• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun

İncir çekirdeğini doldurmayacak bir mesele. Orda kuzenine karşı çıkmamak için öyle demiş de olabilir. Meseleyi güç savaşına, beni önemsemiyorsuna çevirmek için tek bir kelime çok yetersiz

Böyle minik detaylara takılmayın zira ileride olacaklar sizi daha da zorlar. Her evlilikte olan şeyler

Haklisiniz , diger uyeler tuhaf tuhaf yorum yapmislar anlamadim nedenini , esiniz sizi dinlemek zorunda , hayat musterek ve ortak karar vermeniz gerekiyor, bu saatten sonra nasil duzeltirsiniz bilemem ama adam bunu anlayana kadar kafasina kakin , ben sahsen deger vermedigim , aklina güvenmediğim insanin düşüncelerini onemsemem o yuzden esim beni dinlemeseydi ya da benim fikrime hayir deyip baskasi dediginde tamam deseydi dunyayi dar ederdim ona

Sizin söylediğinizi unutmuştur, başkası da söyleyince mantıklı gelmiştir. Sonuçta senin istediğin oluyor neden kızdın ki. Sonuca bak sen. Birbirinizi kırmayın yeni evlisiniz birbirinizin huylarını yeni öğreneceksiniz. 🥰🥰
Ben 10 senelik evli olarak eşime kızabilirim. Çünkü hiç çorabımı giydirmedi 🤔
Ya ne bileyim başkasının yanında beni unutuyor öyle geliyor bana düşüncelerimi hiç dinlememiş gibi oluyor böyle olunca da. Çorap giydirme konusu hastayken bizde de öyle durup dururken giydirmez

Back