• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun

Öncesinde ne kadar süre tanışıyordunuz bilmiyorum ama gerçekten yeni evlisiniz.
Her konuyu böyle kavgaya çevirmeyin bence. Her sorunu da anında çözmeye çalışmayın. Akşam evinize gelince veya uyumadan önce konuşun halledin sorunlarınızı. Sakin sakin çözersiniz.
3 yıllık tanışıyoruz 6 aylık evliyiz. Hep konuştuk öyle böyle değil çok konusunca her şeyi sorun yaratan kadın imajı çizmekte istemiyorum

Daha çok yenisiniz. İlk 1 yıl zaten birbirine alışmakla geçiyor. Belki senin lafının üzerine kuzeni de aynı şeyi soyleyınce mantıklı gelmiştir. Başkaları da öyle düşündüğü icin. Takma bu aşılamayacak bir problem değil. Genel olarak iyiymiş
Öyle mi diyorsunuz adam bana alışamadı yani henüz ben ona hemen alıştım halbuki..

Siz kendi fikirlerinizi söylemeye devam edin. Erkekler evliliğin ilk başlarında öyle dinlemiyormuş gibi yapıyorlar ama aslında dinliyorlar.

Siz kendi fikirlerinizi söylemeye devam edin. Erkekler evliliğin ilk başlarında öyle dinlemiyormuş gibi yapıyorlar ama aslında dinliyorlar.
Öyle mi yani bilmiyorum ama benden hariç herkesle fikir alışverişinden hiç hoşlanmıyorum yani önce benle paylaş sonra di mi

Öyle mi yani bilmiyorum ama benden hariç herkesle fikir alışverişinden hiç hoşlanmıyorum yani önce benle paylaş sonra di mi
Çok haklısınız o konuda kesinlikle katılıyorum ama malesef bazı erkekler böyle biri de benim eşimse siz evde sürekli onun beynine işleyin sonradan düzeliyorlar

Çok haklısınız o konuda kesinlikle katılıyorum ama malesef bazı erkekler böyle biri de benim eşimse siz evde sürekli onun beynine işleyin sonradan düzeliyorlar
Daha gecen akşam söyledim çektim yatak odasına milletin değeri benden daha yüksek mi dedim aile kavramı yok sende dedim beni milletin içinde bırakıp bırakıp gidiyorsun madem önemsemeyeceksen neden çenemi yoruyorum ben dedim susuyo bir şey demiyor ben çıktım gelmiyor musun dedim duş alcam ben dedi iyi dedim çay iç dedim içti kalktı ama sadece soğuk bir şekilde davranıyorum. Zamanla düzelecek her şey kuzennle yıllardır görüşmüyordun ama pat ona hemen alıştın

Yeni üyeyim bir hatam olursa kusura bakmayın ve söyleyin lütfen.
6 aylık evliyim . Söz konusu eşimden dertliyim dert denir ise ama üzüyor beni bu durum.
Genel anlamda düşünür beni yani ev işlerinde yardımcı olur sabah kaldırır kahvaltılık hazırlar işe götürmem için. Yeri geldiği zaman çorabımı da giydirir bile.
Ev alacağız onun memleketinden dolayısıyla halasının oğluna gittik memlekete evli semti bildikleri için ev bakmaya çıktık. Daha önce internetten bakarken 1 ay önce fln dedim ki sıfırdan ziyade 1-5 yıl arasında da Bakabiliriz. Bana sıfır binalara az kredi çıkıyor sıfır bakalım dedi bende hep sıfır baktım sonra gittik ev bakmaya emlakçu bize 1 yıllık ev gösterdi hoşuma gitti o da beğendi ama sıfır değil dedim. O an da kuzenin eşi ya madem 1 yıl baktınız 5 yıla kadar bakabilirsiniz dedi aaa mantıklı dedi bu hemen ama sen böyle dedin diye ben kaldı öyle cümlem dayanamadım bunu hep yapıyorsun dedim neden cümlelerimi düşüncelerimi önemsemiyorsun dedim defalarca konuştuk bu durumu her şey zamanla düzelecek diyip duruyor. Bende 2 günden beri soğuk davranıyorum çünkü kendimi değersiz hissettim aşkım vs diyor içimden gelmiyor demek üzüldüm.. şimdi ne derse tamam ok diyip susuyorum nasılsa düşüncelerim değersiz madem neden çenemi yoruyorum dedim zamanla düzelir her şey dedi yine. Ben ne yapacağım şimdi bu her şeyde böyle milletin söyledikleri önemli ben aynı şeyi söylesem mantıksız geliyor önemsemiyor. Her şey zamanla düzelecek bıktım bu cümleden..
Cok abartmissinizzz.Esinizi hatta kimseyi bu kadar önemsemeyin hasta olursunuz.Gerektigi yerde dalga geçin.Benim dediğimi anlaman için tersten mi konuşayım diyin gülün anlamanda sıkıntı mi var diyin başka dil mi konuşayım diyin ama kendinize dert etmeyin.

