfke kontrolü ve kıskançlık konularında kendinizi dizginleyin. Bakın burada kıvranıyorsunuz sonra ne yapsam diye.