- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Adet bitimi 2. Yada 3. Gün olması lazım canm sıvı veriyolar içine adetliyken verilirse o sıvı zehirlenme yaparAnladım cnm bana doktorum 2. yada 3. günü çektirmen lazım demişti.O yüzden sordum.
Allah allah ya ben yanlış m ıhatırlıyorumAdet bitimi 2. Yada 3. Gün olması lazım canm sıvı veriyolar içine adetliyken verilirse o sıvı zehirlenme yapar
Aynen cnm kesin öyle hani hormon kanı 2. Veya 3. Gün ama bu rahîm filmi adetin 1.günü arayıp randevu alıyosun onlarda bitiminden itibaren 3-5 gün içinde veriyolar ben çok ayrıntılı araştırdım hemde o sıvıyı verirken adetli olursan kanla birlikte karışır ve zehirlenme yapar tekrar konus cnmAllah allah ya ben yanlış m ıhatırlıyorumDoktoruma tekrar bir sorayım hemen iyiki söyledin cnm.
Ayyy cnm allah razı olsun bilgilendrmen için bnm normalde 3 gün sürer reglim acaba doktor o yüzden mi 3. gün git çektir dedi? Kafamda deli sorular suanAynen cnm kesin öyle hani hormon kanı 2. Veya 3. Gün ama bu rahîm filmi adetin 1.günü arayıp randevu alıyosun onlarda bitiminden itibaren 3-5 gün içinde veriyolar ben çok ayrıntılı araştırdım hemde o sıvıyı verirken adetli olursan kanla birlikte karışır ve zehirlenme yapar tekrar konus cnm
HSG (rahim-tüp filmi) ne zaman çekilir?Ayyy cnm allah razı olsun bilgilendrmen için bnm normalde 3 gün sürer reglim acaba doktor o yüzden mi 3. gün git çektir dedi? Kafamda deli sorular suan
Saol cnm 2. yada 3. günü çektir dedi bana ama öncesinde tabii reglimin ne kadar sürdügünü sordu bende 3 gün dedim.HSG (rahim-tüp filmi) ne zaman çekilir?
Histerosalpingorafi (HSG) genellikle adet kanaması bittikten sonra birkaç gün içerisinde çekilir. Kanama varken çekilmesi bazı açılardan sakıncalı olabilir, adet kanı rahim içerisine verilen ilaçla beraber karın içerisine gidebilir. Adet kanaması bittikten sonraki günlerde çekilmesinin bir nedeni de filmin çekildiği gün hastanın hamile olmadığından emin olmaktır. Adet kanaması bittikten sonra 10-15 gün gibi uzun süre geçerse döllenme ve hamilelik oluşabilir ve farkında olmadan HSG çekerken bu hamileliğe zarar verilebilir. Bu nedenle adet kanaması bittikten sonra en fazla 3-5 gün içerisinde rahim filmi çekilir.
Sen bida sor cnm 3. Gün de lekelenme olabilir tam bitmemiş olabilir dikkat et bak internette yazanı da kopyaladım 1.gün randevu al dedimi
Tabiki cnm ben randevu alırken bile ordaki sekreter kaç gün duruyo dedi 5 dedim oda hesapladı adetten sonra ki günüSaol cnm 2. yada 3. günü çektir dedi bana ama öncesinde tabii reglimin ne kadar sürdügünü sordu bende 3 gün dedim.
Bu filmi çekenlerde bilir digmi doktorum izinde olabilir en kötü randevu alırken bilgi alırım.
Ayy cnm vallaha allah razı olsun acaba benmi yanlış anladım doktoru bilmiyorumki. Gidip zehirlenecektim allah korusun.Tabiki cnm ben randevu alırken bile ordaki sekreter kaç gün duruyo dedi 5 dedim oda hesapladı adetten sonra ki günü
Ne demek cnm rica ederim yanlış anlamis olabilirsin oyleyken zararlı tabiki bi sor bakalımAyy cnm vallaha allah razı olsun acaba benmi yanlış anladım doktoru bilmiyorumki. Gidip zehirlenecektim allah korusun.