Yeni üyeyim bir hatam olursa kusura bakmayın ve söyleyin lütfen.
6 aylık evliyim . Söz konusu eşimden dertliyim dert denir ise ama üzüyor beni bu durum.
Genel anlamda düşünür beni yani ev işlerinde yardımcı olur sabah kaldırır kahvaltılık hazırlar işe götürmem için. Yeri geldiği zaman çorabımı da giydirir bile.
Ev alacağız onun memleketinden dolayısıyla halasının oğluna gittik memlekete evli semti bildikleri için ev bakmaya çıktık. Daha önce internetten bakarken 1 ay önce fln dedim ki sıfırdan ziyade 1-5 yıl arasında da Bakabiliriz. Bana sıfır binalara az kredi çıkıyor sıfır bakalım dedi bende hep sıfır baktım sonra gittik ev bakmaya emlakçu bize 1 yıllık ev gösterdi hoşuma gitti o da beğendi ama sıfır değil dedim. O an da kuzenin eşi ya madem 1 yıl baktınız 5 yıla kadar bakabilirsiniz dedi aaa mantıklı dedi bu hemen ama sen böyle dedin diye ben kaldı öyle cümlem dayanamadım bunu hep yapıyorsun dedim neden cümlelerimi düşüncelerimi önemsemiyorsun dedim defalarca konuştuk bu durumu her şey zamanla düzelecek diyip duruyor. Bende 2 günden beri soğuk davranıyorum çünkü kendimi değersiz hissettim aşkım vs diyor içimden gelmiyor demek üzüldüm.. şimdi ne derse tamam ok diyip susuyorum nasılsa düşüncelerim değersiz madem neden çenemi yoruyorum dedim zamanla düzelir her şey dedi yine. Ben ne yapacağım şimdi bu her şeyde böyle milletin söyledikleri önemli ben aynı şeyi söylesem mantıksız geliyor önemsemiyor. Her şey zamanla düzelecek bıktım bu cümleden..
Ayağa çorap giydiren eşler bana çok komik geliyor ya🐣 adam daha napsın bence biraz susun hatta siz🙇🏻‍♀️

Cok abartmissinizzz.Esinizi hatta kimseyi bu kadar önemsemeyin hasta olursunuz.Gerektigi yerde dalga geçin.Benim dediğimi anlaman için tersten mi konuşayım diyin gülün anlamanda sıkıntı mi var diyin başka dil mi konuşayım diyin ama kendinize dert etmeyin.
Dert ettim evet çünkü gerçekten üzülüyorum. Kuzeniyle yıllardır görüşmüyordu. Ben evlendikten sonra çıktı samimi değildi evlendikten sonra samimi oldu sevindim . Kısa sürede ona alıştı hatta kuzeninin eşine de ama karısına alışamadı..

Dert ettim evet çünkü gerçekten üzülüyorum. Kuzeniyle yıllardır görüşmüyordu. Ben evlendikten sonra çıktı samimi değildi evlendikten sonra samimi oldu sevindim . Kısa sürede ona alıştı hatta kuzeninin eşine de ama karısına alışamadı..
Surat yapinca anlamiyora dalga geçip onun laftan anlamadığını bir sorununun mu olduğunu düşündurun.Adam demek seninde fikrin olsun diye kuzeninin dediğini onemsemis.Benim esimde kardeşine öyle bende hee ben zaten oyle dememiştim derim.Galiba sacma bir sekilde yaranmaya çalışıyorlar anlamadim ki...

Surat yapinca anlamiyora dalga geçip onun laftan anlamadığını bir sorununun mu olduğunu düşündurun.Adam demek seninde fikrin olsun diye kuzeninin dediğini onemsemis.Benim esimde kardeşine öyle bende hee ben zaten oyle dememiştim derim.Galiba sacma bir sekilde yaranmaya çalışıyorlar anlamadim ki...
Surat yapınca anlıyor sadece işine gelmediği için aşkım demeye aramaya devam ediyor. Artık düşüncelerimi söylemiyorum hiç bir şey ile ilgili de susacağım sessiz kalacağım ne derse onaylamasam da tamam diyorum az önce ev attı bakmam için balkonsuz hayatta istemem,biliyor ama güzel dedim.. Ne derse tamam diyorum

Bütün yazdıklarınızı okudum. Üzgünüm ama sizinle evli olmak insanı yoruyordur diye düşünüyorum.
Neden öyle dediniz eşiniz sizi dikkate almayınca yada ailesinin arkadaşlarının sülalesinin yanında unutunca insan garip hissediyor

Benim düşüncelerime önem vermiyorsunuz dediğinizde, onun verdiği, zamanla düzelir herşey cevabındaki mantığı hiç anlamadım ben.

Benim düşüncelerime önem vermiyorsunuz dediğinizde, onun verdiği, zamanla düzelir herşey cevabındaki mantığı hiç anlamadım ben.
Bende anlamadım zamanla sana alışır söylerim sorarım demek istiyor sanırım zamanla her şey oturur demek istiyor

Sizin söylediğinizi unutmuştur, başkası da söyleyince mantıklı gelmiştir. Sonuçta senin istediğin oluyor neden kızdın ki. Sonuca bak sen. Birbirinizi kırmayın yeni evlisiniz birbirinizin huylarını yeni öğreneceksiniz. 🥰🥰
Ben 10 senelik evli olarak eşime kızabilirim. Çünkü hiç çorabımı giydirmedi 🤔

Zamanla gerçekten oturur. Şuan alışma evresindesiniz. Bazen eşim de böyle davranır sanki ben bir şey bilmiyorum fikirlerim önemsiz gibi ama kötü niyetli olmadığını biliyorum.
Mesela asla polo yaka deniyor galiba o yakalı tişörtlerden giymez mağazada ya bi dene derim denemez bile. En son memlekete gittiğimizde kız kardeşiyle çarşıya gitmişti eve bi geldi yakalı tişört almış. başta içimden "ulan ben deyince almıyor" diye geçirdim sonra düşündüm beğenmiş almış. Güle güle giy hayatım çok yakışmış dedim. Bitti gitti.

Back