• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LYS'ye hazırlanan bayanlar en zorlandığınız ders/konu?

En zorlandığınız ders hangisidir?

• Türkçe

OY: 0 0,0%
  • Edebiyat

• Matematik

OY: 11 44,0%
  • Geometri

OY: 8 32,0%
  • Tarih

OY: 2 8,0%
  • Coğrafya

OY: 3 12,0%
  • Fizik

OY: 5 20,0%
  • Kimya

OY: 2 8,0%
  • Biyoloji

OY: 3 12,0%
  • Felsefe

• Sosyoloji

• Psikoloji

• Mantık

OY: 1 4,0%
  • Diğer (belirtiniz)

• Ankete Katılan
    25

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
eveet lys bayanları en sevmediğiniz başaramadığınız (ama başarmak zorunda olduğunuz ) dersleri ve konuları burada paylaşın soru sorup birbirimize yardım da edebiliriz

Son düzenleme:
tm öğrencisiyim
ve en zorlandığım ders edebiyat :S
nasıl çözücem bu sorunu bilemiyorum bir türlü öğrenemiyorum
sayısalcı olsaydın dersenizde kimya biyoloji fizikten nefret ediyorum
tarihi hiç sevmiyorum o yüzden sözelide seçemezdim
tm çok iyi ama edebiyat beni çok zorluyor :s

edebiyatım iyidir benim.ezber yapçan çoğu şeyi yapçak bişey yok:59: benim de tek kabusum matematik-geometri bende tmciyim :50:

ben sözel.lys 3 ve 4.kpss ye de hazırlanmıştım o yüzden biraz bilgim vardı.şimdi edebiyat ve felsefe grubu çalışmaya devam.bakalım hayırlısı.

edebiyat konusunda yardımcı olabilirim burdan.sorularınız olursa beklerim:66:ama burdan mat. çalışmak imkansız bana kim yardım ediceek:43:

mat için belki biliyorsundur ama ekol hocayı tavsiye ederim.kpss ye hazırlanırken çok yardımı olmuştu:)edebiyattanda bugün halk edebiyatını bitirdim.daha yolun başındayım:)ilerleyen zamanlarda sorabilirim:)

ekol hocayı biliorum konu anlatımları çok iyi ordan çalıştım baya,konu eksiğim kalmadı artık ama sorulara gelince bazı konularda zorlanıyorum. edebiyatta cumhuriyet dönemini yarıladım ara verdim buara edebiyata coğrafya ve matematik çalışıorum

mattan konu eksiğin kalmadıysa testlerle takviye yaparsan sınava kadar bayağı ilerlersin.ben evde hazırlanıyorum felsefeden çıkarmı bilmiyorum sadece ygs de çalışmıştım.

2.girişim sınava,o yüzden konulara hakimim artık dersaneye gidiodum ama gittiğim dersanede soru çözümü için birebir ders alma yoktu bıraktım,evde çalışıcam artık teste yü-klendim ama yapamadıklarımı sorcak biri yok :59: felsefem de iyidir odtü felsefe uğruna geçen sene tercih yapmamıştım bu sene olur umarım :16: lys4te 30 soru felsefe grubundan çıkçak sanırım dimi?

ben ztv den hazırlanıyorum ama lys dersleri için psikoloji sosyoloji ve mantık koymuşlar.felsefe ygs derslerinde.lys de çıkıyormu bilmiyorum benim ilk girişim.

edebiyatım iyidir benim.ezber yapçan çoğu şeyi yapçak bişey yok:59: benim de tek kabusum matematik-geometri bende tmciyim :50:

al benden de o kadar .. edebiyat coğrafyadan 1 ya da 2 yanlış çıkıyor matemati-geo yu sorma gitsin :1: bu yüzden tm 1 ve tm 3 puanım arasında uçurum oluyor :30: ben seneye gireceğim sınava bu yaz bütün yaz mat geo çalışmak zorundayım bana tatil yok :9:

al benden de o kadar .. edebiyat coğrafyadan 1 ya da 2 yanlış çıkıyor matemati-geo yu sorma gitsin :1: bu yüzden tm 1 ve tm 3 puanım arasında uçurum oluyor :30: ben seneye gireceğim sınava bu yaz bütün yaz mat geo çalışmak zorundayım bana tatil yok :9:

çalış çalış son ana bırakma ben geçen sene o yüzden istediğim bölüme giremedim hayatımın hatasıymış tm seçmek ama istediğim bölümler de tm de :44:

çalış çalış son ana bırakma ben geçen sene o yüzden istediğim bölüme giremedim hayatımın hatasıymış tm seçmek ama istediğim bölümler de tm de :44:

ben de tipik bi sözelciyim ama tm deyim :1: sözelde sağ olsunlar meslek bırakmamışlar doğru dürüst .. çoğu güzel meslek tm de :51:

sözelciler 30 soruluk felsefe grubu sınavına girio ama ne felsefe ne psikoloji ne de sosyoloji yazabiliolar,anlamadım ben bu düzeni:50: bende sosyoloji istediğim için tm seçtim,hayırlısı bakalım mecbur matematik çalışmaya devam :97:

ayyy sen de mi sosyoloji isitiyosuuunn :52:
ben de odtü sosyoloji istiyorum :66:
dediğin çok doğru sözelciler psikoloji felsefe sosyoloji çözüyorlar ama seçemiyorlar :68:
sisteme alkış :47:

ben nasıl kaçırmışım burayı yahuu
bende evde hazırlananlar kervanından geliyorum..:1:
ama beceremiyorum gibi salıyorum cok fazla..
bu konuda yardım edin bana ya nolurr:43:

Back