Canım naptın gittin mi film çektirmeye? Nasıl geçti.Haber bekliyorum senden.Ne demek cnm rica ederim yanlış anlamis olabilirsin oyleyken zararlı tabiki bi sor bakalım
Merhaba cnm bugün çekildim. bu ilacı içine verirken ağrı oldu böyle adet ağrısı gibi acı çektim ama çok dayanamayacağım kadar değildi benden önce birisi girdi o bayağ bağırdı agladı falan onun bir tarafı kapalıymış o yüzden. Yani eğer kapalı ise acı çok cekiliyo ama acıksa biraz dayanabilecegin ağrı oluyo bana titreme falan geldi o ara kendimi biraz kötü hissettim ama sonra rahatladim açıkmıs hiç bi sorun yokmuşCanım naptın gittin mi film çektirmeye? Nasıl geçti.Haber bekliyorum senden.
Ayy çok sevindim cnm hadi gözün aydın atlattın bunuda.Ben bayılıp çektirecegim risk almak istemiyorum.Kapalı ise o agrıyı çekmekten korkuyorum.Merhaba cnm bugün çekildim. bu ilacı içine verirken ağrı oldu böyle adet ağrısı gibi acı çektim ama çok dayanamayacağım kadar değildi benden önce birisi girdi o bayağ bağırdı agladı falan onun bir tarafı kapalıymış o yüzden. Yani eğer kapalı ise acı çok cekiliyo ama acıksa biraz dayanabilecegin ağrı oluyo bana titreme falan geldi o ara kendimi biraz kötü hissettim ama sonra rahatladim açıkmıs hiç bi sorun yokmuş
Canım en fazla 10 dk idare et kapalıysa açarlar en azından yada açıktır adet ağrısı gibi çekersin bende çok korktum ama atlattım ağrı o ilaç verilirken oluyo tabi ama dayanmaya çalışAyy çok sevindim cnm hadi gözün aydın atlattın bunuda.Ben bayılıp çektirecegim risk almak istemiyorum.Kapalı ise o agrıyı çekmekten korkuyorum.
Ben çok nane mollayım ya bu huyumdan nefrret ediyorum.Ama ben yinede bayılıp çektiricem panik falan yaparım ordakileride sinirlendirmeyeyim.İnş. açıktırda gerisi önemli degil bnm içinCanım en fazla 10 dk idare et kapalıysa açarlar en azından yada açıktır adet ağrısı gibi çekersin bende çok korktum ama atlattım ağrı o ilaç verilirken oluyo tabi ama dayanmaya çalış
Girerken bende çok endiseliydim doktorda anladı ama çok iyiydiler tek tek anlattılar o yöndende iyiydi cnm devlet hastanesi olmasına rağmenBen çok nane mollayım ya bu huyumdan nefrret ediyorum.Ama ben yinede bayılıp çektiricem panik falan yaparım ordakileride sinirlendirmeyeyim.İnş. açıktırda gerisi önemli degil bnm için
Çok iyi o zaman cnm genelde devvlette çok önemsemezler ama iyi denk gelmiş sana.Ben özele gidicem doktorumda özelde zaten.ayırlısı bnm için bakalım.Önümüzdeki hafta bende çektirmem lazım benimde.Regli olunca hemen randevu alayım.Dua et benim de kolay gelçin birşey çıkamsın cnmGirerken bende çok endiseliydim doktorda anladı ama çok iyiydiler tek tek anlattılar o yöndende iyiydi cnm devlet hastanesi olmasına rağmen
Inşallah hiç bi sorun çıkmaz cnm Allah gönlüne gore versin aksatma hemen al olunca ,cektirincede haber ver nasıl gectiginiÇok iyi o zaman cnm genelde devvlette çok önemsemezler ama iyi denk gelmiş sana.Ben özele gidicem doktorumda özelde zaten.ayırlısı bnm için bakalım.Önümüzdeki hafta bende çektirmem lazım benimde.Regli olunca hemen randevu alayım.Dua et benim de kolay gelçin birşey çıkamsın cnm
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bende bi ise yaramadiBen soğan kürü ile hamile kaldım kızlar
Hayırlı olsun cnm ne güzel sende işe yaramış bende de yaramadı ne yazıkkiBen soğan kürü ile hamile kaldım kızlar