-
- Konu Sahibi ankarali_94
Evet cnm ben doktora gittim kontrol altında 2 senedir var bende ama yaklaşık 8 aydır deniyoruz.Doktorum hemen ameliyat istemiyor.Bekleme taraftarı çünkü kistle hamile kalan çok hastası varmış.O yüzden kolayı seçmeyelim hemen diyor.Suan rahim filmim kaldı bir onu da çektirsem rahatlayacagım.Diğer tahlillerim çok temiz çıktı.bir problem yok.Reglim düzenli ama kist var işte.canım ben çok yöntem denedim açıkçası en son ameliyat demişti doktorum çözüm olarak. ancak inan içimden hiç gelmedi ameliyat olmak. en son bi kür kullandım. bir ay kadar ikinci aya gelmeden kistlerimin çok ufaldığı haberini aldım. sonrasında hemen gebe kaldım zaten. sen doktora gittin mi ?
anladım canımEvet cnm ben doktora gittim kontrol altında 2 senedir var bende ama yaklaşık 8 aydır deniyoruz.Doktorum hemen ameliyat istemiyor.Bekleme taraftarı çünkü kistle hamile kalan çok hastası varmış.O yüzden kolayı seçmeyelim hemen diyor.Suan rahim filmim kaldı bir onu da çektirsem rahatlayacagım.Diğer tahlillerim çok temiz çıktı.bir problem yok.Reglim düzenli ama kist var işte.
Regl oldun mu cnmCanım kullan bakalım işe yararsa bende alırım.Şu rahim filmini bir çektireyim de. 2 gün var reglime
Evet cnm cuamrtesi günü oldum.Üstüne birde grip oldum.Serumlar falan derken ilaçlardan heralde reglim erken bitti.Bygün son gün yani çok az geliyor.Perşembe için randevu alıcam.Fakat anestezili çektireecgim için ben gripken anestezi veermiyorlarmış.O yüzden perşembeye kadar toparlamaya çalışıyorum.İnş. iyi olurum.Durumlar böyle yani cnm.Regl oldun mu cnm
Anladım cnm çok geçmiş olsun anestezi yaptiracaksan hiç acı olmaz zatenEvet cnm cuamrtesi günü oldum.Üstüne birde grip oldum.Serumlar falan derken ilaçlardan heralde reglim erken bitti.Bygün son gün yani çok az geliyor.Perşembe için randevu alıcam.Fakat anestezili çektireecgim için ben gripken anestezi veermiyorlarmış.O yüzden perşembeye kadar toparlamaya çalışıyorum.İnş. iyi olurum.Durumlar böyle yani cnm.
Evet cnm ama gribim geçmezse muhtemelen öbür aya kalacak.Hastane ile görüştüm bu halde anestezi verilemez dedi.Anladım cnm çok geçmiş olsun anestezi yaptiracaksan hiç acı olmaz zaten
Inşallah geçer cnmEvet cnm ama gribim geçmezse muhtemelen öbür aya kalacak.Hastane ile görüştüm bu halde anestezi verilemez dedi.
Bende yok cnm adeti bekliyorum hayıt tohumu filan iciyorum sen ne yaptın çektirdin miKızlar nasılsınız bakalım.Var mı bir gelişme ?
Yok cnm çektiremedim bende gribim hala geçmedi.İlaçlarım yeni bitti.Hastane ile görüşmüştüm geçen hafta o şekilde çekemeyiz dediği için gidemedim.Bu ayda yumurtlama dönemine girdim.Hayırlısı bakalım.Heray birşey çıkıyor bir türlü çektiremedim şu filmi.İnş. sana hayıt tohumu iyi gelir cnm.Bu ay güzel haber alırsın.Bende yok cnm adeti bekliyorum hayıt tohumu filan iciyorum sen ne yaptın çektirdin mi
Inşallah canm inşallah umut kalmadı artık ama seninde rahîm filmine gerek kalmadan güzel haberleri alırsın inşallahYok cnm çektiremedim bende gribim hala geçmedi.İlaçlarım yeni bitti.Hastane ile görüşmüştüm geçen hafta o şekilde çekemeyiz dediği için gidemedim.Bu ayda yumurtlama dönemine girdim.Hayırlısı bakalım.Heray birşey çıkıyor bir türlü çektiremedim şu filmi.İnş. sana hayıt tohumu iyi gelir cnm.Bu ay güzel haber alırsın.
İnş. cnm bnm hayırlısı ile olsun.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inş. kendine iyi bak.Sevgiler.Inşallah canm inşallah umut kalmadı artık ama seninde rahîm filmine gerek kalmadan güzel haberleri alırsın inşallah
Amin cnm sende kendine iyi bakİnş. cnm bnm hayırlısı ile olsun.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inş. kendine iyi bak.Sevgiler.
Bekle bakalım cnm belki olmazsın olursan da gelecek aya olursun insallahKızlar bnde bu ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Soğan kürü yaptım. Bugün yarın adet olmam gerek anlaşılan olucam karın ağrım başlıyor. Çikolata kisti var ayrıca bnde. Galiba bu ay da gelmiyor bebişim(
Canım bende de var kistKızlar bnde bu ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Soğan kürü yaptım. Bugün yarın adet olmam gerek anlaşılan olucam karın ağrım başlıyor. Çikolata kisti var ayrıca bnde. Galiba bu ay da gelmiyor bebişim(
Canım belkide hamilesin onun belirtileri.Oldun mu regli ?Kızlar adetime 3 gün var bugün çok karnım agriyo ve lekelenmeler başladı galiba erken adet olacağım bu seferde ya rahîm filminden yada hayıt tohumundan mı böyle oldu acaba